If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Същия месечен (не е шега работа) троен връх като Шелликойн
Като надуват балони ,после до 7лв няма нищо под краката
А при Шелликойн е много по-страшно положението
Добре,че са германците да го държат на изкуствено дишане,но няма да е за дълго и срутването
ще е ужасяващо.Тегли там,поне от една акция да си на плюс
Пич, ориентирай себе си, ако ще ми пазиш главата,- м+с Хидравлики нямам тук от пролетта, а ХЕС от юни 22г.
работи с опонента ти с големия опит с Хакардеона, къде изсипа БФБ и се гмурна в казана-лък с демонстративни колелца
Изразих обосновано предположение без факти, но съм си поръчал едно проучване от където ще стане ясно :-)
Не е възможно да реализираш намаление на продажбите с повече от 40%, да твърдиш че очакваш прогнозни продажби за 2024 г. 165-180 мил, а се очертават да направят не повече от 150 мил и да няма съществена загуба на пазарен дял ;-)
Възможно е и да са жертва на геополитиката и да губят руския и други подобни пазари.
Така така, заради Русия ще да е, танковете спряха да се движат и за това
Дидко се хвърля приказки на ангро ! Интересно къде е прочел, че губят пазарен дял ?
Изразих обосновано предположение без факти, но съм си поръчал едно проучване от където ще стане ясно :-)
Не е възможно да реализираш намаление на продажбите с повече от 40%, да твърдиш че очакваш прогнозни продажби за 2024 г. 165-180 мил, а се очертават да направят не повече от 150 мил и да няма съществена загуба на пазарен дял ;-)
Възможно е и да са жертва на геополитиката и да губят руския и други подобни пазари.
На този фон да се строи нов завод не е ли странно? Ако поръчките не се възстановят ще има един голям свърхкапацитет. Сега са уволнили хора обаче щели да ги назначават в новия завод!?!?
Коментар