Ники кой ИП ползваш за NYSE.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Оо пепи тука съм, просто съм пропуснал това съобщение. Благодаря ти за добрите думи попринцип само ме псуват в този форум Аз избягах ОДЕСА, защото го купувах лятото на миналта година и беше време да си обера печалбата. Сега чакам да падне и пак да си напазара ама май няма да ме огрее то пък взе че скочи над 100 лв. Желая ти успех и късмет. :wink:
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХининаПредлагането е изключително минорно на тези нива и очаквам скоро да се установи на значително по високи, защото при 12-13 лв печалба на акция, нормално да е на 140-150лв. Успех.
"минорното" дали е изключително или все повече изключващо от позицията ,нека всеки прецени...виждам 759 бр. предлагане до 110 лв., посоката е напълно ясна и тя е към сладкото ;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Голямото надлъгване ще е до Велик ден.Добро е дружеството,ама чак пък толкоз...Изпапаха милиончетата,спестени като печалба от миналата година и вече са на червено.Все още не са пуснали плаващия си Док в експлоатация и продължават само с един док.Саморемонта на това съоръжение глътна спечелените милиончета и продължава да ги дърпа надолу.А годината върви към преполовяване.Предвиждам загуба за първото тримесечие около половин милион.Мисля,че става невъзможно да наваксат до края на годината и да повторят резултата от миналата година.Но дали съм прав ще се види,след като счупим шарените яйца.Късмет на всички!
Коментар
Коментар