IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от тя
    Първоначално изпратено от Пепи
    Ветерана изкупи всичко, ха ха ха ха .......:-)
    ХВАР или ОДЕС...свърши
    Я гледай ти, някой се е кръстил като мен, но на български, е дано не ни бъркате, че явно стилът ни е доста различен
    tya

Коментар

• Печалбата е около 12 лева.
      А сигурно е още по-смешно цена от 80 - 90 лв. при печалба от 20 лв.

Коментар

• некои разяснения

Сделката е договор за финансов брокераж между КРЗ Одесос АД и КРЗ Инвест АД. Подобен договор се сключва за трета поредна година. Причната, е че американски съд "арестува" доларовите сметки на КРЗ Одесос преди 4 години ( тогава КРЗ задържаха кораб, чийто собственик не си беше платил ремонта, но в последствие същия е осъдил завода и т.н.). Понеже двете КРЗ-та са свързани лица е нужно решение на ОСА. Това е. Нищо по-различно от всяка друга година. Неа се плашиш Пепи )))

Коментар

• Ами , то е смешна работа да правиш 15лв печалба на акция всяка година и цената да стои на 100лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
            Ветерана изкупи всичко, ха ха ха ха .......:-)
            ХВАР или ОДЕС...свърши

Коментар

• Ветерана изкупи всичко, ха ха ха ха .......:-)

Коментар

• Ветерана, който има акции от КРЗ-то си ги цени и не ги продава на безценица, така че .........никакво червено а тъмно зелено очаквам от тук нататък ! :-)

Коментар

• Пепи излизай докато евреме за да не стане като с ХДПАТ-минус 30% поне да си запазиш 10-те% от ОДЕС

Коментар

Ветерана за к'ви източвания пак говориш, на теб само източвания ти се привиждат. КРЗ-то ще си изкупи обратно акции със спечелените пари от покупко, продажбата на твоето любимо ХВАР, така мисля аз. Нищо не е източено, парите винаги са си били в КРЗ-то. Абе стабилно дружество, к'во да се говори и със супер очаквани добри резултати, през тази година. :-)
                    ;-)
                    пич ти ми говориш за :

- Овластяване на управителните органи за извършване на до 3 процентно обратно изкупуване на акции на дружеството;

а аз ти говоря за:

Приемане на доклад на СД на дружеството за целесъобразността на сделка, която не попада в приложното поле на чл. 114 от ЗППЦК, но в нея присъстват заинтересувани лица, както и приемане на решение за извършване на тази сделка;

;-)

... в момента всичко свързано с ОДЕС на екрана е червено

;-)
                    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Ветерана за к'ви източвания пак говориш, на теб само източвания ти се привиждат. КРЗ-то ще си изкупи обратно акции със спечелените пари от покупко, продажбата на твоето любимо ХВАР, така мисля аз. Нищо не е източено, парите винаги са си били в КРЗ-то. Абе стабилно дружество, к'во да се говори и със супер очаквани добри резултати, през тази година. :-)

Коментар

Леле, малееее тук к'во ЦУНАМИ се заформя при КРЗ-то, което ще отнесе всичко до 150лв. Който купил е сега ДАБЪЛ след това! :-)
                        Пепи, защото си ми симпатичен, ще ти кажа да внимаваш с тази позиция оттук нататък.
                        Сериозно!

Коментар

Леле, малееее тук к'во ЦУНАМИ се заформя при КРЗ-то, което ще отнесе всичко до 150лв. Който купил е сега ДАБЪЛ след това! :-)
                          ;-)
                          "Приемане на доклад на СД на дружеството за целесъобразността на сделка, която не попада в приложното поле на чл. 114 от ЗППЦК, но в нея присъстват заинтересувани лица, както и приемане на решение за извършване на тази сделка";

/Пепи, трай си бе човек,че от няколко дни гледам цунамито се подготвя ама с обратен знак, а и като чета каква точка виси в дневния ред, ме навява на мисълтта , че ODES се подготвя да узакони източване на средства от заинтересовани лица :-) нещо което не е необичайно за ODES, за мен това не е добра новина,но нека видим пазара как ще реагира :-) ...засега е надолу ;-)
                          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Леле, малееее тук к'во ЦУНАМИ се заформя при КРЗ-то, което ще отнесе всичко до 150лв. Който купил е сега ДАБЪЛ след това! :-)

Коментар

• Кораборемонтен завод Одесос АД-Варна /ODES/, свиква ОСА на 17.06.2006 год. от 11.00 ч. в гр. Варна, Островна зона, административна сграда, ет. 3-заседателна зала при следния дневен ред:
                              - Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2005 год.;
                              - Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2005 год.;
                              - Доклад на регистрирания одитор за 2005 год.;
                              - Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
                              - Избор на регистриран одитор;
                              - Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2005 год.;
                              - Решение за разпределение на финансов резултат;
                              - Приемане на доклад на СД на дружеството за целесъобразността на сделка, която не попада в приложното поле на чл. 114 от ЗППЦК, но в нея присъстват заинтересувани лица, както и приемане на решение за извършване на тази сделка;
                              - Овластяване на управителните органи за извършване на до 3 процентно обратно изкупуване на акции на дружеството;
                              - При липса на кворум, събранието ще се проведе на 01.07.2006 год. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
                              - Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Д.В.
                              Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 31.05.2006 год.

Коментар

• Имаш ЛС :wink:

Коментар

Working...
                                X