IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бат Ветеране това не се вписва в скромните ми финансови възможности, нооооооооооооо ако ЕСТОНЦИТЕ, които притежават над 10% решат да си закупят още 5, 10 или 15 % ще стане доста интересно. Ами според мен затова ще се гласува обратно изкупуване на акции от събранието, защото докато се обърнат няколко пъти насам, натам директорите на КРЗ-то и хоп някой се е чопнал 10-тина % и те навярно усещат, че това може да се случи, така че........!:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
      Начална фаза на вълна Цунами при КРЗ-то, която ще помете цялото предлагане! :-)
      :-)
      Пепи,а защо ТИ не си в ролята на цунамито и не изкупиш цялото предлагане и после да ги шътнеш на изпълнителния директор на КРЗ-то на 250 лв. :-);-)
      ...само с кълвене на по ЕДНА акцийка нарочно ;-) не можеш да излъжеш пазара :-) купувай по повече :-)
      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Начална фаза на вълна Цунами при КРЗ-то, която ще помете цялото предлагане! :-)

Коментар

• Костюмачрче купувай докато има до 110лв, защото следващо ниво е 120-130лв за КРЗ-то. Оборотите са смешни и никой сериозен играч няма да си продаде акциите. Не може едно дружество да реализира 3 год печалба 12-14 лв за акция и да замръзне на 100-те лв. Затова си мисля, че ще има ЕКСПЛОЗИЯ и цената ще компенсира изоставането! :-) Айде със здраве, абе парите са си ваши и Вие си знаете най-добре, аз така ги разбирам нещата, а пък вие си решавате. :-)

Коментар

Голяма играм на нерви и дебнене пада тук, като се залагат капани за желаещи да продават, но тук ще има експлозия СИГУРЕН СЪМ ! :-)
            Пепи - май ще има първо имплозия.

Коментар

• Ветерана прозрачен си, напълно те разбирам - искаш да продадеш скъпо ХВАР и да си купиш КРЗ-то, но си в грешка, ще стане точно обратното. :-) :-) :-)

Коментар

Голяма играм на нерви и дебнене пада тук, като се залагат капани за желаещи да продават....
                :-)
                Пепи,
                единственото верно в това което си написал е, че нещо ;-) пада тук.
                ;-)
                Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Голяма играм на нерви и дебнене пада тук, като се залагат капани за желаещи да продават, но тук ще има експлозия СИГУРЕН СЪМ ! :-)

Коментар

• Май няма мераклии за Дабъл.

Коментар

• При КРЗ-то ЕЛАНА, като поизпразнят кошничката цената ще е якооооооооо на горе, КОЙТО КУПИЛ Е СЕГА ДАБЪЛ СЛЕД ТОВА :-)

Коментар

• Костюмарче, това че се оглеждаш и пишеш за КРЗ-то, както и ветерана ми говори, че цената ще е на космически разтояния от инфлацията. Нека само да се разбере, какво са договорили КРЗ-то и ИХЛБЛ за 10-те % от Булярд и след това отново ще си поговорим за инфлацията. :-)

Коментар

• Сигурен съм, че рано или късно Одес ще ги достигне 250 лв. предвид инфлацията. Въпросът е колко ще са поскъпнали другите акции дотогава. Не е лошо дружеството наистина, но е много мътно и неясно.

Коментар

• Това го е казал пред радиото в интервю и доколкото знам е сериозен човек, и знае какво говори. Аз също се смея от сърце много често/смехът е здраве/, а пък костюмарче, който се смее последен.........:-)

Коментар

Абе нека печалбата тази година да 14лв на акция пък да видим. Ветерана не разбра ли, че ГОЛЕМИТЕ не дават и дума да се издума за гмуркане, а си пълнят по 1000-2000 бр. по тяхна преценка. Директора на завода е казал 250 лв за акция на КРЗ-то НЕ ЗАБРАВЯЙ! :-)
                              Пепи - понякога ме караш да се смея от сърце! Директора е казал 250 лв. ха- ха-ха Ами ако утре каже - Пепи скачай от Аспаруховия мост?

Коментар

• Абе нека печалбата тази година да 14лв на акция пък да видим. Ветерана не разбра ли, че ГОЛЕМИТЕ не дават и дума да се издума за гмуркане, а си пълнят по 1000-2000 бр. по тяхна преценка. Директора на завода е казал 250 лв за акция на КРЗ-то НЕ ЗАБРАВЯЙ! :-)

Коментар

Working...
                                X