IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ODES със печалба от 18.74 лв. на акция

Първо това няма да стане, но няма как да те убеждавам сега, просто ще трябва да изчакаме още малко и да видим черно на бяло.
    И второ ако изкарат печалба от 7 млн. (съвсем хипотетично, както самия ти каза), тогава вече дружеството ще бъде по-правилно оценено от сега и цена около 85-86 лв. ще бъде реална. Но при сегашната ситуация - финансови резултати и перспективи пред Булярд смятам, че текущите нива са твърде ниски.
    Успех!

Коментар

BSE-Trader, интересно ми е на каква цена мислиш, че ще се търгува ODES, ако (съвсем хипотетично, разбира се) печалбата в одитирания отчет след 20 дни се окаже 7 млн. лева, а печалбата за към 31.03.2005 г. (след още 30 дни) - 500 хил. лева?
      Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

мечка, какво става с теб, преди не беше такъв. Явно съм се лъгал относно качествата ня някои участващи в този форум! Не мога да разбера:
        1) защо се заяждаш
        2) как можеш да говориш такива глупости?!?!?
        Извинявам се, но да се приказва, че Одесос е надценено и че може да падне до 40 лв. показва пълен непрофесионализъм от твоя страна. Изненадан съм, че именно ти изказваш такива мнения.

Коментар

Чакам да паднете на 40, че да си купя... А междувременно ми е особено приятно да злорадствам, че нещата не стават така както някои недорасли дребосъци си въобразяват!
          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

Абсолютна лъжа е твърдението на индивида подвизаващ се тук като Пламен.Няма такъв план, който включва НЕРАЗДАВАНЕ на дивидент през следващите 5 години.Акционер съм в компанията от 1997 г. , всеки път ОСА се провежда в “камерен” състав, присъстват не повече от десетина души, в това число членовете на управителния съвет, гл. счетоводител, одитор и юрист.Мога да изброя поименно всички присъствали на миналогодишното ОСА и гарантирам, че в протокола няма ПЛАМЕН.

Коментар

Поне за мечката сме на едно мнение, и аз не знам що дири тоя тука ...

Коментар

Мечка, ти няма ли най-накрая да напишеш нещо смислено, някъкав аргумент да дадеш, вместо по най-глупавия начин само да нападаш. Май анализът не е твоята най-силна черта, а не можеш защото не знаеш !

Коментар

А-аааа сетих се! IHLBL всъщност пада защото продаде ODES. Евалла, Хинин, добре че ме просветли навремето! Сега пък ODES трябва да падне, защото го е разпродал ИХЛБЛ...

Коментар

Пламене, един план както е приет, така може и да бъде прието изменение по-късно, това да не е поправка в конституцията...
                    По важното е, че мениджмента има стратегия за развитие за години напред, и я следва... Пак ще повторя един мой пост:
                    1. Успяха да обновят завода, без да прибягват до заемни средства
                    2. Успяха да внесат капитала си в "Булярд", без да прибягват до заемни средства (над 6 мил.)!
                    3. Успяха да съберат техния дял от парите, необходими за строежа на новите кораби в "Булярд", и това пак без да прибягват до заемни средства
                    4. Одес не дължи пари на почти никого
                    Печалбата е супер, но добрите времена тепърва идват

Коментар

Абе къде изчезна Хининчето да ви каже да не ме слушате, че ИХЛБЛ само ще вдига? Сигурно се е заредил да държи цената на 4, че ако не е той - става страшно. Пак предупреждавам шараните: не се ръгайте в прегорели "звезди" - има достатъчно дружества на пазара...

Коментар

Натискът от продажби свърши, тази седмица може да бъде седмицата на Кораборемонтен завод Одесос.

Успех на всички!

Коментар

пръвършването на продажбите от страна на ихлбл вече се чувства на пазара
                          останаха им под 13 000 акции които гладните купувачи бързо ще изядат
                          а на ихлбл ще им остане да си ядат задниците от яд че са продали под 130 лв.

Коментар

Весо, бях на ОСА на КРЗ миналата година и там бе приет план, който включваше НЕРАЗДАВАНЕ на дивидент през следващите 5 години, за да могат средствата да се реинвестират и да се финансира сделката и дейността на Булярд корабостроителна индустрия (тогава още не бяха купили корабния)

Коментар

Добрите новини и големи печалби тепърва предстоят... ...няма нищо по-изкушаващо да се опапа голямата печалба под формата на дивидент, но сега е момента да се инвестира, да се даде един голям тласък на корабната индустрия в България

Коментар

мисля че наскоро в някъв вестник от Холдинг Варнак обявиха че няма да продават повече от акциите си в Одесос. Даже един от шефовете беше казал че според него реалната цена за акция на Одесос е 250 лв.

Коментар

Working...
                                X