If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Благодаря ! За мен през 2014г. най важно беше да се използва ръста за - селекцията! Получиха се нещата , но това си е пазар в динамика и винаги трябва да настройваш мерника! Така че всяко правилно решение е преходно! Ето малко история ;-
- Благодаря ! За мен през 2014г. най важно беше да се използва ръста за - селекцията! Получиха се нещата , но това си е пазар в динамика и винаги трябва да настройваш мерника! Така че всяко правилно решение е преходно! Ето малко история ;-
как е инта, върви ли търговийката с артията замръзнала на чарта от нова година насам ? Няма страшно - надяваме се до следващата нова година да покаже същия фундамент и на по-следващата вече надеждите за профит да я извадят пак над фундамента )))
Което пак е добре в случая, имайки предвид 4-те милиона за системата бонус-малус в полза на "мениджмънта", за сметка на тотал-сумата за дивЕдента
Dex ! - Е те имащите го изхарчиха вече !!! ? ПРИПОМНЯТЕ , а кога ще извадите нещо авансово, раздрусай някой мажо , събори някоя стена , като на "Актив " или
лизинга на Генчев ...
- " Profit.bg – бизнес Новините ВЧЕРА 43 М+С Хидравлик с 7.1 млн. лв. печалба преди данъци до 30 юни 22 юли 2015 | 14:29 113 0 М+С Хидравлик с 7.1 млн. лв. печалба преди данъци до 30 юни М+С Хидравлик АД е реализирало продажби за месец юни 2015 г. в размер на 8.437 млн. лв., а за първите шест месеца на годината те достигат 47.33 млн. лв. Брутната печалба за месец юни (преди данъци) е 1.324 млн. лв., а за полугодието е реализирана печалба преди данъци от 7.1 млн. лв. За месец юли от М+С Хидравлик очакват продажби на стойност 7.48 млн. лв. Припомняме, че от 1 юли компанията започна изплащането на дивидент за 2014 г. Брутният дивидент на една акция е 0.22 лв., а нетно (акционерите физически лица) ще получат 0.209 лв. за лот. От началото на 2015 г. книжата на компанията са отчели ръст от 2.95% до 5.38 лв. за брой.
М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец юни 2015 година в размер на 8 437 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 47 331 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец юни 2015 година е в размер на 1 324 хил. лева и 7 147 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец юли 2015 година в размер на 7 480 хил. лева и 54 811 хил. лева с натрупване от началото на годината.
П.П. В съобщението май са допуснали малка грешка. Посочената бр.печалба от 7147 хил. лв. според мен е 7174 хил.лв. Не, че това променя нещо кардинално...
Доди сумичката! Давам я на внуците за ваканцията
Ама се чудя дали да не понапълня малко, какво ще кажеш на дяда си, а?
Да припомня, че мажо като обяви дивидента - цената беше около 5.50, после фръкна до 5.80, на екс датата падна на 5.35
Кво прави сега тъдява, не знам
-Интересувах се защото имам сътълмент днес , но в банката ме информираха че е по сметките вече.
А какво да ти кажа , най много и аз да сгреша, но иначе си пълня щом се намери кой да изсипе - според състоянието на кесията
При тези цени, МЦХ е акция, която нито може да даде кой знае какъв дивидент, камо ли ръст за капиталова. Именно, заради такива високи цени инвеститорите бягат от БФБ, щото няма смисъл на такава цена да се инвестира или държат акции. Трябва сериозен спад от над 50%, за да може да стане интересна тази акция.
добре че продадох на 5.54...бях се зарекъл ако падне на 5 пак да си ги купя ама още се назландисвам нещо...да мине софката 500 и тогазе
Като продадеш по-хубаво си трай като батето, че току виж зaпочнали дружно да ти завиждат за смелите тактики
А за софка - както казваше споменЪ - две мнения няма
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Къде сте смотали тая убавица!
-Някой да вижда радост по сметката си ?
Доди сумичката! Давам я на внуците за ваканцията
Ама се чудя дали да не понапълня малко, какво ще кажеш на дяда си, а?
Да припомня, че мажо като обяви дивидента - цената беше около 5.50, после фръкна до 5.80, на екс датата падна на 5.35
Кво прави сега тъдява, не знам
Коментар