IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ники кой ИП ползваш за NYSE.

Коментар

• Оо пепи тука съм, просто съм пропуснал това съобщение. Благодаря ти за добрите думи попринцип само ме псуват в този форум Аз избягах ОДЕСА, защото го купувах лятото на миналта година и беше време да си обера печалбата. Сега чакам да падне и пак да си напазара ама май няма да ме огрее то пък взе че скочи над 100 лв. Желая ти успех и късмет. :wink:

Коментар

• Ники, къде си, нищо не казваш. :-)

Коментар

• Костюмара в КРЗ-то имам повече от една акция, заложил съм въдицата на дънна стръв, пък да видим кой крив, кой прав. За КРЗ-то Ники / доказал се анализатор / ме светна, огледах се ослушах се и реших, че не е за изпускане. Не продавам ! :-)

Коментар

• най-вероятно 1, или пък по-малко

Коментар

• Пепи - ти ли разпродаде днес ? Колко акции имаш, че вдигаш такава аларма.

Коментар

• Ветерана, ама ти нещо започна да се оглеждаш в КРЗ-то, че тези 700 бройки, които се предлагат са само за малкия зъб на един ГОЛЯМ играч. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Хинина
                  Предлагането е изключително минорно на тези нива и очаквам скоро да се установи на значително по високи, защото при 12-13 лв печалба на акция, нормално да е на 140-150лв. Успех.
                  ;-)
                  "минорното" дали е изключително или все повече изключващо от позицията ,нека всеки прецени...виждам 759 бр. предлагане до 110 лв., посоката е напълно ясна и тя е към сладкото ;-)
                  Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Предлагането е изключително минорно на тези нива и очаквам скоро да се установи на значително по високи, защото при 12-13 лв печалба на акция, нормално да е на 140-150лв. Успех.

Коментар

• :-)
                      Времето за изтрезняване дойде!
                      ;-)
                      P.S. Повечето хора си падат по сладкото :-)...и затова ще започнат и ... да падат...;-)
                      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Абе, пич гроздето става все по кисело, защото е на още по голяма височина. Айде със здраве и си купи докато има предлагане. :-)

Коментар

• Голямото надлъгване ще е до Велик ден.Добро е дружеството,ама чак пък толкоз...Изпапаха милиончетата,спестени като печалба от миналата година и вече са на червено.Все още не са пуснали плаващия си Док в експлоатация и продължават само с един док.Саморемонта на това съоръжение глътна спечелените милиончета и продължава да ги дърпа надолу.А годината върви към преполовяване.Предвиждам загуба за първото тримесечие около половин милион.Мисля,че става невъзможно да наваксат до края на годината и да повторят резултата от миналата година.Но дали съм прав ще се види,след като счупим шарените яйца.Късмет на всички!

Коментар

• Голям виц ще да е казал

Коментар

• ДИРЕКТОРА на КРЗ-то, каза 250лв. е цената за акция, така че........!:-)

Коментар

• Опа, прегазихме топ-а.

Коментар

Working...
                                X