IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Директоре, твоето не е аргумент, а предположение, което дори и за ТИМ е пресилено. Те като са ТИМ да не са извънземни?
    А иначе така наречения аргумент потвърждава по-скоро моята теза. Как собственик на 26% от нещо ще накара другите да направят нещо, което не желаят?
    Но пак повтарям, нека изчакаме 16.09 и тогава ще прегледаме темата назад и ще видим, кой и по кое време, какво е прогнозирал )

Коментар

• Първоначално изпратено от Пламен
      Уморих се да обяснявам за този сплит. Айде изчакайте до 16.09 и пак ми коментирайте "сплита". Който ме е слушал е спечелил.
      Plamene, uvajavam mneniyata ti i informiranostta ti, no vse pak bi li se obosnoval malko pove4e? Moje i da si prav, no samo s goli tvardeniya ne moje6 da ni ubedi6.

Moyat osnoven argument e: Timadjiite darjat okolo 26% i to4no te svikaha OSA-to s to4ka za split. Dosega6nite mi nablyudeniya sa, 4e te ne pravyat gre6ki i 4e kakvoto iskat go postigat.

Kaji mi sega tvoite argumenti za protivnoto.

Коментар

• Уморих се да обяснявам за този сплит. Айде изчакайте до 16.09 и пак ми коментирайте "сплита". Който ме е слушал е спечелил.
        Апропо, аз като карах мерцедеси .....
        хихих
        шегувам се

Коментар

• При сплит цените ще станат астрономически. Не мога да ги прогнозирам с точност. Склонен съм да очаквам сплит, има неразпределени печалби и всичко предвещава това.

Коментар

• Първоначално изпратено от All1
            На колко мислите ще бъде сплита?

ако има сплит цената спокойно може да стигне до 300 лв

Коментар

• На колко мислите ще бъде сплита?

Коментар

• В близките дни при КРЗ-то ще става интересно :-)

Коментар

• На колко ли корабчета КРЗ-то изправи ламарината. :-) Еххххх, че време се е отворило САМО за ремонти. :-)

Коментар

• Стъпка по стъпка КРЗ-то се издига в класацията на НАЙ-ТЪРГУВАНИТЕ ДРУЖЕСТВА. Сега е необходимо подобряване ликвидността на ОДЕСОС, чрез един СПЛИТ, което ще спомогне отчасти за ликвидността и на БФБ, това е пътя и за останалите дружества. ;-)

Коментар

• Какво става тук вече втори път се опитвам да слагам поръчка и все не успявам ;-(((
                      Първо вси4ки поръ4ки бяха свалени а сега и това !

Коментар

• Ах как обичам да съм прав, ах как обичам... Тук ще стане интересно - ситуация където имаме акционер, който контролира около 43% и друг, които контролира около 47%. Май скоро всяка акцийка ще стане ценна ... ... по-скоро СКЪПОценна ...

[quote="SEBULBA"][quote="Alan Greenspan"]Абе те и DOVUHL купуваха едни умници преди, ама това още нищо не значи ... Никой не е по-голям от пазара ... дори от българсия такъв .

Първоначално изпратено от SEBULBA
                        Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                        Усещам че си на границата.
                        За съжаление около ОДЕС позитивните новини се изчерпаха.
                        Очакванията също.
                        До октомври тренда тука е надолу. А може би и след това.

Първоначално изпратено от SEBULBA
                        Най- сигурния показател за фалшива паника нищожния обем. Ами вижте кой ги склю4и тези сделки за по 1 по 2 по 3 акции (ЦКБ или близки до нея) Имам силното усещане, 4е знаейки за от4ета се опитват да предизвикат псевдо паника за да смъкнат цената и да си донапазаруват акции по-тънко, които са им жизнено важни за да установят контрол над КРЗ-то. Цената смъкнаха, ама не могат да си напазаруват. Няма и един по-свестен пакет който се предлага. Паника няма! Аз няма да продавам!
                        [/quote
                        Тренда ще се обърне бързо - до края на седмицата ще е на 143 - 145 и от там нагоре. Доковете им са пълни. И помисли - защо едни отли4но информирани хора от една кооперативна банка купуваха големи пакети на дебели цени миналата седмица - може би не са имали идея какъв от4ет ще излезе или пък са много щедри? Помисли ...
                        [/quote

Може Алан, може. Ако имаш пове4е информациа от другите... ... а тези хора я имат ...

Коментар

• Пацо и аз съм ти фен, но капитал от 580 000лв за дружество което печели по 7-8 000 000лв на година не е реалистично. СПЛИТ ще има и тези които го искат имат блокираща квота и проблем с парите нямат, така, че капитала ще бъде увеличен бъди сигурен. ;-)

Коментар

• КРЗ Одесос и Общинска банка нямат един и същ устав

Коментар

• Първоначално изпратено от Пламен
                              Пепи, фен съм ти. Беше въодошевен, когато свикаха ОСА за сплит. Сега когато стана ясно, че Инвест са напазарували доста и нямат мърдане, пак си въодошевен. Имам чувството, че и ураган да удари по мощностите на завода, пак ще бъдеш оптимистично настроен.
                              А сплит няма да има. казах ти го още от деня на свикването на общо събрание.
                              поздрави от морето
                              Откъде се разбра,че "Инвест са напазарували доста" ? и че нямат мърдане?!
                              Ковачки с 33% има блокираща квота в Общинска банка.

Коментар

• Пепи, фен съм ти. Беше въодошевен, когато свикаха ОСА за сплит. Сега когато стана ясно, че Инвест са напазарували доста и нямат мърдане, пак си въодошевен. Имам чувството, че и ураган да удари по мощностите на завода, пак ще бъдеш оптимистично настроен.
                                А сплит няма да има. казах ти го още от деня на свикването на общо събрание.
                                поздрави от морето

Коментар

Working...
                                X