IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продължават да го тъпчат хубавия ми завод...не ги е срам!!!

Коментар

• Това си е яко дружество, пенсионните не са го избрали случайно.

Коментар

• Тези да не депозират в Корпоративна !?
        Първоначално изпратено от Бай Мангау
        Най ме кефи кеш в безсрочни депозити 18 млн, приходи от лихви - 6 хиляди . Вземат лихва от 0.12% годишно за 18 млн.
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
          Първоначално изпратено от SEBULBA
          Първоначално изпратено от PIMP
          От два дена леко се разпродава по позицията, което ме кара да мисля, че някой е гледал отчета вече
          Последното е само лично предположение.
          Разпродават друг път. То за цялата последна седмица не са минали и 500 акции. Айде погледнете преди да пишете глупости...
          От последните 7 сесии 6 са завършили с червени кендъли и са минали 595 акции, а ако имаме в предвид ръста на борса тук направо е заспала работа. Разбира се всеки може по различен начин да интерпретира нещата.
          явно е в синхрон с отчета
          всеки може по различен начин да интерпретира нещата
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
            Най ме кефи кеш в безсрочни депозити 18 млн, приходи от лихви - 6 хиляди . Вземат лихва от 0.12% годишно за 18 млн.
            Ами честито...

Коментар

• Най ме кефи кеш в безсрочни депозити 18 млн, приходи от лихви - 6 хиляди . Вземат лихва от 0.12% годишно за 18 млн.
              Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• КОРАБАРЕМОНТЕН ЗАВОД ОДЕСОС АД (5ODE) източник: finance.news.bg 27 Април 2009 15:34

Печалбата на КОРАБАРЕМОНТЕН ЗАВОД ОДЕСОС АД към 31 март 2009г. е в размер на 1 152 хил. лв.
                Дружеството КОРАБАРЕМОНТЕН ЗАВОД ОДЕСОС АД е реализирало печалба към първото тримесечие на 2009г., в размер на 1152 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 9909 хил. лв., което е с 20.33 % по-малко спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 13.61 % спрямо предходния период до 8757 хил.лв..

Към 31 март 2009г. дружеството има печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 18.55лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството към 31 март 2009г..

Според отчета на дружеството към 31 март 2008г. е формирана печалба в размер на 2301 хил. лв.

Собственият капитал на дружеството към първото тримесечие на годината е 62322 хил. лв. , като спрямо същия период на 2008г. се е увеличил с 18.46 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през първите три месеца на 2009г:
                Общ брой изтъргувани акции: ( 43283 бр. акции )
                Общ брой сделки: ( 239 бр. )
                Минимална цена: ( 93.14 лв. )
                Максимална цена: ( 117.00 лв. )
                Среднопретеглена цена: ( 112.17 лв. за акция. )

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                  Първоначално изпратено от PIMP
                  От два дена леко се разпродава по позицията, което ме кара да мисля, че някой е гледал отчета вече
                  Разпродават друг път. То за цялата последна седмица не са минали и 500 акции. Айде погледнете преди да пишете глупости...
                  От последните 7 сесии 6 са завършили с червени кендъли и са минали 595 акции, а ако имаме в предвид ръста на борса тук направо е заспала работа. Разбира се всеки може по различен начин да интерпретира нещата.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                      треЙдъре, тва е със задна дата бе човек
                      Хич биля не е задна - 24.04.2009

http://more.info.bg/article.asp?arti...8&issueID=2516

Коментар

• Първоначално изпратено от Obekt 685
                        ...инвестиция - нов плаващ док , за завъвеждането му в експлоатация на който ще са нужни най-малко още толкова средства и ще отнеме няколко месеца /вероятно до март-април 2010 г./,нещата съвсем излизат от контрол..!
                        Що за глупуст?! Да не би да го монтират на Бузлуджа?

Коментар

• Ти си много стиснат, аз бих купувал на цени между 70-80 лв.

Коментар

60 lw.
                            tolkowa moga da dam w momenta
                            ne e prIporyka

Коментар

• От два дена леко се разпродава по позицията, което ме кара да мисля, че някой е гледал отчета вече

Коментар

• треЙдъре, тва е със задна дата бе човек

Коментар

Working...
                                X