IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пламен
    16.09 e точно след 8 дни
    Абе готин, разбрахме че можеш да броиш и колко точно дни остават до 16 Септември.Само че истински важните новини излязоха на 02.09...В час ли си,а?

Коментар

• Пилот,
      )
      16.09 e точно след 8 дни
      Гледай да не те опръска резулатта от полюциите тогава. Макар, че откъде да зная, може и да ти хареса

Коментар

• Защо винаги става така, че всички се нахвърлят върху хората които са в час с дадена позиция. Този БГ феномен не ми е ясен, но уви явно целта е да няма такива хора във форума .... жалко ... а още по-жалко е че това не е първия случай.

Коментар

Директоре, заради такива нещастници, като пилота не искам да споделя това, което знам. И сега става ясно, че е добре, че не съм го направил. Нека да съм Плямпало, ама повече никакво инфо.
          Апропо 16.09 не е никак далеч. Тогава ще стане ясно бил ли съм прав, или съм бръщолевил глупости.
          Що се отнася до Империята (който сигурен съм не е е Императора), то там може да се направи всичко, стига да имаш твой човек в екипа, който прави Общия устройствен план. Стига толкова. Ама наистина повече няма да ви давам инфо, щото има егати наглеците тука.
          Пламенчо, що се нервиш бе пич?Ти дори сам си го признаваш – бръщолевиш глупости, ръсиш спам на ляво и на дясно, а дори и да имаш важна информация, не заради този или онзи не казваш каквото там знаеш, но истината е че не ти стиска.Дори и под прикритието на анонимността тук.Защото иначе много бързо ще ти изстине топлото местенце хванат ли те да разкриваш информация, която сериозно би повлияла в/у цената на акциите.Хората които сериозно се занимават с инвестиции в ценни книжа разчитат на точна и достоверна информация, а не градят стратегии на база слухове и предположения.В този смисъл никой няма нужда от словестните ти полюции човече...

Коментар

там може да се направи всичко, стига да имаш твой човек в екипа, който прави Общия устройствен план
            Добре де, аз не виждам противоречие между моите и твоите аргументи. Ти само потвърждаваш, че тимаджиите имат сериозен интерес там. Значи най-лесния начин да си реализират интереса е да превземат Одес-а. Кой ти говори изобщо за предмета на дейност?

Коментар

• Пацо , не се ядосвай, винаги ще има различни мнения. Я кажи колко милиончета струва според теб стратеическото място което заема ОДЕСОСА при сегашните цени на недвижимостите. Да не говорим, че могат да се изградят места за обработка на зърно и други материали. Абе КРЗ-то е доста скъпа и апетитна хапка, защото освен кораборемонт може да развие и пристанищна дейност, ГОЛЯМА работе е ОДЕСОСА. Ще има ЪП, ЪП и отново ЪП :-)

Коментар

• Директоре, заради такива нещастници, като пилота не искам да споделя това, което знам. И сега става ясно, че е добре, че не съм го направил. Нека да съм Плямпало, ама повече никакво инфо.
                Апропо 16.09 не е никак далеч. Тогава ще стане ясно бил ли съм прав, или съм бръщолевил глупости.
                Що се отнася до Империята (който сигурен съм не е е Императора), то там може да се направи всичко, стига да имаш твой човек в екипа, който прави Общия устройствен план. Стига толкова. Ама наистина повече няма да ви давам инфо, щото има егати наглеците тука.

Коментар

Не мога да ти кажа много, защото няма да е интересно. Просто ще ти кажа, че ТИМ не желаят на мястото, на което се намира КРЗ Одесос да се развива кораборемонт. А КРЗ Инвест и ИХБЛ желаят.
                  Разминават им се интересите малко.

"Много просто: както кара длъжниците да си връщат дълговете и както кара предприемчиви хора да не се месят в определени бизнеси и територии ) "

-КРЗ Инвест и ИХБЛ не дължат нищо на ТИМ

-Що се отнася до намесването в бизнеси и територии, не КРЗ са се намесили в територия на ТИМ, а обратното

И накрая да ви споделя, че по мое мнение са се отказали да придобият дружеството. Особено след последната покупка на Митко Желев.
                  Айде със здраве.
                  ПС- Хората за инфото, което ви снасям, пари взимат, да знаете )
                  Абе ти ги изкара тимаджиите кротки агънца бе ) Не ти говоря за причини, а за МЕТОДИ. Ако решат да накарат някого нещо, знаят как да го направят

Коментар

• Ама интересни хора сте - фантазьори.

Коментар

• Браво на Империята, най-после някой да му го каже на това Плямпало...

Коментар

Не мога да ти кажа много, защото няма да е интересно. Просто ще ти кажа, че ТИМ не желаят на мястото, на което се намира КРЗ Одесос да се развива кораборемонт. А КРЗ Инвест и ИХБЛ желаят.

"Много просто: както кара длъжниците да си връщат дълговете и както кара предприемчиви хора да не се месят в определени бизнеси и територии ) "

-Що се отнася до намесването в бизнеси и територии, не КРЗ са се намесили в територия на ТИМ, а обратното

И накрая да ви споделя, че по мое мнение са се отказали да придобият дружеството. Особено след последната покупка на Митко Желев.
                        Айде със здраве.
                        Като ги говориш така на едро,какво мислиш искат да праят ТИМ на мястото му?
                        -в сухия док - ХЕПИ??
                        -по кейовете - зърнобази??

Коментар

• Пацо, ама Митко Желев купи пакетчето на 140лв, така че цената от тук нататък над 140-те до ниво което устройва ТИМ и съответното изкупуване на това което притежават. А според мен най -логичното е СПЛИТ, всеки получава по нещо и се подобрява ЛИКВИДНОСТТА на КРЗ-то, защото сега търговията е в рамките на 50-100акциии - смешна история, нали все пак минахме в по горен сегмент на БФБ, трябва ликвидност Пацо, това е, ще има СПЛИТ ! :-)

Коментар

• Не мога да ти кажа много, защото няма да е интересно. Просто ще ти кажа, че ТИМ не желаят на мястото, на което се намира КРЗ Одесос да се развива кораборемонт. А КРЗ Инвест и ИХБЛ желаят.

Айде със здраве.

Коментар

• Все още чакам твоят аргумент, а не само възражения срещу моя. Хайде, моля те, сподели малко повече

Коментар

Как собственик на 26% от нещо ще накара другите да направят нещо, което не желаят?
                                Много просто: както кара длъжниците да си връщат дълговете и както кара предприемчиви хора да не се месят в определени бизнеси и територии )

Коментар

Working...
                                X