If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че sell 50% от Одеските до 300 лв е добра стратегия за 9,30 утре. Вид застраховка. Но ще му мислим утре в 9,29,30 ч. . Пък после и на 350 да купувам при фундамент и тренд нагоре, не е проблем . Другата стратегия е чакане. С чакане пак ще има радост. Майката му е обаче да успееш да увеличиш броя на акциите, които търгуваш. Както казах това е майсторлъка.
Продаваш тука и влизаш в ГАГА а?
Само там се сещам и да е добре в момента. А и отзк. Така мисля де./не е препоръка/
Щото на тая еуфория и идва края и май че върне софикса малко а и август е отпускарски така че ... малко радост преди това!!!
с тази атака на ЕУБГ на облигационния пазар и там би могло да стане свръхинтересно.... явно имат голям глад за растеж
Мисля, че sell 50% от Одеските до 300 лв е добра стратегия за 9,30 утре. Вид застраховка. Но ще му мислим утре в 9,29,30 ч. . Пък после и на 350 да купувам при фундамент и тренд нагоре, не е проблем . Другата стратегия е чакане. С чакане пак ще има радост. Майката му е обаче да успееш да увеличиш броя на акциите, които търгуваш. Както казах това е майсторлъка.
Само там се сещам и да е добре в момента. А и отзк. Така мисля де./не е препоръка/
Щото на тая еуфория и идва края и май че върне софикса малко а и август е отпускарски така че ... малко радост преди това!!!
с тази атака на ЕУБГ на облигационния пазар и там би могло да стане свръхинтересно.... явно имат голям глад за растеж
...
Микеланжело, приходите са нараснали /даже и наште приятели от инвестора го написаха/, немаме спад на годишна база, макар че по описаните горе причини нема и как да го предвидиш за годишна база
Ветре, говорих за годишния одитиран за 2006:
35 760 за 2006 с/у 39 265 за 2005
Абе момчета, като сравнявате непрекъснато Оргахим и Одесос не ви ли хрумва, че може ORGH да е твърде скъп, а не ODES твърде евтин.
Коментар
Bobi75
Kostjumar, основния майсторлък е да видиш разликата между оргх и одес-а, както ти си направил . другото си е въпрос на късмет. аз досега не съм видял човек да купи навреме и да продаде навреме...освен мене понякога - рядко
Няма какво да се лъжем - утре Одеса ще е надолу. ...
немаме причини да се лъжеме Костюмаре, Орг има 45 мильонки дълг срещу 3 мильонки на Одес ???, а я виж какви са цените Оргата по Кобоса Освен това, ако сега /+- 1месец / в Одес са понаправили некоя гемия, тя си се отчита към Q3 неможеме да съдиме точно за размера на годишната печалба по междинните отчети при Одеса, тия не произвеждат поточно лакове и бои или акумулатори примерно. За анализа си е важен годишния отчет мисла но който иска нека пробва утре как е пазара
Много си прав ветре. Но както има кораби, има и паникьори. Въобще не ми сравнява Одеса с Оргахим. То е ясно, че Одеса е много по-добър избор. Затова съм избрал и него. Но пък и си е масторлък да продадеш и да купиш на по-добра цена. Всеки може да купи и да чака.
Няма какво да се лъжем - утре Одеса ще е надолу. Няма как цената само да расте. Но в дългосрочен план е нагоре. В края на другата седмица обаче , преди извънредното събрание очаквам пак да стане интересно и да има обирания.
Не се знае. Днес като гледам продаваха само подплашени COBOS и ИП бета корп, па и човека си го каза отчета още вчера нищо че днес излезе по подробно.
Няма какво да се лъжем - утре Одеса ще е надолу. ...
немаме причини да се лъжеме Костюмаре, Орг има 45 мильонки дълг срещу 3 мильонки на Одес ???, а я виж какви са цените Оргата по Кобоса Освен това, ако сега /+- 1месец / в Одес са понаправили некоя гемия, тя си се отчита към Q3 неможеме да съдиме точно за размера на годишната печалба по междинните отчети при Одеса, тия не произвеждат поточно лакове и бои или акумулатори примерно. За анализа си е важен годишния отчет мисла но който иска нека пробва утре как е пазара
Микеланжело, приходите са нараснали /даже и наште приятели от инвестора го написаха/, немаме спад на годишна база, макар че по описаните горе причини нема и как да го предвидиш за годишна база
Коментар