Първоначално изпратено от тя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
некои разяснения
Сделката е договор за финансов брокераж между КРЗ Одесос АД и КРЗ Инвест АД. Подобен договор се сключва за трета поредна година. Причната, е че американски съд "арестува" доларовите сметки на КРЗ Одесос преди 4 години ( тогава КРЗ задържаха кораб, чийто собственик не си беше платил ремонта, но в последствие същия е осъдил завода и т.н.). Понеже двете КРЗ-та са свързани лица е нужно решение на ОСА. Това е. Нищо по-различно от всяка друга година. Неа се плашиш Пепи )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиВетерана за к'ви източвания пак говориш, на теб само източвания ти се привиждат. КРЗ-то ще си изкупи обратно акции със спечелените пари от покупко, продажбата на твоето любимо ХВАР, така мисля аз. Нищо не е източено, парите винаги са си били в КРЗ-то. Абе стабилно дружество, к'во да се говори и със супер очаквани добри резултати, през тази година. :-)
пич ти ми говориш за :
- Овластяване на управителните органи за извършване на до 3 процентно обратно изкупуване на акции на дружеството;
а аз ти говоря за:
Приемане на доклад на СД на дружеството за целесъобразността на сделка, която не попада в приложното поле на чл. 114 от ЗППЦК, но в нея присъстват заинтересувани лица, както и приемане на решение за извършване на тази сделка;
;-)
... в момента всичко свързано с ОДЕС на екрана е червено
;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Ветерана за к'ви източвания пак говориш, на теб само източвания ти се привиждат. КРЗ-то ще си изкупи обратно акции със спечелените пари от покупко, продажбата на твоето любимо ХВАР, така мисля аз. Нищо не е източено, парите винаги са си били в КРЗ-то. Абе стабилно дружество, к'во да се говори и със супер очаквани добри резултати, през тази година. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиЛеле, малееее тук к'во ЦУНАМИ се заформя при КРЗ-то, което ще отнесе всичко до 150лв. Който купил е сега ДАБЪЛ след това! :-)
"Приемане на доклад на СД на дружеството за целесъобразността на сделка, която не попада в приложното поле на чл. 114 от ЗППЦК, но в нея присъстват заинтересувани лица, както и приемане на решение за извършване на тази сделка";
/Пепи, трай си бе човек,че от няколко дни гледам цунамито се подготвя ама с обратен знак, а и като чета каква точка виси в дневния ред, ме навява на мисълтта , че ODES се подготвя да узакони източване на средства от заинтересовани лица :-) нещо което не е необичайно за ODES, за мен това не е добра новина,но нека видим пазара как ще реагира :-) ...засега е надолу ;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Кораборемонтен завод Одесос АД-Варна /ODES/, свиква ОСА на 17.06.2006 год. от 11.00 ч. в гр. Варна, Островна зона, административна сграда, ет. 3-заседателна зала при следния дневен ред:
- Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2005 год.;
- Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2005 год.;
- Доклад на регистрирания одитор за 2005 год.;
- Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
- Избор на регистриран одитор;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2005 год.;
- Решение за разпределение на финансов резултат;
- Приемане на доклад на СД на дружеството за целесъобразността на сделка, която не попада в приложното поле на чл. 114 от ЗППЦК, но в нея присъстват заинтересувани лица, както и приемане на решение за извършване на тази сделка;
- Овластяване на управителните органи за извършване на до 3 процентно обратно изкупуване на акции на дружеството;
- При липса на кворум, събранието ще се проведе на 01.07.2006 год. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
- Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Д.В.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 31.05.2006 год.
Коментар
-
Anton Chigurh
Имаш ЛС :wink:
Коментар
Коментар