IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цената не може да е по-ниска от 2,81 лв./акция (средната за 3 мес. преди търговото), така че този който купи на 2,65 няма нужда да е вътрешар дори... просто да чете законите
    Но съм напълно съгласен с берта, че е голяма тъпотия да има внесено търгово, а цената по него да се пази в тайна. Защото доста хора вече я знаят - в ИП по търговото, управляващите компанията, самите предложители и пр. .. и има стотици начини да се възползват от това инфо... уж непряко.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      Аз подозирам нисичка цена - да им се не види!
      може и да си прав ако мине номера ...
      реално бтк им излиза доста по-скъпа от кешовото плащане и е въпрос на избор какво ще пишат в търговото. КФН пък много подкрепа за честна игра...много не очаквам да даде. Все пак новия мажо не е случаен, а в БГ това е фактор.

артио ако не кандисат търговото ще мине и ще замине...после ще видим
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз подозирам нисичка цена - да им се не види!

Коментар

• хм,

КФН както винаги чака...със становището си, а в същото време прелетя кифте. Интересно кой с какво инфо разполага, защото и на малките деца е ясно, че никой няма да хвърли 160К+ само защото така е решил....при положение, че тоя пакет се мотае по пазара повече от месец....

мъгла..мъгла..мъгла...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Кога ще го променят тоя тъп норматив да няма задължение да се разкрива цената на търговото още с внасянето в КФН.
            Вътрешарите могат да си шетат на воля, докато масата е в невидение
            +1

но в случая може да е някой смелчага

Коментар

• Кога ще го променят тоя тъп норматив да няма задължение да се разкрива цената на търговото още с внасянето в КФН.
              Вътрешарите могат да си шетат на воля, докато масата е в невидение

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                3 лв може би
                така са нещата в момента, че идея си нямам какво са измислили...ще борят ли Артио за 5-те% пакет и ще делистват ли ако Артио кандиса да продаде.

Реално компанията печели много от преструктурирането на дълга и новия мажоритар, а на самият мажоритар цената, която му е струвала БТК е далеч по-висока от кешовото плащане, което мина преди няколко дни, защото самото преобразуване и поемане на дълг са си пари.

Ако КФН работи адекватно трябва да вземат предвид много неща и цената,която биха задали като минимална би трябвало да е дооста над 3....

.. ама в България всичко може да се очаква.

ПП миналто търгово беше на 11+ , а компанията беше доста по-зле от сегашното и развитие

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА АКЦИИ
                Last edited by bertram; 29.11.2012, 16:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  самият текст на търговото вероятно чака КФН да каже ок
                  3 лв може би

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
                    Становище на управителния съвет на “Българска телекомуникационна компания” АД, София по отправеното търгово предложение на “Вива Телеком България” ЕАД за закупуване на акциите на останалите акционери в БТК от 23 ноември 2012 г.

Прикачени файлове:
                    Становище на управителния съвет на БТК

http://www.x3news.com/
                    самият текст на търговото вероятно чака КФН да каже ок

Коментар

• Становище на управителния съвет на “Българска телекомуникационна компания” АД, София по отправеното търгово предложение на “Вива Телеком България” ЕАД за закупуване на акциите на останалите акционери в БТК от 23 ноември 2012 г.

Прикачени файлове:
                      Становище на управителния съвет на БТК

http://www.x3news.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        На страницата на КФН мисля че ще намериш всичко което те интересува:
                        Публичен регистър и картотека-Публичен регистър>Избор по първа буква от името>Избор на Публични дружества или други емитенти>Юридическо лице>Обстоятелства за ПД/емитент>Търгови предложения

Ако не си ме разбрал в понеделник мога да съм по-подробен - сега не съм на комп и си е мъка. Пиши ако не го намериш ще кача търговото някъде.
                        Много благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от ПешоКенин Разгледай мнение
                          Приятели, помогнете ми, моля ви, да намеря изчисленията от предходното търгово предложение. В сайта на БФБ пише, че е публикувано във в.Труд, 24 часа и Пари, но не мога да намеря старите броеве.
                          На страницата на КФН мисля че ще намериш всичко което те интересува:
                          Публичен регистър и картотека-Публичен регистър>Избор по първа буква от името>Избор на Публични дружества или други емитенти>Юридическо лице>Обстоятелства за ПД/емитент>Търгови предложения

Ако не си ме разбрал в понеделник мога да съм по-подробен - сега не съм на комп и си е мъка. Пиши ако не го намериш ще кача търговото някъде.

Коментар

• Пешо,

ето ти нещо по темата, но не знам дали ще ти е от полза

http://www.dnevnik.bg/biznes/2007/09...ojenie_za_btk/

Коментар

• Приятели, помогнете ми, моля ви, да намеря изчисленията от предходното търгово предложение. В сайта на БФБ пише, че е публикувано във в.Труд, 24 часа и Пари, но не мога да намеря старите броеве.

Коментар

• [QUOTE=cymru;1059342526]Съобщение:
                                Днес 09.11.2012 в 14:57 часа, чрез регистрация в Централен депозитар АД на трансфер на извънборсов пазар, Вива Телеком България ЕАД придоби 271 423 451 броя обикновени поименни безналични акции от капитала на Българска телекомуникационна компания АД(ISIN BG1100005997), представляващи 93.99 % от капитала на компанията. Уговорената цена е 265 901 069.83 евро – 520 057 289 лева, което прави 1.916 лева на акция.

Коментар

Working...
                                X