Първоначално изпратено от Пламен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПламенДиректоре, заради такива нещастници, като пилота не искам да споделя това, което знам. И сега става ясно, че е добре, че не съм го направил. Нека да съм Плямпало, ама повече никакво инфо.
Апропо 16.09 не е никак далеч. Тогава ще стане ясно бил ли съм прав, или съм бръщолевил глупости.
Що се отнася до Империята (който сигурен съм не е е Императора), то там може да се направи всичко, стига да имаш твой човек в екипа, който прави Общия устройствен план. Стига толкова. Ама наистина повече няма да ви давам инфо, щото има егати наглеците тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пламентам може да се направи всичко, стига да имаш твой човек в екипа, който прави Общия устройствен план
Коментар
-
Пацо , не се ядосвай, винаги ще има различни мнения. Я кажи колко милиончета струва според теб стратеическото място което заема ОДЕСОСА при сегашните цени на недвижимостите. Да не говорим, че могат да се изградят места за обработка на зърно и други материали. Абе КРЗ-то е доста скъпа и апетитна хапка, защото освен кораборемонт може да развие и пристанищна дейност, ГОЛЯМА работе е ОДЕСОСА. Ще има ЪП, ЪП и отново ЪП :-)
Коментар
-
Директоре, заради такива нещастници, като пилота не искам да споделя това, което знам. И сега става ясно, че е добре, че не съм го направил. Нека да съм Плямпало, ама повече никакво инфо.
Апропо 16.09 не е никак далеч. Тогава ще стане ясно бил ли съм прав, или съм бръщолевил глупости.
Що се отнася до Империята (който сигурен съм не е е Императора), то там може да се направи всичко, стига да имаш твой човек в екипа, който прави Общия устройствен план. Стига толкова. Ама наистина повече няма да ви давам инфо, щото има егати наглеците тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПламенНе мога да ти кажа много, защото няма да е интересно. Просто ще ти кажа, че ТИМ не желаят на мястото, на което се намира КРЗ Одесос да се развива кораборемонт. А КРЗ Инвест и ИХБЛ желаят.
Разминават им се интересите малко.
"Много просто: както кара длъжниците да си връщат дълговете и както кара предприемчиви хора да не се месят в определени бизнеси и територии ) "
-КРЗ Инвест и ИХБЛ не дължат нищо на ТИМ
-Що се отнася до намесването в бизнеси и територии, не КРЗ са се намесили в територия на ТИМ, а обратното
И накрая да ви споделя, че по мое мнение са се отказали да придобият дружеството. Особено след последната покупка на Митко Желев.
Айде със здраве.
ПС- Хората за инфото, което ви снасям, пари взимат, да знаете)
) Не ти говоря за причини, а за МЕТОДИ. Ако решат да накарат някого нещо, знаят как да го направят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПламенНе мога да ти кажа много, защото няма да е интересно. Просто ще ти кажа, че ТИМ не желаят на мястото, на което се намира КРЗ Одесос да се развива кораборемонт. А КРЗ Инвест и ИХБЛ желаят.
"Много просто: както кара длъжниците да си връщат дълговете и както кара предприемчиви хора да не се месят в определени бизнеси и територии ) "
-Що се отнася до намесването в бизнеси и територии, не КРЗ са се намесили в територия на ТИМ, а обратното
И накрая да ви споделя, че по мое мнение са се отказали да придобият дружеството. Особено след последната покупка на Митко Желев.
Айде със здраве.
-в сухия док - ХЕПИ??
-по кейовете - зърнобази??
Коментар
-
Пацо, ама Митко Желев купи пакетчето на 140лв, така че цената от тук нататък над 140-те до ниво което устройва ТИМ и съответното изкупуване на това което притежават. А според мен най -логичното е СПЛИТ, всеки получава по нещо и се подобрява ЛИКВИДНОСТТА на КРЗ-то, защото сега търговията е в рамките на 50-100акциии - смешна история, нали все пак минахме в по горен сегмент на БФБ, трябва ликвидност Пацо, това е, ще има СПЛИТ ! :-)
Коментар
-
Не мога да ти кажа много, защото няма да е интересно. Просто ще ти кажа, че ТИМ не желаят на мястото, на което се намира КРЗ Одесос да се развива кораборемонт. А КРЗ Инвест и ИХБЛ желаят.
Айде със здраве.
Коментар
Коментар