IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чичо Кант не е толкова меродавен критерий за каквото и да е, тъй като, както Фриц Ницше каза веднъж, "Той успя остроумно да докаже, че всички са прави", а и не разбирам защо намесваш тук тоя дядка, който е писал само за себе си, както казват с право повечето по-късни колеги.
    Аре питай каквото искаш, мамка му.

Днес Яхо-о-о на всички качествени позиции май... Става каквото предполагах, да...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За Кирил, Методий и брат му Императора

Императоре, разбирам, че и чичо Кант не си го разбрал или не можеш да го обясниш, което субективно потвърждава обективното ти незнание. Това първо. Второ, запетайката е важно нещо. Ето един пример:
      1. Да се продадат акциите ми, не да се оставят.
      2. Да се продадат акциите ми не, да се оставят.
      Обективно в единия случай ставаш гол като пушка. Трето, ще ми дадеш ли едно рамо относно една дребна моя инвестиция? Или се страхуваш да не се окажа обективно твой приятел, които с всичките тези писания се опитва да те пързаля?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Някой да ми каже тая тема за какво беше че нещо се обърках
        Ами за Кирил и Методи
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Моля, или се придържайте към темата или просто купувайте от тази позиция. Очевидно е печаливша.

Коментар

• Някой да ми каже тая тема за какво беше че нещо се обърках
            Life won't wait for you.

Коментар

• Коста - ти пак не ме разбра. Артефактуален закон е нещо канонизирано от човекът, щото някой си решил, че така трябва да бъде, но той е обектно недействителен в основата си, а просто въпрос на обичай и обучение е. За пример - навремето е било артефактуален закон месото от утепаният мамут да се ма`а сурово, разкъсвано мъчително с твърде мощните по това време човешки челюсти - но в един момент някой космат прадядо е нарушил този артефактуален закон и е изпекъл първият бифтек.
              Помежду другото суровото месо не е по-лошо на вкус от печеното, но е много по-жилаво - знам го от опит.

Коментар

• Абе какво сте заяли Императора за члена и за някакви си запетайки. Като всеки владетел, той гледа на въпроса политически и предпочита пълния член пред орязания, както и деспотичното тире пред граматическата заврънкулка. Имаите срама! Царят ви българска история и език не знае, пък два пъти го избирате да ви управлява, а вий от император искате школно писмо да ви пише. Я си гледайте борсата и не се натягайте граматически!

Коментар

• Императора е засегнат

Като говорим за артефакти да не се окаже,че аз съм Кирил, а ти - Методий. Само ако знаеш колко стотин хиляди мили ни делят. Това е по повод местожителството ти. И пак грешка - след обращение се пише запетайка, а не тире.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
                    Форд, ами защото КДН започва да заприличва на Биовет. Биовет с какво е по-лош от КДН, но си стои на 14,50 лв.. Причината основно - менажерията не пише печалбите в отчетите и все си инвестира, нехае за акционера. Даже Биов поне сплит направи (а господин Йозгур неще сплит, - та да му се мотат разни акционери, да му бъркат главата със сложни въпроси)
                    Арго, вярно че форума е за МСН, обаче не мога да се въздържа да ти отговоря. За тебе поне си мисля, че разбираш от фундаментален анализ - сравни финансовите показатели на Капитан Дядо Никола с тези на Биовет.
                    Ще откриеш десетте разлики

Като начало направи нещо много просто – сравни счетоводната и пазарната цена и ще видиш, че KDN ще трябва да поскъпне близо два пъти, за да бъде сравним по този показател s BIOV, а това ще стане по-скоро бързо, отколкото бавно…

А за растежа на продажбите и печалбата на MCH и KDN ще ти напомням от време навреме след отчетите

Коментар

• който купи първи на 7.05 да се обади да го черпя едно без кафе
                      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                        Хайде не остана ! Кой ще изкупи всичко до 7 лв !
                        Марти, явно хората те слушат.
                        Я викни "Хайде не остана ! Кой ще изкупи всичко до 8 лв !" хаха

Коментар

• Хайде не остана ! Кой ще изкупи всичко до 7 лв !

Коментар

• Драги Коста - аз владея отлично българската граматика, но тъй като разбирам, че всички граматически закони са артефакт, пиша така, както намирам за най-секси.
                            Да.

Коментар

• oferta

Императоре, аз ще редактирам писмата ти, а ти ще ме съветваш да купувам и продавам с печалба на борсата в София. Приеми експеримента! Аз съм дребен инвеститор.
                              За да разбереш, че ще положа повече усилия, отколкото предполагаш, ще ти призная, че нямам кирилица на компютъра си, а ползвам "forum. abv.bg Превод на български текст от латиница на кирилица".

Коментар

• uci gramatika

Sled predlog ne se pishe palen chlen:" до рожденният ден..." Да, da.

Коментар

Working...
                                X