Продължават да го тъпчат хубавия ми завод...не ги е срам!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от PIMPОт два дена леко се разпродава по позицията, което ме кара да мисля, че някой е гледал отчета вече
Последното е само лично предположение.
всеки може по различен начин да интерпретира нещатаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
КОРАБАРЕМОНТЕН ЗАВОД ОДЕСОС АД (5ODE) източник: finance.news.bg 27 Април 2009 15:34
Печалбата на КОРАБАРЕМОНТЕН ЗАВОД ОДЕСОС АД към 31 март 2009г. е в размер на 1 152 хил. лв.
Дружеството КОРАБАРЕМОНТЕН ЗАВОД ОДЕСОС АД е реализирало печалба към първото тримесечие на 2009г., в размер на 1152 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 9909 хил. лв., което е с 20.33 % по-малко спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 13.61 % спрямо предходния период до 8757 хил.лв..
Към 31 март 2009г. дружеството има печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 18.55лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството към 31 март 2009г..
Според отчета на дружеството към 31 март 2008г. е формирана печалба в размер на 2301 хил. лв.
Собственият капитал на дружеството към първото тримесечие на годината е 62322 хил. лв. , като спрямо същия период на 2008г. се е увеличил с 18.46 %.
Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през първите три месеца на 2009г:
Общ брой изтъргувани акции: ( 43283 бр. акции )
Общ брой сделки: ( 239 бр. )
Минимална цена: ( 93.14 лв. )
Максимална цена: ( 117.00 лв. )
Среднопретеглена цена: ( 112.17 лв. за акция. )
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от PIMPОт два дена леко се разпродава по позицията, което ме кара да мисля, че някой е гледал отчета вече
Последното е само лично предположение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 9 малки негърчетатреЙдъре, тва е със задна дата бе човек
http://more.info.bg/article.asp?arti...8&issueID=2516
Коментар
-
Първоначално изпратено от Obekt 685...инвестиция - нов плаващ док , за завъвеждането му в експлоатация на който ще са нужни най-малко още толкова средства и ще отнеме няколко месеца /вероятно до март-април 2010 г./,нещата съвсем излизат от контрол..!
Коментар
Коментар