IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

biov cenhl

Коментар

• "Заспали" дружества

Еееее много си прав.Добре , че има хора да ни отварят очите.

Коментар

• "Заспали" дружества

Те затова Императоре ти се дразня от време на време. Когато имаш някаква информация и я споделяш във форума нека да е достоверна. в отчетите на холдинга никъде не пише за хотели или автобуси а за дружества и това че дружеството в Боровец се казва Соколец е отделен въпрос. Само че то е умряла работа. А хотел соколец наистина е хубав само че с други собственици. по същия начин стои и въпроса с другите им дружества. Така че не ми ги хвали много много

Коментар

• "Заспали" дружества

Пишеше х-л Соколец.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре

Дружеството на холдинга се казва Соколец, който имаше три хотела - Бор, Еделвайс и Соколец. И продадоха Соколец, който вече е хотел четири звезди. Сега в дружеството има само два хотела Бор и Еделвайс и приличат като на постсоциалистически хотели, защото нямат пари да ги ремонтират. Когато гледаш гледай добре или уточнявай за кое говориш.

Коментар

• "Заспали" дружества

Банда, какви са тия щуротии в сайтът на Булброкерс? Тия котират на челната си страница... Дунав турс? Да не е станало пак публично и да е влязло в Софикс? Ха-ха-ха-ха-ха-ха, тия ме разбиха !!!

Коментар

• "Заспали" дружества

Видяхте ли новината за строежите на Слънчев бряг?
                Да-а-а, до 6 години ще почнат да събарят тия хотели, дето ги правят сега. Съсипаха курортът.

Коментар

• "Заспали" дружества

Байо, интересно защо хотелът се води собственост на холдинга и фигурира в отчетите. Издири с търсачката тук, в Инвестора, новината за отчета на Албена инвест от миналия месец, ако не се лъжа и ще видиш. А за автобусите... чудна работа - и шофьора си мислеше, че Албена Автотранс му плаща заплата... ;-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре
                    Снощи не бях ти прочел отговора, затова ти отговарям днес. За да ти стане ясно колко си навътре с темата Албена и холдинга им ще ти кажа две неща и приключвам защото от това което си написал става ясно, че нищо не ти е ясно. Извинявай това не е заяждане.
                    1. Да има много големи инвестиции в хотел Соколец. Прав си. От минлата година е така. Срутиха го и го построиха наново. Прав си. Само че холдинга го продаде преди две години. И вече не е тяхна собственост. Ако беше щеше да си е в същото състояние.
                    2. Албена автотранс те е возила до Велинград. Може. Те возят и до Македония и до варна. Обаче това са само лицензирани автобуси, които са собственост на други а използват лиценза на Албена автотранс. И тук не си познал.
                    А що се отнася до Албена. Спирам да говоря защото това е като глас в пустиня. Щом виждаш големите приходи добре няма проблеми. Само че къде отива печалбата. Ако приходите са определящ за теб критерии добре. Ама зе мен не са. Аз предпочитам да има 2 мил. приходи и 1 мил. печалба отколкото 75 мил. приходи и 15 мил. печалба.

Коментар

• "Заспали" дружества

Нямаше да отговаряш май, а кречетало.

Коментар

• "Заспали" дружества

?????
                        Някой да ГОВОРИ с тебе ????

Коментар

• "Заспали" дружества

Бай Благо виждам, че се изкушаваш да наливаш знания с фунията на така наречения император, обаче напразно се хабиш.Той не възприема.И знаеш ли защо?Защото когато хората са учили икономикс той е бил дружинен ръководител на 3-ти б клас.

Коментар

• "Заспали" дружества

Отговорих ти публично в нужната тема.

Коментар

• "Заспали" дружества

Imperatore dai ICQ iskam da te pitam za Vini-Sliven

Коментар

• "Заспали" дружества

Никой, растежът на приходите ИЗОБЩО не е изчерпан - защото Албена тепърва започва да строи нови хотели.

Коментар

Working...
                                X