IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xpucmo
    Първоначално изпратено от nhg
    Продавач Риъл финанс купувач ЦКБ
    Ако не знаете - да ви кажа:
    Зад тях стои един и същ фактор.
    Не мога да повярвам. Това ме шокира, честно казано. Съвсем друга ми бе представата за въпросните дружества.

Коментар

• Първоначално изпратено от xpucmo
      Първоначално изпратено от nhg
      Мерси, че ни светна

Коментар

• Първоначално изпратено от nhg

Коментар

• Друг мажоритар? Това не е неубходимо. Особено като се замисля кой би могъл да стане.

Коментар

• Мисля, че днес пазарът реагира съсвсем зряло. Не се получи пророкуваният от някои срив по позицията. Дружеството е добро и продължава да съществува. Ще има други отчети, а да се надяваме и друг мажоритар, който да дава гювеч. Паниките са вредни за целия пазар!

Съгласен съм с твърденията, че трябва да се инвестира във фундамент. При КРЗ такъв има и е добър. Не трябва да се поддаваме на истерии.

Коментар

• Че това пакетче си беше процент и нещо от капитала на ОДЕСОС, няма лошо, купуват хората не се моткат, защото цената на КРЗ-то е над 200-те лв. :-)

Коментар

• Продавач Риъл финанс купувач ЦКБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                  Леле, мале, какво стана тук ?? Ники, какво става ??
                  Какво става, ето това става:

Първоначално изпратено от Director
                  Естествено, сума ти кобосчета ще се разочароват, защото не търгуват на фундамент, а на новини. Но предполагам, че големите ще го подпрат около 125 - 130.

Коментар

• Сигурно Холдинг Варна си продава акциите, защото е недоволен, че не приеха предложенията му на ОСА :-D

Коментар

• Леле, мале, какво стана тук ?? :-) Ники, какво става ?? :-)

Коментар

• Имам усещането, че от КРЗ-то ще ни зарадват с покупката на ГОЛЕМИЯТ ДОК. :-) Абе да купуват един на старо, защото е по евтин и ако има някакви дефекти да си го оправят, нали са специалисти по ремонтите на големо кораби.:-) Един два дефекта по ДОКА , както се казва със затворени очи ще го ремонтират ! :-) Пари ИМА действайте. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                          Като не искат по добра ликвидност, каква е инвестиционната програма тогава? Купиха ли ГОЛЕМИЯТ ДОК ? Някой бил ли е на това събрание от дребните акционери да ни сподели за намеренията на ръководството на КРЗ-то. Това събрание беше обхванато в абсолютно инф. затъмнение. :-) Може би целят обиране акциите на дребните и след това ще излязат с някъква стратегия. Ще видим, големи пакети минаха на 140лв., не ми се вярва да има масова разпродажба, защото Големите само това чакат, да засмучат акциите на дребните. Поживем увидем. :-)
                          Потом сново поживем...

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                            Нещо не я виждам лошата новина. Някой да ми я покаже моля ? Нямало да има сплит, е и?
                            Той сплита, както е известно от финансовата наука, е основнна причина за подобряване дейноста, печалбите и рентабилността на едно предприятие.
                            Абсолютно съм съгласен

Коментар

• Еми утре ще видиш пазара как ще реагира.

Коментар

• Като не искат по добра ликвидност, каква е инвестиционната програма тогава? Купиха ли ГОЛЕМИЯТ ДОК ? Някой бил ли е на това събрание от дребните акционери да ни сподели за намеренията на ръководството на КРЗ-то. Това събрание беше обхванато в абсолютно инф. затъмнение. :-) Може би целят обиране акциите на дребните и след това ще излязат с някъква стратегия. Ще видим, големи пакети минаха на 140лв., не ми се вярва да има масова разпродажба, защото Големите само това чакат, да засмучат акциите на дребните. Поживем увидем. :-)

Коментар

Working...
                                X