Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Май нямат сплитове - като им гледам броя на акциите
Иначе аз 2015 г си взех на тези нива и от тогава не съм оставал без акции тук. Малко повече или малко по-малко .
Вече 17 лв дивидент.
И възможност за малка спекула периодично.
Ма не е това де ме интересува сега.
Благодарение на жената де ми нарита задника оня ден да правя чистка на едни забравени чекмеджета с документи се оказа ( за моя изненада) че притежавам дузина и половина от тия, от МП...
Само за последните 5г дивита мога да претендирам, другите от по рано ги губя, тъй ли беше ?
Абе при всички случаи почти без пари май ще ми излезе летния релакс тая година...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Тъкмо им погледнах профила - ма верно ли това че от 2000 насам имат над 42лв дивиденти разпределени
Някакви сплитове през годините ?
Иначе аз 2015 г си взех на тези нива и от тогава не съм оставал без акции тук. Малко повече или малко по-малко .
Вече 17 лв дивидент.
И възможност за малка спекула периодично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
И тази година дивидент - 4 лв.
За пета поредна година дават дивидент !
Някакви сплитове през годините ?
Коментар
-
Покана за ОСА :
Кораборемонтен завод Одесос АД-Варна представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 16-05-2019г. от 16:00 часа в Варна 9000, гр. Варна, Островна зона, при следния дневен ред:
1.Приемане на годишният доклад за дейността на дружеството през 2018 г. – проект за решение – ОС приема и одобрява годишният доклад за дейността на дружеството през 2018 г.;
2.Отчет за дейността на директора за връзки с инвеститорите - проект за решение – ОС одобрява отчета за дейността на директора за връзки с инвеститорите;
3. Отчет на Одитния комитет на дружеството за дейността му през 2018 г. - проект за решение – ОС одобрява и приема отчета на одитния комитет на дружеството за дейността му през 2018 г.;
4.Приемане на доклада на дипломирания експерт-счетоводител за резултатите от проверката на годишния финансов отчет за 2018 г.– проект за решение – ОС приема доклада на дипломирания експерт-счетоводител за резултатите от проверката на годишния финансов отчет за 2018 г.;
5.Вземане на решение за приемане на одитирания годишен финансов отчет на дружеството за 2018 година – проект за решение – ОС одобрява и приема одитирания годишен финансов отчет на дружеството за 2018 година;
6. Приемане на Доклада за изпълнение на Политиката за възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на Кораборемонтен завод „Одесос” АД за 2018 г. – проект за решение – ОС приема Доклада за изпълнение на Политиката за възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на Кораборемонтен завод „Одесос” АД за 2018 г.;
7.Освобождаване от отговорност членовете на съвета на директорите за дейността им през 2018 г. – проект за решение – ОС освобождава от отговорност членовете на съвета на директорите за дейността им през 2018 г.;
8. Приемане на решение за разпределение на печалбата на дружеството и за разпределение на дивиденти – проект за решение – ОС взема решение за разпределение на дивиденти от печалбата за 2018 г. на дружеството и от неразпределената печалба за предходни години, в размер на 4.00 (четири) лева за акция;
И тази година дивидент - 4 лв.
За пета поредна година дават дивидент !
- 1 like
Коментар
-
КРЗ Одесос подобрява резултатите през второто тримесечие: http://bse-reports.com/folder/1500652729_5ODE_172.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗатова ли падат капачките
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеЗа първото тримесечие на 2017 г. приходите спадат с близо 50% и от 2 140 000 лв. печалба за същия период на 2016 г. преминава в 19 000 лв. загуба.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТова ще го подмина без коментар, въпреки че е грозно.
Не знам дали един и същ отчет четем, но ето какво виждам аз. През третото тримесечие имаме спад спрямо същото на миналата година, както следва:
на приходите - 17,6%
на разходите само 2,3%
ЕБИТДА спада с 57%
нетният профит с 71%
Имахме прекрасно второ и много слабо трето тримесечие. Това е. Ако някой не е гледал отчета за второ тримесечие и поглежда директно за трето може и много да му хареса, ама аз съм малко по-задълбочен.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар