IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бе ти у ред ли си това е Кораборемонт, тука продукцията се работи половин година и повече, какви спадове, какви щуротии. А ако почне да ремонтира кораби на Нато нема ли да си купиш, тогава ще е късно де.
    4. Има огромен оборотен капитал и много пари в каса.....това не е дружество в сферата на финансите...
    Виж сега колко са, бяха 17 млн сега са 19млн па нека да не е финансово То верно си изтървала влака на 133 лв. ама нема да се плашиш и други има така
    Дано Химипорт да го вкарат и ред. Е да те вкарват в ред, ама както и тук, така и при Каучука си требват годинки.....
    Каучука го вкараха в ред за нема и 2 месеца
    А това за СОФИКСа, че влезе е за това, че някой иска да си продаде по-скъпо акциите.
    Кой ги е продал може да съжалява. Това за Софикса значи че сега като почнат тепърва да го включват тук там европейците, ще требва да зареждат от него, некой може да е заредил ама тепърва пак ще се наложи, щото Одеса не е бил досега у Софикса, те тва значи Това си е дружество от Софикс с П/Е=15 това значи

Коментар

• Забравих да кажа, че така и не си купих акции от тук, май няма и да си купя....

Коментар

• Преди около месец, когато цената му беше 133 лв. се чудех дали да си купя, като видях, че:

1. Имаме спад на приходи.
        2. Спад на печалба.
        3. Никакви задължения - това според мен е лошо за едно дружество, което работи - очевидно дружеството не се развава, щом не използва финансов ливеридж за да увеличава оборотите си....
        4. Има огромен оборотен капитал и много пари в каса.....това не е дружество в сферата на финансите...

Данните ми са по памет от отчета за Q3 за 2006 г.

Дано Химипорт да го вкарат и ред. Е да те вкарват в ред, ама както и тук, така и при Каучука си требват годинки.....

А това за СОФИКСа, че влезе е за това, че някой иска да си продаде по-скъпо акциите.

Успех.

Коментар

• Не му е тук местото да питам, но в отчета на завода срешнах инвестиция в "Черноморски инвестиционен фонд"
          Някой има ли информация за този фонд.
          Благодаря

Коментар

• njama stra6no CHIM ste go vkarat v pravia put
            i az sum tuka.

Коментар

• Не ми се иска да пада, това ми е едно от любимите дружества и заема челно място във портфейла ми. Просто да кажем, че съм обезпокоен относто цената на акциите му

Коментар

• Потвърждава се тенденцията на падащи приходи и печалба
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Вземете предвид факта, че новия тримесечен отчет по традиция си е отрицателен, а този също не е за чудо и приказ. ODES го чака тежко тримесечие според мен, като прибавим и IPO-то на Каолин което ще повлече всичко надолу... Лично мнение, надявам се да не съм прав, но скромния ми опит ми подсказва това.

Коментар

• хаха, щом искате да падат нека така да е Не съм си продал Одеските и не съжалявам, ама никак даже не съжалявам Форд сега печалбата е 7246, преди е била 7146, какво пада незнам, ама май така ви се иска Па вижте Хим ще си пишат неква печалба в консолидирания нали. Откъде ще дойдат тея печалби, ако дружествата им не дават. Па продайте си Хима тогава де, щом у Химските дружества печалбата пада, хаха

Коментар

• упс, тук нещата падааааат....

Коментар

• След отчета може да започнат масирани продажби, много хора го чакаха. Печалбата пак намалява. Защо да не могат да се купят акции ? Друг е въпроса, че много хора влязоха на високите цени и сега не знам какво ще правят.

Коментар

• Ама и некои задължения падат, ако немаш против. А и матерялния запас е 1,3 млн повече, абе, кой си е продал Одеските е убъркал работата си мисля

Коментар

• Parvo sprqmo minalata godina pechalbata pada i vtoro v conso. shte otidem na 6 160 000.

Коментар

• Понеже си храбър ГОТОВ ДА ЗАГУБИ - ето линка:
                              http://www.bse-sofia.bg/download/fin...to%20TRIM..xls

Коментар

• КЪДЕ ГО ВИДЯ ОТЧЕТА
                                ПУСНИ ЕДИН ЛИНК

Коментар

Working...
                                X