Няма какво да се лъжем - утре Одеса ще е надолу. Няма как цената само да расте. Но в дългосрочен план е нагоре. В края на другата седмица обаче , преди извънредното събрание очаквам пак да стане интересно и да има обирания.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XYХа , чак пък прекрасен да е тоз отчет.....
Ако искате да видите такъв, вижте отчетите на фазерлес за 2006 и 2007
Не е препоръка
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от Слънчев вятърВетре, нарочно не исках аз да пиша, защото съм пристрастен. Благодаря ти за разумното мнениезначи тоя 7 мил. дивидент дето се казва не е променил крайната сума на паричния поток,
значи има некакви вътрешни възстановяващи сили дето некой ден като нищо могат да изленат наяве
инак я си ги харесвам Одеса и си мисла, че би требвало да се движат горе-доле заедно с Оргата така като цена
както би требвало приблизително и при Монбат-Алум двойката
ама чат-пат се прави некоя аномалия...
я че си чекам годишния резултат Боби
тея междинни резултати може да са изменчиви, а при тоя растящ индекс в края на годината може имаме приятни изненади
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърВетре, нарочно не исках аз да пиша, защото съм пристрастен. Благодаря ти за разумното мнениезначи тоя 7 мил. дивидент дето се казва не е променил крайната сума на паричния поток,
значи има некакви вътрешни възстановяващи сили дето некой ден като нищо могат да изленат наяве
инак я си ги харесвам Одеса и си мисла, че би требвало да се движат горе-доле заедно с Оргата така като цена
тея междинни резултати може да са изменчиви, а при тоя растящ индекс в края на годината може имаме приятни изненади
Аз също ще чакам отдоле за промоции.
Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Ветре, нарочно не исках аз да пиша, защото съм пристрастен. Благодаря ти за разумното мнениезначи тоя 7 мил. дивидент дето се казва не е променил крайната сума на паричния поток,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от Слънчев вятър
Батя, - балон, балонда бягаме - балон
ама Батя кораби не се правят за по 1-2 месеца, ами я си представи, че бъдат записани приходи към Q3, а отделно събранието е на 3-ти август тая годинаа и прихода от услуги си расте с едно 20%, а какво да кажеме за други балони с подобен брой емитирани акции от около 500К, - като Оргахим да речем, можеме ли да сравним задължения на Орг и Одес, печалби, перспективи и т.н. и да кажеме че Одес е на 300 лв, а Орг на 370, в тоя случай кое е балона ??
па и Хима не са при Орг а при Одеса...
/Батя ама нема лошо, я си имам и Одес и Орг и едни други..балони
изобщо си обичам балони
ама то сега сичко е балон бе Батя, то и индекса на балон залита леко
, кво да кажеме за друго..
/
e az gledam i temite kudeto smjatam da se pristrsatja
Ветре, нарочно не исках аз да пиша, защото съм пристрастен. Благодаря ти за разумното мнение
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от Слънчев вятър
ама Батя кораби не се правят за по 1-2 месеца, ами я си представи, че бъдат записани приходи към Q3, а отделно събранието е на 3-ти август тая годинаа и прихода от услуги си расте с едно 20%, а какво да кажеме за други балони с подобен брой емитирани акции от около 500К, - като Оргахим да речем, можеме ли да сравним задължения на Орг и Одес, печалби, перспективи и т.н. и да кажеме че Одес е на 300 лв, а Орг на 370, в тоя случай кое е балона ??
изобщо си обичам балони
/
Коментар
-
ама Батя некои кораби не стават за по 1-2 месеца, ами я си представи, че бъдат записани приходи към Q3, а отделно събранието е на 3-ти август тая годинаа и прихода от услуги си расте с едно 20%, а какво да кажеме за други балони с подобен брой емитирани акции от около 500К, - като Оргахим да речем, можеме ли да сравним задължения на Орг и Одес, печалби, перспективи и т.н. и да кажеме че Одес е на 300 лв, а Орг на 370, в тоя случай кое е балона ??
изобщо си обичам балони
/
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от bondinioПървоначално изпратено от AbritusМежду другото съветвам и купуващите на макса при Оргахим да се позамислят, че идва отчета за второто тримесечие да не изпискат на умряло.
Коментар
-
Общо взето печалбата и приходите май накрая на годината ще бъдат близки с миналогодишните, а цената не. Така че или акцията е била подценена преди шест месеца и цената на акцията ще се запази или очакванията на пазара няма да бъдат оправдани и ще има спад.
Между другото съветвам и купуващите на макса при Оргахим да се позамислят, че идва отчета за второто тримесечие да не изпискат на умряло.
Коментар
Коментар