IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• :-)
    Пепи само с емоции,не расте цената :-), тук се наблюдава вече гмуркане, въпросът е докъде ще e - 70-80 лв. ?!
    Въпрос на време!
    ;-)
    P.S....същото го чака и ХЕС-а ...
    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Нещо няма гювеч за купувачите, ако не беше кросирала Елана тези нива през крив макарон за КРЗ-то. :-)

Коментар

• КРЗ Одесос увеличи загубата си до 372 хил. лв. за тримесечието
        27.04.2006 17:45 ( ODES )

Финансовият резултат на Кораборемонтен завод Одесос за първото тримесечие на 2006 е отрицателен в размер на 372 хил. лв., показват данните от междинния неконсолидиран отчет на дружеството. За съответния период на миналата година е отчетена загуба от 238 хил. лв.
        Нетните приходи от продажби бележат увеличение от 27,3% на годишна база до 6,6 млн. лв. Общите приходи от дейността възлизат на 6,98 млн. лв. в сравнение с 5,38 млн. лв. преди година. Съвкупните разходи на компанията регистрират ръст от 30,8% до 7,35 млн. лв.

Задълженията нарастват с 4,4% за първите три месеца на годината до 7,96 млн. лв. Паричните средства бележат леко понижение до 15,3 млн. лв. спрямо 16,5 млн. лв. към края на декември.

Компанията разполага със собствен капитал от 42,1 млн. лв., като основният капитал е в размер на 587 хил. лв. КРЗ – Инвест АД притежава 43,36 на сто от дружеството, а други 17,14% са собственост на Холдинг Варна А.

Акционерите на КРЗ Одесос ще гласуват за обратно изкупуване на до 3% от капитала на дружеството на Общо събрание, насрочено за 17 юни.

Днес по позицията бяха прехвърлени общо 44 акции, при което цената им отчете понижение от 1,08% до 105,52 лв. Офертите са на нива от 105,11 лв. „купува“ и 106 лв. „продава“.

Утре ще е интересен ден по позицията струва ми се. Успех на всички!

Коментар

• Всичко е под контрол, парите са си в КРЗ-то/ извънземните не са ги източили, както твърдеше ветерана/ и приходите нарастват, които тази година ще се увеличават в геометрична прогресия всяко тримесечие ! :-)

Коментар

• Тъй като КРЗ ОДЕСОС беше обявило намерения за инвестиция от 15-20 мил. долара в нов плаващ док за ремонт на кораби с тегло 40 хил.тона, аз имам хипотеза, че е възможна договорка м/у ОДЕСОС и ИХЛБЛ да се построи този док от ИХБ с/у продажба на 10% от БУЛЯРД. Какво мислите Вие ?

Коментар

• Някой незадоволен от Одес.

Коментар

• Кой се изпразни ? :-)

Коментар

• Айде, следващо стъпало 120-те лв. Абе тези ЕСТОНЦИ що не вземат да си купят още 5-10 % и ще станат интересни неща ! :-)

Коментар

• Ветерана ДИРЕКТОРА на КРЗ-то много добре знае колко струва завода и знае какво прави и какво говори. Абе н.... gateway, кажи последно в момент на просветление , ти все още ли си в САЩ , като мияч на чинии или си в някоя дупка в БГ и не намери ли някои да ти инсталира КИРИЛИЦА и да пишеш грамотно или ти хлопа нещо дъската и изобщо инвестираш ли на БФБ или се занимаваш с само с четене на постове. Стига си ръсил лъжи за работа в САЩ, явно си един н...... :-) :-) :-)

Коментар

• Мерси. :wink:

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Какво е това безумно търсене при ОДЕС-а? на 111 лв 50 броя търсят хората... а тапата от 300 на кой е? Между другото и аз се надяввах на сценарий като този на ветерана и аз излезнах на 100 лв.
                        На Елана са и двете: на 113лв. и на 115лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                          Браво Ветеране, нека само да разсея един твои мит - с писане тук няма как да върнеш цената там където искаш . Най-малкото защото не ние тук определяме пазара . Ако не беше ветеран, щеше днес да си продадеш на 111 примерно и да си изкараш една пенсийка повече .
                          :-)
                          не аз , а директорът на ОДЕС-а ще върне цената!
                          ;-)
                          P.S. Ветераните тук си приличат по две неща, поне.

1.Не са лакоми!
                          2.Не им трябва пенсия!

;-) :-)
                          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Браво Ветеране, нека само да разсея един твои мит - с писане тук няма как да върнеш цената там където искаш . Най-малкото защото не ние тук определяме пазара . Ако не беше ветеран, щеше днес да си продадеш на 111 примерно и да си изкараш една пенсийка повече .

Коментар

• Какво е това безумно търсене при ОДЕС-а? на 111 лв 50 броя търсят хората... а тапата от 300 на кой е? Между другото и аз се надяввах на сценарий като този на ветерана и аз излезнах на 100 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                                Ветеране, не се коси, разбирам, че те боли, че тъкмо продаде ОДЕС и те взеха че подскочиха още доста. На години си вече, пази се от излишни емоции, полза няма, изпусна влака.......
                                позна, продадох на 100лв.:-) и мисля да вляза отново 20% по-ниско :-), авантюрата над 100 лв. е инфантилна, прав си ;-)

Коментар

Working...
                                X