Абе, приятели 5% от капитала на КРЗ-то мина на 140лв, а на вас ви се искат по -ниски цени, е как ще стане тая работа. :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Стария Арго също мисли, че много (и излишно) сте се стреснали с тоя ОДЕС. 1-во индекса за месец може да каже Ъп на 1000, 2-ро - с октомври идва още печалба в новия отчет. А тогава дали ще е на 120?! Нямало сплит - чудесно, нека се очисти малко. Малко са яките дружества с малко акции. Ако за годината направят само 10!! лв печалба/акция, какво и е лошото на позицията?
Коментар
-
Anton Chigurh
Vie puk s kakvi gluposti se zanimavate. Nali sustaviha akt na JK? Tova e naj-vajnoto na tozi etap.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNMХммм....
Първоначално изпратено от стар морски вълк...но не се тревожете, по мое мнение никой, който е купувал на цена под 120 няма да загуби...
Нещо финала на постинга не е в съзвучие с началото. Хем лош Одесоса, хем няма страшно - на 120 е бетон.
Коментар
-
Хммм....
Първоначално изпратено от стар морски вълк...но не се тревожете, по мое мнение никой, който е купувал на цена под 120 няма да загуби...
Нещо финала на постинга не е в съзвучие с началото. Хем лош Одесоса, хем няма страшно - на 120 е бетон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Смърфиета
А каква ли е очакваната от всички посока? Ако може обобщение с 1-2 изречения, моля ;-)
За Пепито вече знаем - първо сплит 1:60, после по 5 лв дивидент на нова акция, смяна на мажоритаря и най-накрая обратно изкупуване на над 3%.
Коментар
-
Директоре, хал-хабер си нямам от това дружество. Както уместно се изрязиха някои участници във форума, съм плямпало. Чист късмет си е, че прогнозите ми за това дружество се сбъдват. Не знам до кога ще продължи и за това не искам да ви подвеждам.
ПС Замислям се сериозно да пусна тото, щото нямам пари за акции)
Коментар
Коментар