IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма какво да се лъжем - утре Одеса ще е надолу. Няма как цената само да расте. Но в дългосрочен план е нагоре. В края на другата седмица обаче , преди извънредното събрание очаквам пак да стане интересно и да има обирания.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
      Ха , чак пък прекрасен да е тоз отчет.....

Ако искате да видите такъв, вижте отчетите на фазерлес за 2006 и 2007

Не е препоръка
      Абсолютно споделям, че отчетите на фазера за 2006 и 2007 са пример за прекрасен отчет !!! От ODES определено има какво да се желае. Някак си не харесвам дружества, на които приходите на годишна база намаляват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
        Ветре, нарочно не исках аз да пиша, защото съм пристрастен. Благодаря ти за разумното мнение
        Моля Боби, ами ей току що се замислих да погледна как се е отразило изплащането на големия дивидент в паричния поток, като го сравних с потока Q2 от миналата година и леко се учудих че сумите в края на периода са .... почти еднакви значи тоя 7 мил. дивидент дето се казва не е променил крайната сума на паричния поток, значи има некакви вътрешни възстановяващи сили дето некой ден като нищо могат да изленат наяве инак я си ги харесвам Одеса и си мисла, че би требвало да се движат горе-доле заедно с Оргата така като цена както би требвало приблизително и при Монбат-Алум двойката ама чат-пат се прави некоя аномалия... я че си чекам годишния резултат Боби тея междинни резултати може да са изменчиви, а при тоя растящ индекс в края на годината може имаме приятни изненади
        ъхъ, и аз забелязах туй за потоците

Коментар

• Абе, черногледците, знаете ли като се заребри един ГОЛЯМ кораб за ремонт до ГОЛЕМИЯТ док, след като свърши ремонта , какво бецален ще пада, А ?????? :-))

Тала че........... :-)))

Коментар

• Ха , чак пък прекрасен да е тоз отчет.....

Ако искате да видите такъв, вижте отчетите на фазерлес за 2006 и 2007

Не е препоръка
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Ветре, нарочно не исках аз да пиша, защото съм пристрастен. Благодаря ти за разумното мнение
              Моля Боби, ами ей току що се замислих да погледна как се е отразило изплащането на големия дивидент в паричния поток, като го сравних с потока Q2 от миналата година и леко се учудих че сумите в края на периода са .... почти еднакви значи тоя 7 мил. дивидент дето се казва не е променил крайната сума на паричния поток, значи има некакви вътрешни възстановяващи сили дето некой ден като нищо могат да изленат наяве инак я си ги харесвам Одеса и си мисла, че би требвало да се движат горе-доле заедно с Оргата така като цена както би требвало приблизително и при Монбат-Алум двойката ама чат-пат се прави некоя аномалия... я че си чекам годишния резултат Боби тея междинни резултати може да са изменчиви, а при тоя растящ индекс в края на годината може имаме приятни изненади
              Споделям. Аз също ще чакам отдоле за промоции.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Ветре, нарочно не исках аз да пиша, защото съм пристрастен. Благодаря ти за разумното мнение

Коментар

• Mного кофти е ОДЕС-а.Много.Що не вземете да разпродадете утре?Изсипете,бе не се стискайте.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                    Първоначално изпратено от Слънчев вятър

Батя, - балон, балон да бягаме - балон
                    ама Батя кораби не се правят за по 1-2 месеца, ами я си представи, че бъдат записани приходи към Q3, а отделно събранието е на 3-ти август тая година а и прихода от услуги си расте с едно 20%, а какво да кажеме за други балони с подобен брой емитирани акции от около 500К, - като Оргахим да речем, можеме ли да сравним задължения на Орг и Одес, печалби, перспективи и т.н. и да кажеме че Одес е на 300 лв, а Орг на 370, в тоя случай кое е балона ?? па и Хима не са при Орг а при Одеса...
                    /Батя ама нема лошо, я си имам и Одес и Орг и едни други.. балони изобщо си обичам балони ама то сега сичко е балон бе Батя, то и индекса на балон залита леко, кво да кажеме за друго../
                    to taka i taka samo "pristrasteni" pi6eme.
                    e az gledam i temite kudeto smjatam da se pristrsatja

Коментар

Батя, - балон, балон да бягаме - балон
                      ама Батя кораби не се правят за по 1-2 месеца, ами я си представи, че бъдат записани приходи към Q3, а отделно събранието е на 3-ти август тая година а и прихода от услуги си расте с едно 20%, а какво да кажеме за други балони с подобен брой емитирани акции от около 500К, - като Оргахим да речем, можеме ли да сравним задължения на Орг и Одес, печалби, перспективи и т.н. и да кажеме че Одес е на 300 лв, а Орг на 370, в тоя случай кое е балона ?? па и Хима не са при Орг а при Одеса...
                      /Батя ама нема лошо, я си имам и Одес и Орг и едни други.. балони изобщо си обичам балони ама то сега сичко е балон бе Батя, то и индекса на балон залита леко, кво да кажеме за друго../

Коментар

• Батя, - балон, балон да бягаме - балон
                        ама Батя некои кораби не стават за по 1-2 месеца, ами я си представи, че бъдат записани приходи към Q3, а отделно събранието е на 3-ти август тая година а и прихода от услуги си расте с едно 20%, а какво да кажеме за други балони с подобен брой емитирани акции от около 500К, - като Оргахим да речем, можеме ли да сравним задължения на Орг и Одес, печалби, перспективи и т.н. и да кажеме че Одес е на 300 лв, а Орг на 370, в тоя случай кое е балона ?? па и Хима не са при Орг а при Одеса...

Коментар

• Много ниско P/E, а и 179 купуват.
                          Абе, дали има някой който да я разбира тази акция повече от 179 :wink:
                          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                            Първоначално изпратено от Abritus
                            Между другото съветвам и купуващите на макса при Оргахим да се позамислят, че идва отчета за второто тримесечие да не изпискат на умряло.
                            А дали наистина идва ?
                            хи хи, шегаджия. те отчета за второ сигурно към нова година ще го дадат, ама опакован като подарък

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                              Между другото съветвам и купуващите на макса при Оргахим да се позамислят, че идва отчета за второто тримесечие да не изпискат на умряло.
                              А дали наистина идва ?

Коментар

• Общо взето печалбата и приходите май накрая на годината ще бъдат близки с миналогодишните, а цената не. Така че или акцията е била подценена преди шест месеца и цената на акцията ще се запази или очакванията на пазара няма да бъдат оправдани и ще има спад.

Коментар

Working...
                                X