Е това не е сплит.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова видяхме ли го, аз съм го пропуснал май:
......
„М+С Хидравлик” АД е класирано
„Инвестиции за внедряване в производството на иновативен продукт „Орбитален хидромотормотор с намален обем”. Проекта е на стйност 5752333 лв. за срок от 18 месеца. Процедурата е в подкрепа на иновационните дейности в предприятията за ускоряване разработването на иновативни продукти и внедряването им в икономиката."
Коментар
-
Да, през миналия месец КАПИТАЛ писаха, че "ХЕС" и "М+С Хидравлик" планират да произвеждат нов тип хидромотор Продуктът досега не е произвеждан в България...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
това видяхме ли го, аз съм го пропуснал май:
"13.03.2014
„М+С Хидравлик” АД е класирано на второ място в категорията „Големи предприятия”
„М+С Хидравлик” АД е класирано на второ място в категорията „Големи предприятия”, от одобрените за финансиране проекти, с които Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” към Министерство на икономиката и енергетиката подписа договор за финансиране на проект: „Инвестиции за внедряване в производството на иновативен продукт „Орбитален хидромотормотор с намален обем”. Проекта е на стйност 5752333 лв. за срок от 18 месеца. Процедурата е в подкрепа на иновационните дейности в предприятията за ускоряване разработването на иновативни продукти и внедряването им в икономиката."
Коментар
-
Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнение"Дружеството има и 1174 акционери, физически лица, които държат 8.02% от акциите му. През миналата година именно един от малките притежатели на дялове в "М+С хидравлик" стана повод за спор с регулатора.
На общото събрание на дружеството през май той предложи да се изплати по-висок дивидент от този, който предвиждаше съветът на директорите. Идеята му бе подкрепена от общото събрание, но КФН прие, че решението не може да бъде изпълнено, тъй като промяната се е случила на живо, в хода на заседанието, и отсъствалите акционери са нямали възможност за възражения." от Капитал
Тони, ти ли си тоя с предложението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеМного добре
Който иска ще може да купува акции по 5 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение"М+С хидравлик" ще разпредели над 7 млн. лв. дивидент. Дружеството ще увеличи и три пъти капитала си с неразпределената печалба
Надявам се от Капитал да е по-ясно.
Който иска ще може да купува акции по 5 лв.
Коментар
-
"Дружеството има и 1174 акционери, физически лица, които държат 8.02% от акциите му. През миналата година именно един от малките притежатели на дялове в "М+С хидравлик" стана повод за спор с регулатора.
На общото събрание на дружеството през май той предложи да се изплати по-висок дивидент от този, който предвиждаше съветът на директорите. Идеята му бе подкрепена от общото събрание, но КФН прие, че решението не може да бъде изпълнено, тъй като промяната се е случила на живо, в хода на заседанието, и отсъствалите акционери са нямали възможност за възражения." от Капитал
Тони, ти ли си тоя с предложението?Не е препоръка!
Коментар
-
Добра новина. Дивидентът надхвърля моите очаквания и говори за стабилната и последователна политика на компанията по отношение разпределенито на печалбите. Тази година финансовите им резултати са малко по-слаби от миналогодишните, затова и дивидентът е малко по-малък от този за 2012 г. Сплитът също е добра идея. Очаквам това да повиши още повече ликвидността на акцията. "Спиди" направиха абсолютно същото (2 нови за 1 стара) през миналата година и това се отрази добре на търговията с техните книжа. Цената им (след увеличението на капитала) естествено се раздели на 3.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
"М+С хидравлик" ще разпредели над 7 млн. лв. дивидент. Дружеството ще увеличи и три пъти капитала си с неразпределената печалба
Надявам се от Капитал да е по-ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ама ти сега много тежко го каза! просто физически няма да съм с тях в онази столова, иначе духом мисля да остана акционервсе пак при средна 6,5-7 и дивидент 0,55лв си е добра доходност
жив и здрав ти на фармите ще благоволиш ли да дойдеш тази година?
п.с. какво ли не бих дал ей така за по едно кафе с чичо Оги(направено от г-жа Вячева)
Коментар
-
Тоз дето я е писал тази статия няма никаква идея нито какво е увеличение на капитала, чрез включване на резервите в него, нито какво е сплит. И като видя и как се казва сайта и яко ме напушва смяхХвала на такива "спекуланти". Дано повече даже има, че и ние все пак трябва да печелим от някъде.
Иначе страхотна новина. Ако това, което е написано накрая на статията е вярно излиза, че ще има двоен дивидент. Един в кеш и един в безплатни акции.Тони, няма какво да ревеш
Коментар
-
Абе не е сплит - ми увеличение на капитала.
Има малка разлика - едни пари от фонд "нещо си" стават капитал вече.
Както и да е - 55 стинки дивидент си е добра новина. Само дано не направят пак като миналогодишните гафове и да свикват събранието 3 пъти.
Време е и другите да почват да вадят отчетите, за да смятаме дивидентите.
Коментар
Коментар