IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Moshito
    .......показва слаб мениджмънт, който не знае как да се възползва от една по-оптимална капиталова структура...
    С това "по-оптимална" също доста се излагаш.
    Провери какво означава оптимум.
    И ще ме разбереш "най-оптимално".

Коментар

• Виж - задаваш въпрос, показващ чрезвичайната ти загриженост за работещите: отговарят ти с точни цифри от Q3 отчета за нарастване на заетите и нарастване на работната заплата.
      Ти си решаваш дали ODES ти харесва или не, на мен ми харесва, притежавам акции и смятам да притежавам.
      И последно: това че "работиш" само с EBITDA или EBIT си е лично твоя работа, но не ти дава право да наричаш другите участници във форума - некомпетентни.

Първоначално изпратено от Moshito
      Първоначално изпратено от съни(тя)
      Интересно какво ли биха казали работещите в този завод?
      Средносписъчният състав на дружеството през отчетното деветмесечие е 915 души, при 898 през деветмесечието на 2006 г.

Средната работна заплата на персонала за периода е в размер на 878 лв., срещу 792 лв. за същият период през 2006 г.

Moshito, при този сериозен подход ....към отчета да беше отчел и произхода и влиянието...на 3, 3 млн. към печалбата от миналата година, а?)

И още...дългосрочните задължения са на стойност 1,29 млн. лв. Текущите пасиви намаляват с 35% от началото на годината до 2,57 млн. лв.
      Собствен капитал от 47 млн.лв.
      Интерес от страна на Химимпорт да увеличи дела си, засилвайки по този начин интересите си в сектора на транспорта....
      Съни не се излагай моля те, показваш само колко си некомпетентна. Първо аз работя само с EBITDA, където въпросните 3,3 млн няма как да попаднат. Именно затова данните са съпоставими и интересни от информационна гледна точка. И те показват проблеми в Одесос, работата и рентабилността на дружеството спадат. Това, че задълженията спадат е лошо и то много, показва слаб мениджмънт, който не знае как да се възползва от една по-оптимална капиталова структура, тъй като явно няма идея и за развитие на дружеството.
      Химимпорт е някакъв светъл лъч, който може да вкара в друг коловоз дружеството, но това е ребус с неизвестен за мен край
      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• 4-то ще бъде най-добро заради натоварването, което е било слабо през другите тримесечия. А за времето щом е така, дано по малко познаят метереолозите, по скоро да е по малко влажно, което пречи на бластиране и боядисване. (Може да по лоша от миналата година, която не бешв никаква зима).

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold
          Четвъртото тримесечие ще е най-добро. (дългосрочна прогноза за лошо време не съм виждал, Moshito да не говори по презумция)
          Никога не е било това - Одесос да има най-силно четвърто тримесечие. А данните за тежка зима са от двете най-големи метеорологични агенции в България, не са по презумпция.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
            Интересно какво ли биха казали работещите в този завод?
            Средносписъчният състав на дружеството през отчетното деветмесечие е 915 души, при 898 през деветмесечието на 2006 г.

Средната работна заплата на персонала за периода е в размер на 878 лв., срещу 792 лв. за същият период през 2006 г.

Moshito, при този сериозен подход ....към отчета да беше отчел и произхода и влиянието...на 3, 3 млн. към печалбата от миналата година, а?)

И още...дългосрочните задължения са на стойност 1,29 млн. лв. Текущите пасиви намаляват с 35% от началото на годината до 2,57 млн. лв.
            Интерес от страна на Химимпорт да увеличи дела си, засилвайки по този начин интересите си в сектора на транспорта....
            Съни не се излагай моля те, показваш само колко си некомпетентна. Първо аз работя само с EBITDA, където въпросните 3,3 млн няма как да попаднат. Именно затова данните са съпоставими и интересни от информационна гледна точка. И те показват проблеми в Одесос, работата и рентабилността на дружеството спадат. Това, че задълженията спадат е лошо и то много, показва слаб мениджмънт, който не знае как да се възползва от една по-оптимална капиталова структура, тъй като явно няма идея и за развитие на дружеството.
            Химимпорт е някакъв светъл лъч, който може да вкара в друг коловоз дружеството, но това е ребус с неизвестен за мен край

Коментар

• Oтчета за мен е добър. Не очаквам големи колебания в цената на акцията, пък ако падне малко се нареждам да купувам.
              Имам и ще продължа да имам и не е препоръка.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Четвъртото тримесечие ще е най-добро. (дългосрочна прогноза за лошо време не съм виждал, Moshito да не говори по презумция)

Коментар

• Интересно какво ли биха казали работещите в този завод?

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                    Първоначално изпратено от Moshito
                    След много слабото второ тримесечие сега много слабо и трето. Спад спрямо третото тримесечие на миналата година на приходите с 16%, над 42% спад на ЕБИТДА, над 31% спад на маржина. Очертава се и лошо последно тримесечие с тези метереологични условия, които се прогнозират от специалистите
                    прав си, и всичко това обуславя справедлива цена за тази акция около 173,60 лв.! Казах!!
                    mislja 4e e nai-razumno da prodavate burzo i bezogledno daje do 150lv :-)
                    taka ni se pada :-)
                    ne e suvet.

Коментар

• da vi pravi vpe4atlenie 4e 168 razprodade na 390 , i zapo4na da kopuva na 371

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
                        След много слабото второ тримесечие сега много слабо и трето. Спад спрямо третото тримесечие на миналата година на приходите с 16%, над 42% спад на ЕБИТДА, над 31% спад на маржина. Очертава се и лошо последно тримесечие с тези метереологични условия, които се прогнозират от специалистите
                        прав си, и всичко това обуславя справедлива цена за тази акция около 173,60 лв.! Казах!!

Коментар

• След много слабото второ тримесечие сега много слабо и трето. Спад спрямо третото тримесечие на миналата година на приходите с 16%, над 42% спад на ЕБИТДА, над 31% спад на маржина. Очертава се и лошо последно тримесечие с тези метереологични условия, които се прогнозират от специалистите

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                            Ste ima dobri niva za vlizane
                            Да...добър начин да кажем, че цената ще иде някъде към Истамбул

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                              Ste ima dobri niva za vlizane
                              Споделям мнението ти.

Коментар

• Ste ima dobri niva za vlizane

Коментар

Working...
                                X