IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
    Нямам никакви притеснения.
    A би трябвало....

Същия месечен (не е шега работа) троен връх като Шелликойн
    Като надуват балони ,после до 7лв няма нищо под краката
    А при Шелликойн е много по-страшно положението
    Добре,че са германците да го държат на изкуствено дишане,но няма да е за дълго и срутването
    ще е ужасяващо.Тегли там,поне от една акция да си на плюс

https://www.tradingview.com/x/TZR15prw

Last edited by danetha; 27.08.2024, 16:41.

Коментар

• Нямам никакви притеснения.

Коментар

• Пореден ден на масивни продажби.Същата съдба чака и Шменти,Импулс,Бианор,БСЕ и т.н
        Тук просто се потопиха първи.

Коментар

• Пореден епизод от "Техниката изпреварва фундамента"
          "Кой да знае" ,че така ще стане

Печалбата на "М+С Хидравлик" за полугодието се свива със 74%

https://www.investor.bg/a/538-pazari...e-sviva-sas-74
          Last edited by danetha; 26.08.2024, 19:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

И в двете шитни много хубави елхи се развиват.
            Има да падат...падат.....ще те заболи главата

https://www.tradingview.com/x/fFT4auqz

Пич, ориентирай себе си, ако ще ми пазиш главата,- м+с Хидравлики нямам тук от пролетта, а ХЕС от юни 22г.
            работи с опонента ти с големия опит с Хакардеона, къде изсипа БФБ и се гмурна в казана-лък с демонстративни колелца​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Изразих обосновано предположение без факти, но съм си поръчал едно проучване от където ще стане ясно :-)
              Не е възможно да реализираш намаление на продажбите с повече от 40%, да твърдиш че очакваш прогнозни продажби за 2024 г. 165-180 мил, а се очертават да направят не повече от 150 мил и да няма съществена загуба на пазарен дял ;-)
              Възможно е и да са жертва на геополитиката и да губят руския и други подобни пазари.
              Така така, заради Русия ще да е, танковете спряха да се движат и за това

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                а и в другата ХЕС
                И в двете шитни много хубави елхи се развиват.
                Има да падат...падат.....ще те заболи главата

https://www.tradingview.com/x/fFT4auqz

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Дидко се хвърля приказки на ангро ! Интересно къде е прочел, че губят пазарен дял ?
                  Изразих обосновано предположение без факти, но съм си поръчал едно проучване от където ще стане ясно :-)
                  Не е възможно да реализираш намаление на продажбите с повече от 40%, да твърдиш че очакваш прогнозни продажби за 2024 г. 165-180 мил, а се очертават да направят не повече от 150 мил и да няма съществена загуба на пазарен дял ;-)
                  Възможно е и да са жертва на геополитиката и да губят руския и други подобни пазари.
                  Last edited by dido_yord; 23.08.2024, 18:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

https://www.bloombergtv.bg/a/19-svet...-sakrashteniya

Нещо интересно по темата. Не мисля, че има общо с лоши решения, просто ситуацията в момента е такава.
                    Дидко си хвърля приказки на ангро ! Интересно къде е прочел, че губят пазарен дял ?
                    Last edited by Zdravko74; 23.08.2024, 21:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                      Тук се губи пазарен дял и то с двуцифрен процент, според мен е вследствие на неадекватни управленски решения ;-)
                      https://www.bloombergtv.bg/a/19-svet...-sakrashteniya

Нещо интересно по темата. Не мисля, че има общо с лоши решения, просто ситуацията в момента е такава.

Коментар

• Тук се губи пазарен дял и то с двуцифрен процент, според мен е вследствие на неадекватни управленски решения ;-)

Коментар

• На този фон да се строи нов завод не е ли странно? Ако поръчките не се възстановят ще има един голям свърхкапацитет. Сега са уволнили хора обаче щели да ги назначават в новия завод!?!?

Коментар

• За първите 6 месеца на книга положението е зле, много зле :
                            Приходи спад -41%
                            Разходи за възнаграждения спад -28%
                            Печалба спад -74%
                            Необяснимо?!
                            Last edited by Marton; 23.08.2024, 12:47. Причина: Добавяне

Коментар

• Не ми се рови, но консолидацията отнема от печалбата,- пролетното претоварване е било с време, да видим до къде ще стигне спада, а и в другата ХЕС

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебил79 Разгледай мнение
                                Аз пък се кефя, когато другите ги е страх
                                Кефиш ли се как ти свети червено най-голямата позиция ?
                                Аз като ти разправях ,не вярваше.
                                9.50 също взе да изтънява както 10.Вече все по-малко балъци се намират да купуват и на това ниво
                                Скоро и под 9.40.
                                Last edited by danetha; 23.08.2024, 08:42.

Коментар

Working...
                                X