До всички заспали кобоси: преместете си ордерите надолу, че ще го отнесете.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Не знам за КРЕМ, но Адванс и Елана със сигурност утре ще разтоварят малко ОДЕС-ки. А те имат не е като да нямат
Първоначално изпратено от SOFIXПървоначално изпратено от gardЕ, аз не съм толкова опитен, пък и не вярвам, че чак толкова зависят от нас нещата, Софикс. Мисля, че специално за ОДЕС, големите играчи ще си кажат тежката дума. Нали скоро прочетохте какви са техните нагласи?
Само че и големите доста често се приебават и това много добре пролича при KREM преди време но това е друга тема.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIXПървоначално изпратено от gardЕ, аз не съм толкова опитен, пък и не вярвам, че чак толкова зависят от нас нещата, Софикс. Мисля, че специално за ОДЕС, големите играчи ще си кажат тежката дума. Нали скоро прочетохте какви са техните нагласи?
Само че и големите доста често се приебават и това много добре пролича при KREM преди време но това е друга тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gardЕ, аз не съм толкова опитен, пък и не вярвам, че чак толкова зависят от нас нещата, Софикс. Мисля, че специално за ОДЕС, големите играчи ще си кажат тежката дума. Нали скоро прочетохте какви са техните нагласи?
Само че и големите доста често се приебават и това много добре пролича при KREM преди време но това е друга тема.
Коментар
-
Абе цацата не знам дали я плашиме тука ама утре след 9:30 гледай на какво викам аз паника като почнат се изсипват хилядарките
Първоначално изпратено от SOFIXПо-опитните спекуланти знаят че за да купиш по-евтино трябва да създаваш паника и дет са вика да стряскаш цацата. Ние в момента това и правимизразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Anton Chigurh
Фронт Офиса в едно ИП ми вика: Видя ли какъв "дивидент" са си раздали ОДЕС.
Смях.
Коментар
-
Anton Chigurh
Всички се надяваме да купиме евтинко.
Коментар
Коментар