Според мен както в началото малко странно ни се струваха изкупуванята на акции на Софикса, после видяхме, че това е голяма далавера за цените им и възможности за печалби....понадуха се...и сега предстои да видим ефекта от това, когато има отдръпване на капитали от тези сертификати и почне обратния процес, да продават....най-напред ще го видим с СЛБ....докато се включи Одесоса от февруати и март, вече може да почнат хората си теглят парите с реализираната добра доходност в двуцуфрени проценти за няколко месеца...айде честито....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
колко е
Айде лека нощ, че кучето ме вика да го разходя малко из къра, искал да гони Мечката, он е като мечка де, ама тва си е друга историяАндрюша, па мани не се вързвай, тя - Розето не видиш ли че нарочно само се бъзика, хич не се вързвай
Коментар
-
Розе, ти не разбра ли че печалбата на Одес може да е повече отколкото на ГАЗ, На Хим им требват такива дружества, не знам за какви възможности и какви активи, имаш предвид, там имаш 12 млн акции, тук са само 1/2 млн. Тук счетоводната стойност е нараснала с 12 лв на акция, там ще са стотинки...
"Перлата" в короната - що за щуротии, от Типа "майстор" Мост
Коментар
-
Форд, ще ми се да отговоря правилно на въпроса за Софикс, същия ден когато се появи новината са се продали 4800 акции, но цената летеше много нагоре, защото ОДЕС е с много по-малко акции отколкото другите които влязоха - MCH и CHIM. След това спряха изкупувания, може да са решили че много скача цената, знае ли се?. А имаше няколко момента, когато изобщо се изчерпваше предлагането. А народа се хвана да разпродава, защото такъв растеж скоро не е бил, но е нормално, както мисля че е нормално да се установи над 200. Не виждам защо Розалиа се ядосва, че дружествата на Хим генерират положителни новини, доколкото схващам тя много разчита на някои от тях с по-малко П/Е примерно
Коментар
Коментар