IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

To и аз помня преди време за броени седмици/месеци бях влязал спекулативно.
    Ма не е това де ме интересува сега.

Благодарение на жената де ми нарита задника оня ден да правя чистка на едни забравени чекмеджета с документи се оказа ( за моя изненада) че притежавам дузина и половина от тия, от МП...
    Само за последните 5г дивита мога да претендирам, другите от по рано ги губя, тъй ли беше ?

Абе при всички случаи почти без пари май ще ми излезе летния релакс тая година...
    За последните 5 години можеш да си търсиш дивидента - да.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Май нямат сплитове - като им гледам броя на акциите

Иначе аз 2015 г си взех на тези нива и от тогава не съм оставал без акции тук. Малко повече или малко по-малко .
      Вече 17 лв дивидент.
      И възможност за малка спекула периодично.
      To и аз помня преди време за броени седмици/месеци бях влязал спекулативно.
      Ма не е това де ме интересува сега.

Благодарение на жената де ми нарита задника оня ден да правя чистка на едни забравени чекмеджета с документи се оказа ( за моя изненада) че притежавам дузина и половина от тия, от МП...
      Само за последните 5г дивита мога да претендирам, другите от по рано ги губя, тъй ли беше ?

Абе при всички случаи почти без пари май ще ми излезе летния релакс тая година...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Тъкмо им погледнах профила - ма верно ли това че от 2000 насам имат над 42лв дивиденти разпределени
        Някакви сплитове през годините ?
        Май нямат сплитове - като им гледам броя на акциите

Иначе аз 2015 г си взех на тези нива и от тогава не съм оставал без акции тук. Малко повече или малко по-малко .
        Вече 17 лв дивидент.
        И възможност за малка спекула периодично.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

И тази година дивидент - 4 лв.

За пета поредна година дават дивидент !
          Тъкмо им погледнах профила - ма верно ли това че от 2000 насам имат над 42лв дивиденти разпределени
          Някакви сплитове през годините ?

Коментар

• Покана за ОСА :

Кораборемонтен завод Одесос АД-Варна представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 16-05-2019г. от 16:00 часа в Варна 9000, гр. Варна, Островна зона, при следния дневен ред:

1.Приемане на годишният доклад за дейността на дружеството през 2018 г. – проект за решение – ОС приема и одобрява годишният доклад за дейността на дружеството през 2018 г.;
            2.Отчет за дейността на директора за връзки с инвеститорите - проект за решение – ОС одобрява отчета за дейността на директора за връзки с инвеститорите;
            3. Отчет на Одитния комитет на дружеството за дейността му през 2018 г. - проект за решение – ОС одобрява и приема отчета на одитния комитет на дружеството за дейността му през 2018 г.;
            4.Приемане на доклада на дипломирания експерт-счетоводител за резултатите от проверката на годишния финансов отчет за 2018 г.– проект за решение – ОС приема доклада на дипломирания експерт-счетоводител за резултатите от проверката на годишния финансов отчет за 2018 г.;
            5.Вземане на решение за приемане на одитирания годишен финансов отчет на дружеството за 2018 година – проект за решение – ОС одобрява и приема одитирания годишен финансов отчет на дружеството за 2018 година;
            6. Приемане на Доклада за изпълнение на Политиката за възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на Кораборемонтен завод „Одесос” АД за 2018 г. – проект за решение – ОС приема Доклада за изпълнение на Политиката за възнагражденията на членовете на Съвета на директорите на Кораборемонтен завод „Одесос” АД за 2018 г.;
            7.Освобождаване от отговорност членовете на съвета на директорите за дейността им през 2018 г. – проект за решение – ОС освобождава от отговорност членовете на съвета на директорите за дейността им през 2018 г.;
            8. Приемане на решение за разпределение на печалбата на дружеството и за разпределение на дивиденти – проект за решение – ОС взема решение за разпределение на дивиденти от печалбата за 2018 г. на дружеството и от неразпределената печалба за предходни години, в размер на 4.00 (четири) лева за акция;

И тази година дивидент - 4 лв.

За пета поредна година дават дивидент !

Коментар

• 4ка дивидент ) бива
              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• КРЗ Одесос подобрява резултатите през второто тримесечие: http://bse-reports.com/folder/1500652729_5ODE_172.html

Коментар

• 3.20 дивидентче ) не е лошо )
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Лошо време бе.. при минус 20 ходе вие да правите ремонти .
                    Last edited by Morqka; 26.04.2017, 14:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Затова ли падат капачките
                      Много хора очакваха добър отчет ,който да поеме набалончването от фонда ,но.....

Коментар

• Затова ли падат капачките

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                          За първото тримесечие на 2017 г. приходите спадат с близо 50% и от 2 140 000 лв. печалба за същия период на 2016 г. преминава в 19 000 лв. загуба.
                          Погледнах и отчета на Капачките и там не са си дали много зор....ама хич не са си дали .

Коментар

• За първото тримесечие на 2017 г. приходите спадат с близо 50% и от 2 140 000 лв. печалба за същия период на 2016 г. преминава в 19 000 лв. загуба.
                            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Еми имаше разни фактори които вероятно са повлияли негативно примерно банковата ваканция в гърция.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                                Това ще го подмина без коментар, въпреки че е грозно.

Не знам дали един и същ отчет четем, но ето какво виждам аз. През третото тримесечие имаме спад спрямо същото на миналата година, както следва:
                                на приходите - 17,6%
                                на разходите само 2,3%
                                ЕБИТДА спада с 57%
                                нетният профит с 71%
                                Имахме прекрасно второ и много слабо трето тримесечие. Това е. Ако някой не е гледал отчета за второ тримесечие и поглежда директно за трето може и много да му хареса, ама аз съм малко по-задълбочен.
                                +1, тримесечието е слабо и според мен. годината върви добре, но при отношение TTM price/adjusted profit от около 23 не съм впечатлен. просто коефициентите тази година изгледат добре заради еднократни ефекти
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X