IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А какво става с публикуването на отчетите в сайта на борсата? Нима там не е мястото за тези отчети?

Винаги когато ми трябва отчета съм го търсил там а сега...

Невярвам публикуването на отчета в сайта на борсата да е свързано с пари, но ако все пак е така не ми звучи много добре...да не може да се даде достъп до тази информация на акционерите...

Г-н Митанкин, има ли нещо за което акционерите трябва да се притесняват?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
      За съжаление засега мъждука и е възможно да е от движещ се насрещно влак :shock:

Първоначално изпратено от Tradera
      Г-н Митанкин има ли светлна в тунела ?
      От цялата група на Стара планина холдинг М+С има най-лош резултат, но погледнато в перспектива, фабриката още е №1. Просто поради спецификата на своят бизнес, от кризата малко по-бавно ще излезе.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За съжаление засега мъждука и е възможно да е от движещ се насрещно влак :shock:

Първоначално изпратено от Tradera

Коментар

• Към 250 хиляди загуба за последното тримесечие. Нищо по-различно от предишните отчети. Трейлинг РЕ обаче отива в небето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
            И тук ли говорим за тунели ?
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Г-н Митанкин има ли светлна в тунела ?

Коментар

• Борис, съжалявам, но ще се опитам да помогна:
                Напишете в търсачката на сайта MCH и вижте долу ляво в НОВИНИ.
                Файловете са с разширение p7s, понеже са подписани с електронен подпис, съгласно изискванията на КФН. Можете да свалите DSTOOL с любезното съдействие на Инвестор.БГ от тук - текстът в червено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин
                  Първоначално изпратено от BGN
                  Първоначално изпратено от 4850
                  Някой може ли да даде линк към годишният отчет. Нещо ми бяга от полезрението
                  Не са го публикували още.
                  М+С Хидравлик АД публикува своите отчети в Инфосток.
                  и защо на този скапан сайт? Толкова ли досвидя да си платите мизерната таксичка на инвестора. Хубавците от инфосток представят отчетите в някви си тяхни таблици, не можах да намеря от къде да си ги дърпам като файл!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BGN
                    Първоначално изпратено от 4850
                    М+С Хидравлик АД публикува своите отчети в Инфосток.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850

Коментар

• Някой може ли да даде линк към годишният отчет. Нещо ми бяга от полезрението

Коментар

• tt

Коментар

• Следното може да се стори интересно за следящите тази тема:

http://www.opcompetitiveness.bg/uplo...i_19082009.pdf

Коментар

• В отчета за доходите не виждам някаде да е отразено плащане към М+С в размер на 2,49 млн.лв., което ме навежда на мисълта, че следващото тримесечие най-вероятно ще има такова. Но все пак не съм счетоводител и не разчитам много добре отчетите, така че ще оставя на някой по компетентен от мен да изкаже мнение.

Коментар

• http://www.opcompetitiveness.bg/uplo...reshenie_2.pdf

Явно трябва да влезнат в касичката...освен ако вече не са влезнали

Коментар

Working...
                                X