IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно кораба издържа и тази буря

Коментар

• Първоначално изпратено от Пипа
      Първоначално изпратено от atanas76
      Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
      Мисля, че sell 50% от Одеските до 300 лв е добра стратегия за 9,30 утре. Вид застраховка. Но ще му мислим утре в 9,29,30 ч. . Пък после и на 350 да купувам при фундамент и тренд нагоре, не е проблем . Другата стратегия е чакане. С чакане пак ще има радост. Майката му е обаче да успееш да увеличиш броя на акциите, които търгуваш. Както казах това е майсторлъка.
      Продаваш тука и влизаш в ГАГА а?
      Само там се сещам и да е добре в момента. А и отзк. Така мисля де./не е препоръка/
      Щото на тая еуфория и идва края и май че върне софикса малко а и август е отпускарски така че ... малко радост преди това!!!
      с тази атака на ЕУБГ на облигационния пазар и там би могло да стане свръхинтересно.... явно имат голям глад за растеж
      Напълно съм съгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
        Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
        Мисля, че sell 50% от Одеските до 300 лв е добра стратегия за 9,30 утре. Вид застраховка. Но ще му мислим утре в 9,29,30 ч. . Пък после и на 350 да купувам при фундамент и тренд нагоре, не е проблем . Другата стратегия е чакане. С чакане пак ще има радост. Майката му е обаче да успееш да увеличиш броя на акциите, които търгуваш. Както казах това е майсторлъка.
        Само там се сещам и да е добре в момента. А и отзк. Така мисля де./не е препоръка/
        Щото на тая еуфория и идва края и май че върне софикса малко а и август е отпускарски така че ... малко радост преди това!!!
        с тази атака на ЕУБГ на облигационния пазар и там би могло да стане свръхинтересно.... явно имат голям глад за растеж

Коментар

• [quote="Слънчев вятър"]
          ...
          Микеланжело, приходите са нараснали /даже и наште приятели от инвестора го написаха/, немаме спад на годишна база, макар че по описаните горе причини нема и как да го предвидиш за годишна база
          Ветре, говорих за годишния одитиран за 2006:
          35 760 за 2006 с/у 39 265 за 2005

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR

Коментар

• Мисля, че sell 50% от Одеските до 300 лв е добра стратегия за 9,30 утре. Вид застраховка. Но ще му мислим утре в 9,29,30 ч. . Пък после и на 350 да купувам при фундамент и тренд нагоре, не е проблем . Другата стратегия е чакане. С чакане пак ще има радост. Майката му е обаче да успееш да увеличиш броя на акциите, които търгуваш. Както казах това е майсторлъка.

Коментар

• Абе момчета, като сравнявате непрекъснато Оргахим и Одесос не ви ли хрумва, че може ORGH да е твърде скъп, а не ODES твърде евтин.

Коментар

• Kostjumar, основния майсторлък е да видиш разликата между оргх и одес-а, както ти си направил . другото си е въпрос на късмет. аз досега не съм видял човек да купи навреме и да продаде навреме...освен мене понякога - рядко

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    Няма какво да се лъжем - утре Одеса ще е надолу. ...
                    немаме причини да се лъжеме Костюмаре, Орг има 45 мильонки дълг срещу 3 мильонки на Одес ???, а я виж какви са цените Оргата по Кобоса Освен това, ако сега /+- 1месец / в Одес са понаправили некоя гемия, тя си се отчита към Q3 неможеме да съдиме точно за размера на годишната печалба по междинните отчети при Одеса, тия не произвеждат поточно лакове и бои или акумулатори примерно. За анализа си е важен годишния отчет мисла но който иска нека пробва утре как е пазара
                    Много си прав ветре. Но както има кораби, има и паникьори. Въобще не ми сравнява Одеса с Оргахим. То е ясно, че Одеса е много по-добър избор. Затова съм избрал и него. Но пък и си е масторлък да продадеш и да купиш на по-добра цена. Всеки може да купи и да чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пламен
                      Investorrr, човекът е председател на Съвета на директорите на КРЗ, не е изпълнителен директор.

А на снимката, какво й има?
                      Не съм казал, че и има нещо, казах че ми харесва )

Коментар

• Investorrr, човекът е председател на Съвета на директорите на КРЗ, не е изпълнителен директор.

А на снимката, какво й има?

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                          Няма какво да се лъжем - утре Одеса ще е надолу. Няма как цената само да расте. Но в дългосрочен план е нагоре. В края на другата седмица обаче , преди извънредното събрание очаквам пак да стане интересно и да има обирания.
                          Не се знае. Днес като гледам продаваха само подплашени COBOS и ИП бета корп, па и човека си го каза отчета още вчера нищо че днес излезе по подробно.
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Няма какво да се лъжем - утре Одеса ще е надолу. ...
                            немаме причини да се лъжеме Костюмаре, Орг има 45 мильонки дълг срещу 3 мильонки на Одес ???, а я виж какви са цените Оргата по Кобоса Освен това, ако сега /+- 1месец / в Одес са понаправили некоя гемия, тя си се отчита към Q3 неможеме да съдиме точно за размера на годишната печалба по междинните отчети при Одеса, тия не произвеждат поточно лакове и бои или акумулатори примерно. За анализа си е важен годишния отчет мисла но който иска нека пробва утре как е пазара
                            Микеланжело, приходите са нараснали /даже и наште приятели от инвестора го написаха/, немаме спад на годишна база, макар че по описаните горе причини нема и как да го предвидиш за годишна база

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                              Мене най ме кефи снимката на изпълнителния директор на Одеса от вчерашното интервю )
                              Значи не съм единствения, когото го е изкефила снимката. Сигурно е от някой работен обяд

Коментар

• Мене най ме кефи снимката на изпълнителния директор на Одеса от вчерашното интервю )

Коментар

Working...
                                X