IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив-БТ АД (4CV / PLOBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• клонинг

глупости - дясното ти око чете преди лявото и зато разменяш буквите

Коментар

• Re: убежище

Първоначално изпратено от vkh
      ами убежището е добро - не е балонирано като някои други дружества които вече съм споменавал... кадърен мажоритар... отрасъла е с бъдеще.. слушайте ме
      Внимание - това е измамник - това не е vhk, а е някакъв нов клонинг с прякор vkh.

Коментар

• Re: убежище

ами убежището е добро - не е балонирано като някои други дружества които вече съм споменавал... кадърен мажоритар... отрасъла е с бъдеще.. слушайте ме
        Това за бъдещето и за мажоритаря ....... нещо не съм много убеден.

А за другото ...... високи вероятно е да се окажеш прав 8)

Коментар

• vhk, сега ли откри ПЛОБТ? Добре, че бях аз, че да ти отворя очите )

Коментар

• убежище

Коментар

• Re: портфейл

ами нема вече Вамо и трябва да вляза някъде - а тук е добре - стабилен мажоритар и добро П/Е. макар че сигурно нема да има дивидент тук...
              Това ли е последното убежище за парите от ВАМО?

Коментар

• портфейл

ами нема вече Вамо и трябва да вляза някъде - а тук е добре - стабилен мажоритар и добро П/Е. макар че сигурно нема да има дивидент тук...

Коментар

• аве репо на Вамо и Шера не искат...тю... на 27 ще ги взема....
                  Мисля, че не е много хубаво портфейла да ти е такъв, че да не искат репо.

Коментар

• vhk, да смятаме ли, че от утре и ПЛОБТ ще влезе като част от култовия ти портфейл - Атера, Шера, Арома, Неох - ще следва и Плобт???

Коментар

• репо...

аве репо на Вамо и Шера не искат...тю... на 27 ще ги взема....
                      сега има малко кеш от Вамото ама не стига за 180 по 28 тю тю

Коментар

• Re: Мажоритаря

Ами и мажоритаря е стабилен тук....
                        Мислех до 28.00 да обера ама ще ме измъчат тук тия 180 парчета.... щото няма кинти (това е за инвесторрр!)
                        Ами вземи на заем. Всичко ли си опукал? Направи някое репо.

Коментар

• Моите ще ти ги дам на 27 лв. - при все, че не знам какво е решено на ОСАто. Аз ще обирам по други позиции ))

Коментар

• Мажоритаря

Ами и мажоритаря е стабилен тук....
                            Мислех до 28.00 да обера ама ще ме измъчат тук тия 180 парчета.... щото няма кинти (това е за инвесторрр!)

Коментар

• Re: Амбиция

Първоначално изпратено от Investorrr
                              Утре мисля да обера всичко до 27.50
                              Олеле, тоя ще ме побърка от смях ))))))))))))))

Бележка - vhk за първи път прави сигнал с усмивка )))
                              P/Eто на тази компания явно му харесва. 8)

Коментар

• Re: Амбиция

Утре мисля да обера всичко до 27.50
                                Олеле, тоя ще ме побърка от смях ))))))))))))))

Бележка - vhk за първи път прави сигнал с усмивка )))

Коментар

Working...
                                X