Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеЕвала ако целта ти е да биеш срочния депозит ..въпреки че като гледам развитието на акцията от 2015 дори и с тея гигантски дивиденtи от 4.4% общата доходност не е май по голяма от депозита ама няма нищо ..печалбата стагнира ,P/Е> 20.. переспективите къртят . Проблема на Хидравлика е че няма фундамент и преспективи за капитализация от 200 мил .
Точно за тази стабилна и сериозна компания да говориш, че няма фундамент не върви !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака е ....но донякъде !
11 % ръст за някакви си 5 % доходност( ей ти едни 16 % ръст на притежателите на акции, засега....)
Пропускаш едно според мен и то е отношението към инвеститорите...
Пазара поумня и иска прозрачност и достоверност на отчетите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеГроздето е кисело, рече Кума Лиса и си внесе парите на срочен депозит за 0,5% доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеВсичко това за няма и 4.5% доходност ..да не говоря че ако се вгледате в последните отчети няма никакво развитие на компанията .
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеВсичко това за няма и 4.5% доходност ..да не говоря че ако се вгледате в последните отчети няма никакво развитие на компанията .
11 % ръст за някакви си 5 % доходност( ей ти едни 16 % ръст на притежателите на акции, засега....)
Пропускаш едно според мен и то е отношението към инвеститорите...
Пазара поумня и иска прозрачност и достоверност на отчетите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова е логично и е практика, нали са акционери
Рабира се, ако има нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова е логично и е практика, нали са акционери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТони, точно ти беше пуснал графика за инвестициите на компании от Елана, разгледай я пак..Тази година има тестове на банки, а холдинга има такава.Аз съм много доволен
Коментар
-
Респект за традициите и коректността към акционерите! Гледам всички публични от групата(без Фазан - тези публични ли са още?) ще раздават дивидент - браво! При Софарма групата не е така.
Има и нещо, което ме притеснява от гледна точка на дългосрочното инвестиране - те раздават почти цялата си печалба!!! Това може и да е характерно за адсиц, но при останалите компании показва по-скоро, че мениджмънта не вижда рентабилни инвестиции и предпочита да върне кеш-а на акционерите. Е ако раздава всичко как ще върви нагоре и ще расте? Малко съм притеснен от липсата на рентабилни възможности за инвестиране и развитие....Last edited by tony1975; 12.03.2016, 17:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа това е истински син чип за БФБ)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар