не казвам че няма повече да инвестирам в Одеса, просто мисля , че ще мога да купя на по тънко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Отчета хич не е лош. Свикнахме да гледаме разни бомбастични печалби при разните дружества - особено когато самоте те (дружествата) имат изгода от това (За да не съм голословен ще дам примера с ЕМКА и отчета и от първото тримесечие)....
Знаете, че Януари и Февруари ODES нямаше поръчки и поради това е и спада в приходите от услуги. Добре е известно, че силния период на завода е втората половина на годината.
Ворото перо на спад е ръста във валутнокурсовите разлики...
В заключение, надявам се утре паникьори да предизвкат известно понижение на цената, защото в момента имам кеш и ODES го харесвам.
Коментар
-
Утре ще има един предсрочен сплит на акциите ти - може да станат и по 70 парчето
Продавай ги още в 9:30 - и по 100 да вземеш пак си на 100-150% профит, аз те знам.
После бързо купувай ЕМКИ докато струват, колкото едни семки ...
После sky is the limit.
Първоначално изпратено от ПепиКойто не е разбрал за какво иде реч тук при КРЗ-то гледа отчети, които се анализират от средата на годината нататък, защото втората половина е СИЛАТА на ОДЕСОСА, а предстои и СПЛИТ. ;-)изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Той и предния беше същия. Утре ще има малко стряскане на цацата
И то с основание ...
Разходи за възнаграждения: 4136 (3303) 25% ръст - пак са си раздавали премии като за последно
Доходи от дейност: 14342 спад от 19% - и това вече се превръща в тенденция.
Печалба: 2925 (4366 за 2005)
Лошо Седларов, лошо ...
Първоначално изпратено от costelloНезнам за вашето мнение, но на мен отчета хич не ми харесва...изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Десислава
Първоначално изпратено от ПепиА моля, моля. Всеки има глава на раменете и сам взима решенията си за управление на собствените средства. Колкото до ИХЛБЛ, който ме е послушал не е сгрешил от цена 3лв сега е 4.50/ 50% печалба/, не е лошо нали. :-)
Под мостовете не шумят реки,
когато ти не си, не си със мен.
Пристанищата са пустинно тихи,
когато теб те няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиИце аз мисля, че новите акционери в КРЗ-то ще държат да си получават дивидентите т.е. ще се промени досегашната практика. Ще има дивиденти догодина бъди сигурен и то много добри дивиденти :-)
По твоите сметки колко % от дружеството вече са на новите акционери и какво можем да постигнем на събранието?
Аз мисля,че на първото няма да има кворум,а за второто не знам дали ще им стигнат силите,макар те да не са от слабите...
Коментар
Коментар