IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• TAKSUN все още притежава половината Слънчева система в своето дъщерно АДСИЦ-овско дружество, така че пазарувайте.

Според непотвърдена вътрешна информация компанията ще предостави безвъзмездно на Българското правителство 48 000 кв.км парцел на Марс с цел заселване на него на хъхрещото малцинство.

Набират се волни дарения за покриване на транспортните разходи.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
      TRAAV ,KRS са следващите ракети
      И що?
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• TRAAV ,KRS са следващите ракети

Коментар

• SFTRD - изключителни резултати, а нула внимание от "инвеститорите"! Надявам се да остане още дълго така.
          Спите ли, спите !

Поздрави. И без препоръки.

Коментар

• кажете някое заспало, да актуализираме темата

Коментар

• На 1.10.2007 год

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              TAKSUN
              А къде беше Софикса тогава ? Между другото, Таксуна е единственото дружество на цени 10 пъти над предкризисните нива

Коментар

• Отново можем да използваме тази тема - защото списъкът дълъг ще е.

Ей-тоз анализ ме подсети.... ;-)

http://www.investor.bg/?cat=85&id=93777

Много пъти сочил Софком...

Коментар

• ...мисля, че тази стара моя тема при тия цени пак твърде актуална е...

Мнения, ърм?

Коментар

• Ето едно малко по-конспиративно виждане за кризата:

http://www.youtube.com/watch?v=ojwlDFSdy8I

(гледайте края на клипчето за голямата депресия какво е станало, може да гледате и другите части или целия филм направо)

We the human race, the people of the earth, have everything we need to live in a society free from currency, slavery, and debt.

Our society only functions because of debt that can and will never be payed back. It is a cycle where the amount of money available in our society in no where near equivalent to the amount of debt we owe.

This movie shows how our society is controlled not by the government, but by the privately owned companies that control the currency.

This video is relevant to what we are seeing now with how we have fallen into this Financial Crisis.

If you ever wanted to know how our Financial system really works this is the video to watch.

http://video.google.com/videoplay?do...05277695921912

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                      Първоначално изпратено от be_google
                      свидетели сме на най-голямото и режисирано-и не само според мен- "заспиване" в историята на света!
                      примери за кома или тежък зимен сън има на борсите и на ЕС и на Азия.
                      пфу язък!
                      няма да се даваме лесно
                      венсеремос

Много пара чака, голямо печатане - много пари

Ернесто Рафаел Гевара де ла Серна (на испански Ernesto Rafael Guevara de la Serna) (14 юни 1928 - 9 октомври 1967), известен най-вече с псевдонима си Че Гевара или просто Че е аржентински политик, поет и революционер.
                      Ернесто Гевара е роден в Аржентина в сравнително заможно семейство от ирландско-испански аристократичен произход
                      . Израства в среда с леви политически убеждения. Завършва медицина в Буенос Айрес, но почти не практикува, защото отдава живота си на революционната борба.
                      Ернесто 'Че' Гевара се отказва от кубинското си гражданство и всичките си постове в държавата и напуска Куба през 1965 г., с надеждата да помогне на революционната партизанска борба по света и разпали нови социални революции в други страни - първо в Конго, а след това и в Боливия, където е заловен от ЦРУ при специална военна операция и убит.
                      През 1999 г. авторитетното американско списание Тайм определя Ернесто Гевара като един от символите на 20-ти век.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                        свидетели сме на най-голямото и режисирано-и не само според мен- "заспиване" в историята на света!
                        пфу язък!
                        няма да се даваме лесно
                        венсеремос

Много пара чака, голямо печатане - много пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Първоначално изпратено от Phoenixheart
                          Първоначално изпратено от Императорът
                          Новина от първата страница на Инвесторът - Софиксът на нивото от юни 2005 година... Оттогава влязохме в ЕС, въведохме плосък данък, а печалбите и приходите на водещите компании нарастнаха не в проценти а в пъти.
                          Коментарът е излишен - призовавам продавалите последната седмица и последният месец дори да ми докажат, че не са малоумни !!!

Права е приказката, че единственото нещо, по-голямо от безкрайната Вселена, е ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ !!!
                          Да, знам. Но България не е изолиран случай... В момента имам чуството, че в света има 6 милиарда кретени. Понеже започвам да се интересувам след година-две да си преместя инвестициите от БФБ в чужбина почнах да следя борсите в Испания и САЩ и има далеч по-фрапантни случаи. Любимата ми испанска компания се казва Солария (произвеждат слънчеви панели) и те си направиха IPO миналата година което ги оцени на над 2 милиарда евро! Сега струват под 500 милиона евро въпреки, че приходите им и печалбата растат с над 200% всяко тримесечие на годишна база и имат договори за десетки милиарди чак до 2012.
                          Впрочем нищо чудно и нищо ново Фениксовосърцев... Щом навремето при вехрещата се лалетомания е имало хора, даващи (буквално) по пет каруци жито за една луковичка, то защо да няма сега обратни случаи и някои да предлагат по три слънчеви колектора (преносно) срещу едно кибритче? ;-) Говорим за продаващи, чийто единствен довод е че Другите продават... тоест типична форма на стадна психология - а стадото може само да блее, но не и да мисли.
                          а ако го сметнем СОФИКС с тогавашните компании в състава му може да излезе и по-интересно число
                          кой не го мързи???

Коментар

• свидетели сме на най-голямото и режисирано-и не само според мен- "заспиване" в историята на света!
                            пфу язък!
                            няма да се даваме лесно
                            венсеремос

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                              Първоначално изпратено от Императорът
                              Новина от първата страница на Инвесторът - Софиксът на нивото от юни 2005 година... Оттогава влязохме в ЕС, въведохме плосък данък, а печалбите и приходите на водещите компании нарастнаха не в проценти а в пъти.
                              Коментарът е излишен - призовавам продавалите последната седмица и последният месец дори да ми докажат, че не са малоумни !!!

Права е приказката, че единственото нещо, по-голямо от безкрайната Вселена, е ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ !!!
                              Да, знам. Но България не е изолиран случай... В момента имам чуството, че в света има 6 милиарда кретени. Понеже започвам да се интересувам след година-две да си преместя инвестициите от БФБ в чужбина почнах да следя борсите в Испания и САЩ и има далеч по-фрапантни случаи. Любимата ми испанска компания се казва Солария (произвеждат слънчеви панели) и те си направиха IPO миналата година което ги оцени на над 2 милиарда евро! Сега струват под 500 милиона евро въпреки, че приходите им и печалбата растат с над 200% всяко тримесечие на годишна база и имат договори за десетки милиарди чак до 2012.
                              Впрочем нищо чудно и нищо ново Фениксовосърцев... Щом навремето при вехрещата се лалетомания е имало хора, даващи (буквално) по пет каруци жито за една луковичка, то защо да няма сега обратни случаи и някои да предлагат по три слънчеви колектора (преносно) срещу едно кибритче? ;-) Говорим за продаващи, чийто единствен довод е че Другите продават... тоест типична форма на стадна психология - а стадото може само да блее, но не и да мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                ТОПЛ - на 60 млн. ей тва е
                                http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=309

край на залаганията ;-)
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X