Първоначално изпратено от Maq7
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заспали" дружества
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътНовина от първата страница на Инвесторът - Софиксът на нивото от юни 2005 година... Оттогава влязохме в ЕС, въведохме плосък данък, а печалбите и приходите на водещите компании нарастнаха не в проценти а в пъти.
Коментарът е излишен - призовавам продавалите последната седмица и последният месец дори да ми докажат, че не са малоумни !!!
Права е приказката, че единственото нещо, по-голямо от безкрайната Вселена, е ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ !!!
Коментар
-
Новина от първата страница на Инвесторът - Софиксът на нивото от юни 2005 година... Оттогава влязохме в ЕС, въведохме плосък данък, а печалбите и приходите на водещите компании нарастнаха не в проценти а в пъти.
Коментарът е излишен - призовавам продавалите последната седмица и последният месец дори да ми докажат, че не са малоумни !!!
Права е приказката, че единственото нещо, по-голямо от безкрайната Вселена, е ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova panteraПървоначално изпратено от Maq7Хайде народе, надпреварвайте се
Аз примерно днес видях едно дружество, сравнително ликвидно, от SOFIX със следните показатели:
P/E = 8,93
P/S = 0.56
P/B = 0,25
Вие сте..
nqma li i takiwa s pod 5 weche, HAHAHA
DOVUHL:
P/E=4.14
P/B=0.57
P/S=0.39
EPS=1.33 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Първоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от Maq7Хайде народе, надпреварвайте се
Аз примерно днес видях едно дружество, сравнително ликвидно, от SOFIX със следните показатели:
P/E = 8,93
P/S = 0.56
P/B = 0,25
Вие сте..
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$trade
koe towa drujestwo, ne se se6tam 4estno.
kyde ima takowa P/S 0,56, hahaha
i kakwa pechalba dawa towa ogromno S, hahaha, a i kyde imashe dnes golqm spad, hahaha
a moje i taka da te popitam - koe ot SOFIX, dnes spadna samo s 12%, hahaha
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от Maq7Хайде народе, надпреварвайте се
P/E = 8,93
P/S = 0.56
P/B = 0,25
Вие сте..Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от Maq7Хайде народе, надпреварвайте се
P/E = 8,93
P/S = 0.56
P/B = 0,25
Вие сте..
Коментар
Коментар