Inta53, КРЗ Одесос или ИХЛБ? В кое виждаш повече възвръщаемост?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Този ще почака да се осводи място, пейзажа наоколо доста пълен и зает... няма празни дни, а и е видно и в отчета, заетите все още се качват бройките и то с десетки
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеБаси лакомниците!!!
Не пуснаха на никой аванта!!!
към 40 бр чаках
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНяма 1,07, а 3 кила без малко - са вече по сметката
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеТук Дивидентът май се оказва най големия сред производствените компании.
Колеги, Общото събрание на което се гласува дивидента беше насрочено на 26.05., след 5 дни. До коя дата имахме право на търговията на книжата с право за дивидент? Дата на оса + 12дни ли беше ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеФорумът е разстрелян, резултата кърти 2487хил./586,7хил.=4,239лв. за пъво тримесечие,
дори да извадим 1001хил. одобрения за продажба кораб, с който бе намален резултата от миналата год.
съм много доволен
Честито на печелившитеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Тези мечти са се сбъднали двойно от Никулден до сегиз! Мислим да си помечтаем за още едни ..%,- ...може би ?Last edited by MrSi; 07.04.2021, 00:18.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТози случаен цитат ме удари в "десетката", а става въпрос за почти 5десетка... в%, макар нямащ нищо общо с "ОДЕСОСа"
-"Като цяло, консенсусният рейтинг на анализатора за Baxter е силна покупка, базирана на 12 отзива, които включват 11 покупки срещу само едно задържане. Акцията се продава за 78 долара, а средната цел от анализаторите от 95 долара предполага, че има място за около 22% ръст нагоре през 2021 г."
мечти, де да ги туриш, ако ли не от зона 66 та до сегиз,- па "Ти да видиш?" може и да биде ...
Тези мечти са се сбъднали двойно от Никулден до сегиз! Мислим да си помечтаем за още едни ..%,- ...може би ?
- 1 like
Коментар
Коментар