Първоначално изпратено от Barky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНадали .ще ги дочакаш.Преди кризата стигнаха 17 лв.Надали ще ги минат сега.МЦХ,алкомет и монбат ми бяха любимци на времето.Сега оставих само алкомет.Успехи!
Все пак ако европейската икономика върви добре, компанията може да направи добри печалби (на което се надявам).
За алкомета, както каза multi, наистина много малък марж. Ако успеят да го повишат ще избият рибата, но на тези нива по-скоро ще пропусна
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеА ти вече знаеш резултатите за 2014, така ли?
И аз искам като теб искам да допълня евтинко, ама надали ще имаме този шансшанс имаш убиец, чак може ни утрепе, за другите не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениекато сме вече 2014 от колко години падавъпрос за доцент
И аз искам като теб искам да допълня евтинко, ама надали ще имаме този шанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Наистина мисленето не е силна страна на доста хора. През 2011 печалбата скача яко, през 2012 пада и 2013 пада още малко. Колко години пада според теб, въпрос за първокласник?въпрос за доцент
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеСам си го написал - видно е че три години падат, просто и ясно, като числата, какво има да му философстваме
Наистина мисленето не е силна страна на доста хора. През 2011 печалбата скача яко, през 2012 пада и 2013 пада още малко. Колко години пада според теб, въпрос за първокласник?
Коментар
Коментар