Бат Ветеране това не се вписва в скромните ми финансови възможности, нооооооооооооо ако ЕСТОНЦИТЕ, които притежават над 10% решат да си закупят още 5, 10 или 15 % ще стане доста интересно. Ами според мен затова ще се гласува обратно изкупуване на акции от събранието, защото докато се обърнат няколко пъти насам, натам директорите на КРЗ-то и хоп някой се е чопнал 10-тина % и те навярно усещат, че това може да се случи, така че........!:-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПепиНачална фаза на вълна Цунами при КРЗ-то, която ще помете цялото предлагане! :-)
Пепи,а защо ТИ не си в ролята на цунамито и не изкупиш цялото предлагане и после да ги шътнеш на изпълнителния директор на КРЗ-то на 250 лв. :-);-)
...само с кълвене на по ЕДНА акцийка нарочно ;-) не можеш да излъжеш пазара :-) купувай по повече :-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Костюмачрче купувай докато има до 110лв, защото следващо ниво е 120-130лв за КРЗ-то. Оборотите са смешни и никой сериозен играч няма да си продаде акциите. Не може едно дружество да реализира 3 год печалба 12-14 лв за акция и да замръзне на 100-те лв. Затова си мисля, че ще има ЕКСПЛОЗИЯ и цената ще компенсира изоставането! :-) Айде със здраве, абе парите са си ваши и Вие си знаете най-добре, аз така ги разбирам нещата, а пък вие си решавате. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиГоляма играм на нерви и дебнене пада тук, като се залагат капани за желаещи да продават....
Пепи,
единственото верно в това което си написал е, че нещо ;-) пада тук.
;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиАбе нека печалбата тази година да 14лв на акция пък да видим. Ветерана не разбра ли, че ГОЛЕМИТЕ не дават и дума да се издума за гмуркане, а си пълнят по 1000-2000 бр. по тяхна преценка. Директора на завода е казал 250 лв за акция на КРЗ-то НЕ ЗАБРАВЯЙ! :-)
Коментар
Коментар