IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прогнози

Takava zavist... S 4.25% lihva imam syshtata pechalba bez da treperia dali shte mi dadat neshto ili ne. E da tezi koito sa kupili na po-niski niva sigurno im e po-dobre, no ako prodadat sega i gi vlozat v banka shte poluchat poveche sled godina. Ili moje bi sled godina akciite shte sa 1000?

Коментар

• БТК

Ne zakupilite BTK se trushkat ot zloba i zavist.

Коментар

• БТК

На НЕ закупилите БТК ЧЕСТИТО!!!

Коментар

• БТК

В думите на ветерана има логика. Твърде хубаво е, за да е истина...

Коментар

• БТК

Ясен Груев е забравил,че акциите са с номинал 35 лв. :-), сплит едва ли ще има, Адвент ше се интересуват от БТК не повече от две години.......те едни номинали не могат да си оправят та вие искате за сплит да вденват......сплитът ще бъде идея на единични акционери, за дивидента ще има предложение да се капитализира и да не се раздава....Адвент нямат полза да раздават кешов дивидент при тази задлъжнялост и милиони необходими за третия мобилен....очаквайте изненади!
            Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• БТК

Благодаря - видях го... това само при нас може да става - да се правят такива небрежни грешки
              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• БТК

Според мене не могат да направят сплит без решение на общото събрание. По скоро във второто съобщение на борсата трябва да има още едно изречение, което да гласи, че са предложени промени в устава на дружеството, според които номинала става един лев. Ама като така явно са си го пуснали от БТК и борсата така го пуска

Коментар

• БТК

Пише го в коригираното съобщение на борсата.

Коментар

• БТК

И Дойче телеком ще купят и Водафон.... и така ще станат единствения телеком на Европа.. после ще изкупят и Азия и Америка и за дасерт Австралия и Африка.

Коментар

• БТК

Някой знае ли нещо повече за слуха, че БТК имали планове да купят Телеком Австрия и по този начин косвено да придобият Мобилтел. Това им била стратегията за справяне с конкуренцията на Мтел

Коментар

• БТК

VNM, не съм много сигурен, но не може ли да пише така поради това, че съобщението представя дневния ред на събранието? То ще е на 24.06.05, за месец и половина може да успеят да направят сплита и така съобщението ще е коректно.

BigBear, има допълнение към първото съобщение, там го пише.

Коментар

• БТК

Bratle vzemi pro4eti balansa i vizh kolko sa akciite i kakuv im e nominala i shte razberesh zashto ima split.

Коментар

• БТК

Долното изречение го няма в съобщението на борсата - от къде го четете този текст?

Капитала на дружеството е 288 764 840 лв., разпределен в 288 764 840 бр. акции с номинална стойност 1.00 лв.;
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• БТК

Ako iskash si go smqtaj 4e purvo polu4avash divident 17 leva i posle dopulnitelni 35 akcii, ako iskash go smqtaj purvo split i posle divident 50 stotinki. Tova vse edno da pitash koe e purvo kokoshkata ili qjtseto.

Коментар

• БТК

I dvete )))))))))

Коментар

Working...
                                X