IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• лошо - БТК е изнесла 3-ти GSM в отделна фирма!

martingale, това че е бивш държавен телеком не го нарежда автоматично в листата на конкурентноспособните. За сега е така, защо БТК е единствена. И е много вероятно при наличието на сериозен конкурент да започне да издиша- заради тромавата структура, а и мажоритарят не е перфектен.

Коментар

А замисляш ли се до кога БТК ще е монополист? Скоро ще излязат и други доставчици на стационарна телефония, с това и DSL. Какво точно ще остане от монопола на БТК? И на мен ми харесва идеята да имам акции от единствения телеком в България и за печалбата му да работи разраставането на пазара на телекомуникационни услуги. Обаче ми изглежда малко прекалено хубаво.

Коментар

Siko вчера някой подхвърли че телекома в Чехия е излязал на загупа. Ще може ли някой да ме просфетли по въпроса.

Коментар

Tochno tova e. Dori BTC da gubi postepenno pazaren dial, v BG ste ima rastej, koito ste reflektira i v po-golemi prihodi za BTC. BTC moje otnositelno da gubi prihodi sprqmo drugi kompanii, no absoliutno te ste rastat. Tova nared s optimizirane na razhodite ste vodi do vse po-goliama pechelba. Ottam natatuk qsno za akcionerite.

Коментар

Името от което се влияем е:
            Телеком почти монополист в една бързо развиваща се икономическа ситуация. Че българите все толкова ли ще са бедни, та да не харчат за телекомуникационни услуги. А похарченото къде ще отиде, в кого? колко са доходите сега и колко ще са след 2 години и каква част ще са за комуникации?
            If you're not sure - google it!

Коментар

Много ми е инетресно- тези, които казвате, че БТК ще е нагоре- на основата на какво точно ги правите тези анализи. Май само от името се влияете.

Коментар

smiatasht, siguren sum, che tova sa hora s jilistni zapisi, koito keshirat burzo. Kato otmine tqhnata vulna trendut e bavno nagore.

Коментар

martingale днес фактите са с 41% в повече продадени акции спрямо вчера. Разбира се това е трета сесия и кардинални изводи не могат да се правят. Средната цената падна леко с 2,84%, а максималната с 7% (при този този обем!!!) , което говори за превес на Скептиците.
                  Гаро има една подробност че твойто "след това " е след малко повече от 2 години. Това означава че трябва да почакаме до 20 февруари 2007 г. за да видим този сценарий, да но 500 лв. преди това.
                  Срока за 100% собственоста на Вива е залегнал в Договора на Адвент с Агенцията. А там се казва 3 години. Т.е. 20 февроари 2007

Коментар

Гаро, на 218 беше неоправдан риск - защото както беше 218, така можеше да е и 618 - при което наистина беше по-изгодно са се реализира капиталовата печалба от компенсаторки. Ако знаеш тънкостите на аукциона, ще си спомняш. Сега със задна дата всеки е велик, но беше много рисково и трудно решение за много от посредниците. Някои посредници пък въобще не се класираха.
                    Иначе акциите на БТК не са скапани, не изопачавай думите ми. Просто са твърде надценени в момента.
                    Факт е и това че последните 2 месеца холдинги имаха по-голям ръст.
                    Останалото го казах. Скоро ще си говорим под 300 лева, и още...

Коментар

Скептика, защо ти се ще да купуваш такива скапани акции? :-) Я по добре си купи някой от холдингите ракети :-)

Коментар

Kato sa tolkova mnogo horata deto mislqt taka samo trqbva da i namerite prodavachi deto susto mislqt taka
                        Uspeh v misiqta.

Коментар

Скептика, опитните ловци си купиха евтино на 218 :-) Втори гювеч няма да има!
                          Сега следва изкупуването на акциите превръщането им в GDR и след това продажба на институцинални инвеститори в Лондон на цена над 500 лева!

Коментар

• ъп ъп

И аз не смятам че винаги трябва да се търси спекулация или измама, не че за България е неестествено. Искам да попитам по-знаещите - как се определя капитала за съотношението Р/Е? Не е ли като данъчните оценки - силно занижено?
                            If you're not sure - google it!

Коментар

Скептик стига с това изнасяне. Винаги може да източиш една компания, ако претижаваш над 90%. Дори и да няма някой дъщерно.
                              Сико, по важнот с каква цел и за кого купува. И незма защо ми се струва че нестава въпрос за спеколативни цели.

Коментар

Разбира се, че ми се иска. И това ще стане, защото което казвам е вярно и мнозина мислят като мен.
                                Или по-скоро обратното - не искам да плащам за нещо по-скъпо отколкото струва.

Коментар

Working...
                                X