IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Рано е. Допълваш ли довверието и хима
    Доверие ДА, Хима го допълних на 60 и нещо и си го чакам на лев и нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
      Купих малко акции при разпродажбата тази седмица до 9 кинта. Ще увеличавам позицията тук ако падне под 9. Какво винаги правя, когато изграждам позиция.....
      Рано е. Допълваш ли довверието и хима

Коментар

• Купих малко акции при разпродажбата тази седмица до 9 кинта. Ще увеличавам позицията тук ако падне под 9. Какво винаги правя, когато изграждам позиция.....

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

А Велев в интервюто по Блумбърг омрънка и погреба индустрията в България и Европа. Като е толкова зле защо строят нови мощности? Класически случай - не ме гледай какво казвам, а какво правя
          Велев винаги е мрънкал от позицията си на представител на индустриалния капитал ! Не е лесно да се договаряш с държава и синдикати !

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

А Велев в интервюто по Блумбърг омрънка и погреба индустрията в България и Европа. Като е толкова зле защо строят нови мощности? Класически случай - не ме гледай какво казвам, а какво правя
            Например: Еврочиновника се опитва да погребе ДВГ, но даде назад защото потребителя му показа "среден" пръст ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
              https://www.capital.bg/biznes/promis...ira_45_mln_lv/

Да изпревариш пазара: "М+С хидравлик" инвестира 45 млн. лв. във втори завод

Въпреки свиването на продажбите машиностроителната компания разширява капацитета си с 30% в очакване на възстановяване

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/promis...ira_45_mln_lv/

Да изпревариш пазара: "М+С хидравлик" инвестира 45 млн. лв. във втори завод

Въпреки свиването на продажбите машиностроителната компания разширява капацитета си с 30% в очакване на възстановяване

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                  Май ти не схващаш нещата, а те са много прости. Аз купувам акции, а ти пишеш глупост след глупост. След време аз ще продавам и ще прибирам печалби, а ти пак ще пишеш глупости.
                  Нееее,ти май не разбираш.
                  Не ти е за първи път де И в Софикс ти трябваха 6 месеца
                  Купуваш чупили бичия тренд шитни ,които ще падат с години.Пишеш нон стоп глупости за 20лв,а цената пада ли пада .От последния ти вход си -20% и след 1-2г -70-80% .Очаквам някъде в началото на другата година да спреш и да пишеш тук.
                  Last edited by danetha; 28.08.2024, 15:31.

Коментар

• Май ти не схващаш нещата, а те са много прости. Аз купувам акции, а ти пишеш глупост след глупост. След време аз ще продавам и ще прибирам печалби, а ти пак ще пишеш глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                      Тези глупости ги пишеше и 2022-ра, когато BSE поевтиняваше а аз купувах. Същите тези акции ги продадох в началото на тази година с доста добра печалба. Ако си забравил мога да ти припомня някои разговори от тогава
                      Нещо пак не си разбрал,както пробива на Софикс и пробива в Агрия.Имаш проблем с осмислянето на ТА информацията която казвам.Имаш проблем с осмислянето на различните TF (времеви периоди) Казано с две думи, ти не разбираш това което казвам относто ТА.Ти не може да начертаеш една тренд линия даже, какво остава за сложни неща. И глупости,глупости ,но цената е 9лв както аз казах,а не 20лв както твърдяхте ти и манчев.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Когато падат от върха , не са ножове ,а мачете-та ,брадви и сатъри.Направо режат глави.Внимавай да не се наиграеш.
                        Тези глупости ги пишеше и 2022-ра, когато BSE поевтиняваше а аз купувах. Същите тези акции ги продадох в началото на тази година с доста добра печалба. Ако си забравил мога да ти припомня някои разговори от тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                          Много е възможно да си прав.
                          Ще посъберем пак малко падащи ножове, пък каквото сабя покаже
                          Когато падат от върха , не са ножове ,а мачете-та ,брадви и сатъри.Направо режат глави.Внимавай да не се наиграеш.
                          Last edited by danetha; 27.08.2024, 19:06.

Коментар

• Много е възможно да си прав.
                            Ще посъберем пак малко падащи ножове, пък каквото сабя покаже

Коментар

• Според мен дъното е още далече ;-)
                              Харесва ми компанията но .......

Коментар

• От днес и аз на клона

Коментар

Working...
                                X