ZA MEN CENHL E NAI JAKIJA OT MASOVITE HOLDINZI- PRI NEGO NJAMA NERABOTE6TI PREDPRIJATIJA. OSVOBOJDAVAT SE OT 4AST OT DOPULNITELNITE- 6TE DOIDE VREME I PAK 6TE MAR6IRUVA KUM 10-12...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Bobi75
абе не излизаше ли по принцип 21-22 число консолидирания на планината?
какво са се разтичали кучетата, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от stiff_bgНякой може ли да ми обясни защо се разпродава така тези дни?
към момента имат можеби средно около 0,3- 0,8% от НСА
година по рано държаха 1,5- 3% от НСА в ЦЕНХЛ
според мен на тази акция дъго време ще и липсва съпорт от ДФ и ИД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от stiff_bgНякой може ли да ми обясни защо се разпродава така тези дни?
normalno e dokato pazara se psihologi4eski nastroi kum novite realnosti
(obemi) sled uveli4enieto.
Ми принципно холдинга с нищо не се е променил (все така добър си е ) за какво да пада??
За мен отговора се крие в кешовичката...
И тва няма да е за кратко..
Докат не разкешат краткосрочните, май тука ш се мотае... После ясна работа..
За мен де
Имам акции и на никому не препоръчвам каквота и да е !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от stiff_bgНякой може ли да ми обясни защо се разпродава така тези дни?
За мен отговора се крие в кешовичката...
И тва няма да е за кратко..
Докат не разкешат краткосрочните, май тука ш се мотае... После ясна работа..
За мен де
Имам акции и на никому не препоръчвам каквота и да е !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от stiff_bgНякой може ли да ми обясни защо се разпродава така тези дни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от stiff_bgНякой може ли да ми обясни защо се разпродава така тези дни?
към момента имат можеби средно около 0,3- 0,8% от НСА
година по рано държаха 1,5- 3% от НСА в ЦЕНХЛ
според мен на тази акция дъго време ще и липсва съпорт от ДФ и ИД
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgНякой може ли да ми обясни защо се разпродава така тези дни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgНякой може ли да ми обясни защо се разпродава така тези дни?
Мнението е чисто информативно и не представлява съвет за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПървоначално изпратено от GenCho...направо не вярвам на очите си каква подкрепа има тази акция...явно има още нещо да се случва , за което ние простосмъртните все още нищо не знаем...
разбира се това не е никакъв съвет , особено за тези , които не се чувстват простосмъртни...
...а пък аз си мисля , че ще последва ново увеличение на капитала този път с права...такава беше логиката при други дружества(ELTOS например)...това за Софикс има смисъл само с цел вдигане рейтинга на дружеството...все пак за да мине едно увеличение на капитал дружеството трябва да "свети" отвсякъде...ама ако мениджънта стои на място трябва да излезнат и да кажат какви са им плановете за следващата година, а не тук да се мъчим да им предвиждаме действията хвърляйки боб...ама като гледам тези си мои разсъждения доста хора са си ги направили ...иначе откъде ще идва таз подкрепа...пък знам ли може нещо друго да се крои тук
...разбира се това не е съвет за покупка или продажба
Коментар
Коментар