IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БТК ъп, ъп

Абе Прагматик, нали знаеш, че знаещите знаят кога да се измъкнат от позицията, т.е. почти на върха. Сега предвиденият максимум на левовия сегмент не се получи, но смелите на смелите ни прогнози все пак че ще надминем номинала кой вярваше преди два месеца. Сметни колко ни донесе влизането в акции на телекома, и каква доходност се получава. Май повече и от 130 % от номинала. А имам и друга идея за реализация на свободните мъни, която може би носи бързи 50 % печалба. Единствено искам някои точно да обясни, как догодина да се измъкнем от данъчните, ще е много полезна информация. А пък и ние ще почерпим...

Коментар

• БТК ъп, ъп

Сметачката,ти пич го давай по-кротко.
      Нали беше един от онези които чакаха комповете на +130% а в деня на търга може би и 200???????
      Хайде направете клуб "тиква" заедно с Ванката Петров и state+ и не се бутай при мъжете.
      За теб е детско-юношеската школа.

Коментар

• БТК ъп, ъп

pragmatic, ако има потенциал 1000, аз бих купил и на 900 )))

някой ще ми отговори ли на въпросите по-долу или да си отворя отделна тема ?

Коментар

• БТК ъп, ъп

Прагматик
          че ти си обратното на Бигчо
          той можеше да купи още на 218, но не поиска да купи,
          а в момента дава повече от 300 за разлика от теб.

Коментар

• БТК ъп, ъп

По темата за цената на БТК.
            Аз исках да купя на 220-230,максимално до 250 но не успях.
            Акцията е единствената читава на БГ пазара и има потенциал 1000.
            Но на 300 и нагоре НЕ ПЛАЩАМ.

Коментар

• БТК ъп, ъп

А разбирам ли че сега има физическата възможност да купува акции по 309? (а не по 218)?

Коментар

• БТК ъп, ъп

??? Теорията ми е параноична ;-)
                Мойо Поздравявам наред с всички акционери и Гаро!
                Теорията на гаро от преди 24 часа е много добра, но Mojo, времевите мащаби, които посочва са реални и плана е постижим. Аз също мисля така.
                Обаче сегашното положение трябваше да се случе в едно друго време. Намираме се в различни времена а и пространства (360). А бързия тренд лесно умира. Дано да не стане така.
                Гаро Радвам се за теб че не си заложил на 500 - 550к и си част от екипажа на Ракетата !
                А Бигчо можеше да купува още. В вторник никой не ми вярваше че оборота в сряда ще бъде 20-30 мио. - беше 22,5. А 100 мил. в повече са над 450 к акции, което е доста евтено, като гледам последните цени.

Коментар

• БТК ъп, ъп

Смятащ, Биг Мама купи всичко което можеше! Тя беше 80-90% от пазара през паследните 2-3 месеца. Просто физически нямаше възмаожност да се купят повече компенсаторки!

Аз лично очаквах в ауциона за БТК да се занулят 500-550 милиона компенсаторки, но понеже сумата беше много трудно предвидима играх на пазар!

Коментар

• БТК ъп, ъп

Смятащ, бъди по-конкретен моля те - каква ти е теорията?

Коментар

• БТК ъп, ъп

смятащ, параноята те гони здраво
                      я си задай други въпроси.
                      вземете и поздравете Гаро. той ви показа, че е познал само в рамките на 24 часа

Коментар

• БТК ъп, ъп

Честито на всички акционери!

"Боже ГЛЕДАМ и невярвам на УШИТЕ си!?" Както казва един професор-мъдрец от една нетолкова популярна телевизия. ;-)
                        Гаро, един въпрос защо става така?
                        1.Може ли да се прехвърлям акции от единия джоб в други и така да си вдигам цената?
                        2. Защо не накупих повече компове на нива до 1.2 и с тях акции и так ще ше да ми е супер евтино? (осреднени на не повече от 1 лев) къде са 220 къде 360.
                        3. А да не би така с това покачване да искам да избия останали те компове в портфейла?
                        4. До кога да ги прехвърлям так, че да не блокирам пазара с прекалено висока цена?
                        5. А ми ако с 20тина хил съм вдигнал цената. какво ще стане като се появят 200 хил. мераклии да продават на тези цение? Ще трябва ли да купувам да държа цената или тя сама ще се държи ;-)? Ами ако tтрябва да купувам май трябваше да наблегна по усилено на т.2

П.С. тона с който задавам въпросите е добронамерен

Коментар

• БТК ъп, ъп

ако не е брокер тогава какъв е ?

Коментар

• БТК ъп, ъп

Не ми се връзва истински брокер, по време на аукциона да пише тук

Коментар

• БТК ъп, ъп

Ne si razbral pravilno!

Коментар

• БТК ъп, ъп

а този "знаещия" по-долу който бе така добър да сподели колко акции били купили СИ банк и ИНГ, всъщност може да е единствено брокера, който им е продал акциите и никой друг... правилно ли съм разбрал ?

Коментар

Working...
                                X