IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този случаен цитат ме удари в "десетката", а става въпрос за почти 5десетка... в%, макар нямащ нищо общо с "ОДЕСОСа"
    -"Като цяло, консенсусният рейтинг на анализатора за Baxter е силна покупка, базирана на 12 отзива, които включват 11 покупки срещу само едно задържане. Акцията се продава за 78 долара, а средната цел от анализаторите от 95 долара предполага, че има място за около 22% ръст нагоре през 2021 г."

мечти, де да ги туриш, ако ли не от зона 66 та до сегиз,- па "Ти да видиш?" може и да биде ...

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение

Познат от завода ми се похвали че през последните 15 години не помни да са имали толкова много работа.

Така е, лесно е за наблюдаване, но дори и да махнем еднократния ефект от присъденото вземане;-
      Резултата трепи!!! Над 12лв./акц. за 9мес. , а и в това присъждане стоят вложени материали и труд!
      ТК че им пожелавам и за напред тази заетост, която са извоювали ръководството - да продължи!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        п.п. Те тая заварка чаках

Финансови коефициенти*:

Нетни приходи от продажби37707 хил. лв.
        Нетна печалба8322 хил. лв.
        Общо активи78123 хил. лв.
        Рентабилност на приходите от продажби22.07 %
        Възвращаемост на активите10.65 %
        Възвращаемост на собствения капитал11.61 %
        * Тримесечен отчет на публично дружество и емитент на ценни книжа за Трето тримесечие на 2020г. , публикуван на 26.10.2020 14:51:50
        Познат от завода ми се похвали че през последните 15 години не помни да са имали толкова много работа.

Коментар

• п.п. Те тая заварка чаках

Финансови коефициенти*:

Нетни приходи от продажби37707 хил. лв.
          Нетна печалба8322 хил. лв.
          Общо активи78123 хил. лв.
          Рентабилност на приходите от продажби22.07 %
          Възвращаемост на активите10.65 %
          Възвращаемост на собствения капитал11.61 %
          * Тримесечен отчет на публично дружество и емитент на ценни книжа за Трето тримесечие на 2020г. , публикуван на 26.10.2020 14:51:50
          Last edited by inta53; 26.10.2020, 16:05.

Коментар

• Че те това тримесечие изкараха печалба колкото цялата предходна година! От доста време е нямало такъв силен отчет за първото тримесечие. Остана и приличен дивидент да дадат. 4+ лв. например.

Коментар

• на това му се вика отчет) по време на пандемия )
              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• И тук ще има карантина.Компанията винаги ми е харесвала, ще изчакам още за да видя накъде отиват нещата. Промоции има много в момента, но пипам внимателно, защото това не е дъното според мен. Очакват ни още тежки времена и вероятно няма да има и дивидент.

Коментар

• Уха!
                  Всички докови камери са пълни плюс още 2-3 кораби на довършителните пирсове. Добре почва годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
                    Годишната печалба е със съществен ръст, но като оценка p/e 13.3 не е нещо невиждано на БФБ. Отделно последното тримесечие е на загуба. Смесена е картинката...
                    Още декември писах че ще е добре ако изкарат тримесечието на нула, а то даже загуба се появи.
                    Колкото толкова. Важното е че работи и изкарва нещо.

Коментар

• Годишната печалба е със съществен ръст, но като оценка p/e 13.3 не е нещо невиждано на БФБ. Отделно последното тримесечие е на загуба. Смесена е картинката...

Коментар

• 6,40 ) печалба на акция хич не е зле)
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Нова година нов късмет!
                          Всички докове са заети от кораби в ремонт.
                          Да, и ферибота Дружба е вътре, са инсталиране на сероочистваща инсталация.

Коментар

• Нова година нов късмет!
                            Всички докове са заети от кораби в ремонт.

Коментар

Ами не знам. Като минавам по моста хвърлям по един поглед от високо към доковете. 1-2 кораба вместо 4-5 не е добра заетост. Не знам тръбополагащия кораб в канала за ремонт ли е или само ползва кея. А им трябват по милион на месец само за заплати.
                              Да кажем 4 пъти по-малко и то не за заплати, а за всички разходи.
                              Last edited by iskrata; 18.12.2019, 22:19.

Коментар

• Ами не знам. Като минавам по моста хвърлям по един поглед от високо към доковете. 1-2 кораба вместо 4-5 не е добра заетост. Не знам тръбополагащия кораб в канала за ремонт ли е или само ползва кея. А им трябват по милион на месец само за заплати.

Коментар

Working...
                                X