IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ице аз мисля, че новите акционери в КРЗ-то ще държат да си получават дивидентите т.е. ще се промени досегашната практика. Ще има дивиденти догодина бъди сигурен и то много добри дивиденти :-)

Коментар

• Ох,Пепи,има начин да ни натаковат!Ще се надяваме на цената на акция.

Коментар

• Тъй като доковете на ИХЛБЛ са заети със строитество на кораби през настоящата година, то почти целият кораборемонт ще се концентрира в КРЗ-то ОДЕСОС и очаквам мин. 9 000 000 лв печалба за 2006г., абе добри дивиденти се очертават на хоризонта ! ;-)

Коментар

• indeed

Коментар

• sweet
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Qtek 9000. Логвам си се в пц-то ремоут десктоп и си правя каквото искам. От сваляне на торенти до пускане на поръчки през кобосчето. :wink:
              nice
              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                Никола от какъв телефон пишеш? не е ли малко зор от телефон? или е blackberry? поръчки сигурно не можеш да подаваш ?
                Qtek 9000. Логвам си се в пц-то ремоут десктоп и си правя каквото искам. От сваляне на торенти до пускане на поръчки през кобосчето. :wink:

Коментар

• "КРЗ Инвест", който е основният собственик на "КРЗ Одесос", ще увеличава капитала си с 570 хил. лв, става ясно от съобщение в Държавен вестник. Това обаче няма да стане по традиционния начин чрез права, а под условие, което означава, че ръководството на дружеството ще предложи на акционерите лицата, които да закупят новите акции, които са поименни. За тази цел се свиква извънредно общото събрание в началото на септември, което трябва да одобри предложените лица. В момента основният капитал на "КРЗ Инвест" е 185 хил. лв., като с увеличението ще стане 755 хил. лв. Според регистъра ДАКСИ най-големите акционери са 3 физически лица с 16%, а останалата част е разпределена между няколко държателя, между които няма юридически лица.
                  http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=273620

Коментар

Sorry, моя грешка писах си от GSM-a и имах много неща на главата. Поправих си грешката мерси.

Никола от какъв телефон пишеш? не е ли малко зор от телефон? или е blackberry? поръчки сигурно не можеш да подаваш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                      Първоначално изпратено от Nikola
                      Арго РСИ (20/50) показват, че аксията си става oversold.
                      "oversold" за RSI 20 да се чете "overbought"
                      Sorry, моя грешка писах си от GSM-a и имах много неща на главата. Поправих си грешката мерси.

SOFIX, какви глупости бе ? Всеки си има виждане по въпроса. Нали знаеш, че твоята изтина не е нужно да бъде и моя (както и обратното)

Коментар

• Ице, пии една бира за мое здраве. Успех в сърфирането.Взимай под внимание и чужди мнения, но ти сам трябва окончателно да решиш, къде да инвестираш ;-)

Коментар

• Хиляди благодарности за Пепи,че ме накара да се замисля за ОДЕС.
                          Само за една седмица,само с 25 акции взети за 124 и продадени днес за 144 и нещо си изкарах 440 лева чисто.И това съвсем между другото,буквално на майтап.

Коментар

• Абе AL, как може да говориш такива неща за дружества, като КРЗ-то, което генерира всяка година по 8 000 000 лв печалба и почти никаква задлъжнялост, и с огромен натрупан кеш. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от AL
                              BSETrader,
                              Може би трябва да предложим да променят метода за изчисляване на BG40, като например всяка акция в него да влияе пропорционално на индекса пропортционално на пазарната си капитализация. Но все пак HDPAT е суперизмислена фирма. Не че ODES е цвете, ама...
                              Ал, не знам какво е определението ти за измислена или неизмислена фирма. Аз съм акционер от повече от година, за мен е важно компанията каква доходност може да ми донесе и какви перспективи има за развитие.

Успешна търговия на теб!

Коментар

Арго РСИ (20/50) показват, че аксията си става oversold.
                                "oversold" за RSI 20 да се чете "overbought"

Коментар

Working...
                                X