Първоначално изпратено от August
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеКупих малко акции при разпродажбата тази седмица до 9 кинта. Ще увеличавам позицията тук ако падне под 9. Какво винаги правя, когато изграждам позиция.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
А Велев в интервюто по Блумбърг омрънка и погреба индустрията в България и Европа. Като е толкова зле защо строят нови мощности? Класически случай - не ме гледай какво казвам, а какво правя
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
А Велев в интервюто по Блумбърг омрънка и погреба индустрията в България и Европа. Като е толкова зле защо строят нови мощности? Класически случай - не ме гледай какво казвам, а какво правя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/promis...ira_45_mln_lv/
Да изпревариш пазара: "М+С хидравлик" инвестира 45 млн. лв. във втори завод
Въпреки свиването на продажбите машиностроителната компания разширява капацитета си с 30% в очакване на възстановяване
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.capital.bg/biznes/promis...ira_45_mln_lv/
Да изпревариш пазара: "М+С хидравлик" инвестира 45 млн. лв. във втори завод
Въпреки свиването на продажбите машиностроителната компания разширява капацитета си с 30% в очакване на възстановяване
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМай ти не схващаш нещата, а те са много прости. Аз купувам акции, а ти пишеш глупост след глупост. След време аз ще продавам и ще прибирам печалби, а ти пак ще пишеш глупости.
Не ти е за първи път де И в Софикс ти трябваха 6 месеца
Купуваш чупили бичия тренд шитни ,които ще падат с години.Пишеш нон стоп глупости за 20лв,а цената пада ли пада .От последния ти вход си -20% и след 1-2г -70-80% .Очаквам някъде в началото на другата година да спреш и да пишеш тук.Last edited by danetha; 28.08.2024, 15:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТези глупости ги пишеше и 2022-ра, когато BSE поевтиняваше а аз купувах. Същите тези акции ги продадох в началото на тази година с доста добра печалба. Ако си забравил мога да ти припомня някои разговори от тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Когато падат от върха , не са ножове ,а мачете-та ,брадви и сатъри.Направо режат глави.Внимавай да не се наиграеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМного е възможно да си прав.
Ще посъберем пак малко падащи ножове, пък каквото сабя покажеLast edited by danetha; 27.08.2024, 19:06.
Коментар
Коментар