IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Като стана дума за текстил погледнете VELB, само КА които има надвишават почти 2 пъти пазарната стойност в момента. Жалко само че ги няма продавачите

Коментар

• "Заспали" дружества

Не виждам пилето да е хвръкнало - 11 акциики на 8.25 - Албена тръгва нагоре май - копировките са се качили - и продава и купува - петък пак сме по старому - ревлю/акция, а си мечтаех за 38/акция, де си Златна рибо?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Не, Весо, до събранието сме над ревльото, даже по-скоро - гаранция -
        Фазан пак нагоре ли - не съм по текстилът - имам си само няколкостотин текстилни акции на 4 места - я да видя - колко е фазанчето - много готино дружество - сега ще прочета...

Коментар

• "Заспали" дружества

Imperatore kaji ne6to za FAZAN razbrah 4e ti si po tekstila?!
          nagore/nadole....... kvo 6te pravim?

Коментар

• "Заспали" дружества

abe kade e tozi PET 4e nemoga da se setq, ne tuka momko a v baloni!!!

Коментар

• "Заспали" дружества

Знам бе, затова те дърпам. Пак ще удари 100-така, ама и е малко рано . . . (лично моя прогноза - наесен)

Коментар

• "Заспали" дружества

Знам бе, затова те дърпам. Пак ще удари 100-така, ама и е малко рано . . . (лично моя прогноза - наесен)

Коментар

• "Заспали" дружества

PET,SFARM,VAMO,PLOBT

Коментар

• "Заспали" дружества

Абе, Питанков...
                    Тука някои разправят че на Софарма реалната и капитализация била 1 000 000 000, ти викаш че Албена е балон....
                    А последната сделка е на 90, последната за предната седмица беше 91 и некви стотинки.

Коментар

• "Заспали" дружества

:-(((((
                      Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, що ме разплаква-а-а-а-а-а-аш?????

А къде са сделките на 86, че не ги виждам? Търсенето е на 86.6.
                      Не че ми пука - който е спечелил 1500% може да си позволи да загуби 13% след това...
                      А какво не бих дал Албена пак да падне на... 38 кинта примерно - гледай тогава как се граби-граби!!!! Знаеш ли тогава колко кинти ще прелея от другите си дружества към Албена?
                      Ама няма да стане - много е хубаво, за да е истина.

Коментар

• "Заспали" дружества

i oshte nadolu im anakude da vurvi tozi balon!

Коментар

• "Заспали" дружества

Албена се събуди! И пое надолу . . . .вече е на 86 / това е за да подразня Императора / :-))

Коментар

• "Заспали" дружества

Остави го, №2, всеки си има мнение - аз гледам например потенциалът.
                            Вижте поредните борсови безумия - надуват се балоните ЦКБ и Златни и Кремиковци...

Коментар

• "Заспали" дружества

do Blago
                              nesto ne si pechelil mai ot Alb i Albhl
                              podai cifri ako mojesh
                              skoro ste ti pratia malko analizi za Alb
                              ta dano da pomislish s glavata si

Коментар

• "Заспали" дружества

Какво другите им дружества? И кой е новият собственик на хотелът? Защо никой не знае за тая продажба?

Коментар

Working...
                                X