IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съгласен – но не мисля че отчета за 4Q в този случай е критичен за взимане на решение. При всички случаи скоро ще се види какви са нагласите.

Коментар

• Всъщност, всичко е в рамките на нормалното, единственият проблем е че хората имаха по-големи очаквания, както каза в самото начало Знаещият. Въпросът на Равновесие в този смисъл е важен. Много са важни инвестиционните планове на мениджмънта, защото, те са пряко свързани с резултатите за 2006 год.

Коментар

• ;-)
        ето една кешовица от ОДЕС ---> КОМПОВЕ
        :-)
        има и други кешовици ,които минават през ОДЕС...
        ;-)
        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Абе не знам дали е лош или добър ама със сигурност е по-СЛАБ от миналата година. С колко точно вижте в отчета или по-надолу.
          Иначе дългосрочно е добре стига мениджърите да крадат по-малко.
          Избързахте с тия 90лв, ама сега ще има малка корекцийка - няма страшно от нея не се умира

Първоначално изпратено от prodigal
          Аз не мисля че е лош отчета, ама ако ще се отървават хората може и да има смисъл да им се помогне ?!
          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Няма, няма да ви огрее, баламите които чакате да си продадат акциите от ОДЕС свършиха, най-много някоя бабешка акция да си купите, за която ще се конкурират много спекуланти.

Коментар

• Аз не мисля че е лош отчета, ама ако ще се отървават хората може и да има смисъл да им се помогне ?!

Коментар

• Да, нали затова мислим, че Одес се готви за скок ....

Коментар

• 23 м - дма в момента и 16 м кеш това си е 70% отгоре

Коментар

• Ще инвестират хората за това им е кешовица.

Коментар

• На Никола му трябва кеш.....

Коментар

• Не я следя тази позиция съвсем отблизо, и ми е интересно за какво им е толкова кеш. Да не са решили да купуват нещо.

Коментар

• И аз, и аз.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            СОФИКС аз с парици, че за позиции като ДЗИ и ОДЕС си трябва кеш. Иначе ще бъда умерен бик, но няма да продавам защото акциите съм си ги купувал на 70 лв. така че... Също мога да се охарактеризирам като сом дебна дъното и обирам. С
                            поред мен: на 90 лв ще има покрепа, която ако бъде подмината отиваме на следващата подкрепа от 85 лв, което според мен няма да бъде пробита. Аз лично ви чакам на 85 лв
                            Ааааааа на 85 и аз влизам и то с взлом

Коментар

• СОФИКС аз с парици, че за позиции като ДЗИ и ОДЕС си трябва кеш. Иначе ще бъда умерен бик, но няма да продавам защото акциите съм си ги купувал на 70 лв. така че... Също мога да се охарактеризирам като сом дебна дъното и обирам. С
                              поред мен: на 90 лв ще има покрепа, която ако бъде подмината отиваме на следващата подкрепа от 85 лв, което според мен няма да бъде пробита. Аз лично ви чакам на 85 лв

Коментар

• По-скоро за "Червената шапчица" и големия сив вълк
                                Не е ли прекрасна нейната детска оптимистичност и безгрижност дори пред страховито надвисналата (и незибежна бих казал) опасност да бъде изядена

Първоначално изпратено от аналгина
                                Alan, на тебе любимата ти книга да не е за Роби Худ? :-)
                                Много ясно, че парите ще са в шефските джобове. Тя, щедростта, не ни много присъща на нас българите.
                                изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

Working...
                                X