IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До всички заспали кобоси: преместете си ордерите надолу, че ще го отнесете.
    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• това че имат много кеш си има и добра и лоша страна
      добрата е че има възможности за дивидент, но мажоритарите взеха решение такъв да не се раздава следващите няколко години
      така остава лошата страна - кеша се източва най-лесно

Коментар

• Момчета, как си мислите, че цената ще падне до 90 лв., като ОДЕС-а има по над 28 лв. кеш към момента и над 14 лв. печалба на акция, като за последното тримесечие е супер.

Коментар

• С други думи, цацата въобще не е проблем за големите, защото ще им се наложи да играят помежду си и тук голямо надхитряне ще падне, в което е и шансът за ОДЕС.

Коментар

• Не знам за КРЕМ, но Адванс и Елана със сигурност утре ще разтоварят малко ОДЕС-ки. А те имат не е като да нямат

Първоначално изпратено от SOFIX
            Първоначално изпратено от gard
            Е, аз не съм толкова опитен, пък и не вярвам, че чак толкова зависят от нас нещата, Софикс. Мисля, че специално за ОДЕС, големите играчи ще си кажат тежката дума. Нали скоро прочетохте какви са техните нагласи?
            Ами големите са големи защото знаят как да преебават малките
            Само че и големите доста често се приебават и това много добре пролича при KREM преди време но това е друга тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
              Първоначално изпратено от gard
              Е, аз не съм толкова опитен, пък и не вярвам, че чак толкова зависят от нас нещата, Софикс. Мисля, че специално за ОДЕС, големите играчи ще си кажат тежката дума. Нали скоро прочетохте какви са техните нагласи?
              Само че и големите доста често се приебават и това много добре пролича при KREM преди време но това е друга тема.
              Не само при КРЕМ, и при Доверие си пролича.

Коментар

• Първоначално изпратено от gard

Коментар

• Абе цацата не знам дали я плашиме тука ама утре след 9:30 гледай на какво викам аз паника като почнат се изсипват хилядарките

Първоначално изпратено от SOFIX
                  По-опитните спекуланти знаят че за да купиш по-евтино трябва да създаваш паника и дет са вика да стряскаш цацата. Ние в момента това и правим

Коментар

• Е, аз не съм толкова опитен, пък и не вярвам, че чак толкова зависят от нас нещата, Софикс. Мисля, че специално за ОДЕС, големите играчи ще си кажат тежката дума. Нали скоро прочетохте какви са техните нагласи?

Коментар

• Фронт Офиса в едно ИП ми вика: Видя ли какъв "дивидент" са си раздали ОДЕС.

Смях.

Коментар

• По-опитните спекуланти знаят че за да купиш по-евтино трябва да създаваш паника и дет са вика да стряскаш цацата. Ние в момента това и правим

Коментар

• Така е Никола, ама питаш ли ги влезлите, какво им е?

Коментар

• kakvo neshto ste izpisali ! ! ! ! ! Mnoooooooooooogo pretesnenie i ima zashto.
                            Prihodite namalqt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Tova e nai-zle ! Nqmat porachki ili ........ ????????????

Коментар

• Всички се надяваме да купиме евтинко.

Коментар

• Алън е прав, "малка корекцийка" и дано не падне под 90 лв.

Коментар

Working...
                                X