IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
    Къде ги видя тези 11% ръст на МCH ? Може да видиш че за миналата година доходноста е почти 0% с дивидентa ...
    Убаво...прав си..

За холдинга ставаше реч .....

Коментар

Евала ако целта ти е да биеш срочния депозит ..въпреки че като гледам развитието на акцията от 2015 дори и с тея гигантски дивиденtи от 4.4% общата доходност не е май по голяма от депозита ама няма нищо ..печалбата стагнира ,P/Е> 20.. переспективите къртят . Проблема на Хидравлика е че няма фундамент и преспективи за капитализация от 200 мил .

Точно за тази стабилна и сериозна компания да говориш, че няма фундамент не върви !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Така е ....но донякъде !
        11 % ръст за някакви си 5 % доходност( ей ти едни 16 % ръст на притежателите на акции, засега....)
        Пропускаш едно според мен и то е отношението към инвеститорите...
        Пазара поумня и иска прозрачност и достоверност на отчетите....
        Къде ги видя тези 11% ръст на МCH ? Може да видиш че за миналата година доходноста е почти 0% с дивидентa ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
          Гроздето е кисело, рече Кума Лиса и си внесе парите на срочен депозит за 0,5% доходност
          Евала ако целта ти е да биеш срочния депозит ..въпреки че като гледам развитието на акцията от 2015 дори и с тея гигантски дивиденtи от 4.4% общата доходност не е май по голяма от депозита ама няма нищо ..печалбата стагнира ,P/Е> 20.. переспективите къртят . Проблема на Хидравлика е че няма фундамент и преспективи за капитализация от 200 мил .

Коментар

Всичко това за няма и 4.5% доходност ..да не говоря че ако се вгледате в последните отчети няма никакво развитие на компанията .
            Гроздето е кисело, рече Кума Лиса и си внесе парите на срочен депозит за 0,5% доходност

Коментар

Всичко това за няма и 4.5% доходност ..да не говоря че ако се вгледате в последните отчети няма никакво развитие на компанията .
              Така е ....но донякъде !
              11 % ръст за някакви си 5 % доходност( ей ти едни 16 % ръст на притежателите на акции, засега....)
              Пропускаш едно според мен и то е отношението към инвеститорите...
              Пазара поумня и иска прозрачност и достоверност на отчетите....

Коментар

• Всичко това за няма и 4.5% доходност ..да не говоря че ако се вгледате в последните отчети няма никакво развитие на компанията .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Това е логично и е практика, нали са акционериРабира се, ако има нужда
                  Банката е в Хес и Елхим а не пряко в майката.

Коментар

• Почети малко за банките в САЩ и ЕС и каква помощ са получили не от акционерите, а от държавите си даже.И то на няколко пъти

Коментар

Това е логично и е практика, нали са акционери
                      е тя ако има толкова добър менидмънт и спазва политиката на целия холдинг - не би трябвало да има нужда от втора подкрепа, а и от първа такава!

Коментар

• Това е логично и е практика, нали са акционериРабира се, ако има нужда

Коментар

Тони, точно ти беше пуснал графика за инвестициите на компании от Елана, разгледай я пак..Тази година има тестове на банки, а холдинга има такава.Аз съм много доволен
                          В смисъл, че холдинга ще обере кеш-а и пак ще подкрепи банката ли?

Коментар

• Тони, точно ти беше пуснал графика за инвестициите на компании от Елана, разгледай я пак..Тази година има тестове на банки, а холдинга има такава.Аз съм много доволен

Коментар

• Респект за традициите и коректността към акционерите! Гледам всички публични от групата(без Фазан - тези публични ли са още?) ще раздават дивидент - браво! При Софарма групата не е така.
                              Има и нещо, което ме притеснява от гледна точка на дългосрочното инвестиране - те раздават почти цялата си печалба!!! Това може и да е характерно за адсиц, но при останалите компании показва по-скоро, че мениджмънта не вижда рентабилни инвестиции и предпочита да върне кеш-а на акционерите. Е ако раздава всичко как ще върви нагоре и ще расте? Малко съм притеснен от липсата на рентабилни възможности за инвестиране и развитие....
                              Last edited by tony1975; 12.03.2016, 17:55.

Коментар

Да това е истински син чип за БФБ
                                Та нима от истинските на бфб има други цветове Кире, всичко е син чип )
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X