IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bo
    Бихте ли споделили какви са Ви очакванията, но не като цени, за споменатите Ви дружества : ELHIM, ELTOS, HHI, SUN, HDOM и защо според вас за подценени. Аз намирам ги супер надценени, но всеки има право на мнение, нали
    Не следя другите дружества, но относно HHI, очакванията са свързани с една инвестиция от 11млн eur в линия за производство на санитарна хартия, която ще удвои капацитета на предприятието. Това оборудване е закупено на лизинг и разчетите са той да се изплати за 5 години считано от 2007 година, когато трябва и да заработят новите мощности.
    Относно настоящите показатели дружеството се търгува повече от 3 пъти под счетоводната си стойност, която е към 37лв, има ниска степен на задлъжнялост, генерира положителни парични потоци от основна дейност и т.н.

Коментар

• тоя в долна митрополия " Българска захар 2002 " има сертификат ИСО 9001 , а другите са членове на българска стопанска камара

Коментар

• завод в бургас за захар няма , има в камено това е град до бургас , там са регисрирани две различни дружества едното е " БУРГАСКИ ЗАХАРНИ ЗАВОДИ " , а другото е " БУРГАСКИ ЗАХАРЕН ЗАВОД " , имено воторто работи

Коментар

• Бихте ли споделили какви са Ви очакванията, но не като цени, за споменатите Ви дружества : ELHIM, ELTOS, HHI, SUN, HDOM и защо според вас за подценени. Аз намирам ги супер надценени, но всеки има право на мнение, нали

Коментар

• [quote="Stefanov"]HHI е задрямало, но до няколко месеца ще се пробуди и няма да има спирка. Голям потенциал има това дружество ...[/quote

Така е, въпрос на време е пазара да отчете това дружество. Колкото повече наближава датата на пускане на новите производствени мощности, толкова вероятността цената да се задържи на тези нива намалява.

Коментар

• Незнаех как работи завода в Бургас, след като е само в дългове. За завода в Д.М. ми е ясна работата отдавна, а що се отнася за инвестиции мисля че завода в Г.О. има голям потенциал дългосрочно. Малко изгуби в битката за захарните квоти, но тя още не е свършила. Резултата за деветмесечието му не е никак добър, но в него не са отчетени приходите от преработка на зах. цвекло, а също получената допълнителна квота захар ноември. Но все пак ще изчакаме отчета.
              Поздарви

Коментар

• ELTOS

Коментар

• И V12 кво ти стана ясно не можах точно да разбера.
                  Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Благодаря, Аспарухов.
                    Така стана по-ясно за захарта.

Коментар

• Кой разръчка Шератон?

Коментар

• BZAH е братовчед на Химко и Стомана, да не кажа брат и това се знае от доста хора, но пък винаги може да се намери някой загубеняк във форума, който да ти ги купи. Осторожно!

Коментар

• BZAH- BZAH

Коментар

• здравейте , сега ще ви разясня темата захар , ще започна с завода " Българска захар" истината за този завод е че дружеството преди приватизацията е имало големи дългове към много фирми и новите собственици независимо кои са те са създали дружеството "Българска захар 2002" те искупиха цялото оборудване на първата спомената от мен фирма , отначало им беше трудно на новите собственици , но сега не го отписвайте , това в Камено никога не е произвеждало сол , и при него е същото има едно " Бургаски захарни заводи " , но е създадено второ " Бургаски захарен завод" имено второто в момента работи , това д девня е собственост на кипърска офшорка , а завода в пловдив си е собственост на арабаджиев , зовидите пък в горна оряховица и русе никога не са спирали да работят

Коментар

• Какво мислите за HDOM, колеги? Някакви коментари... 10x
                              Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• HHI е задрямало, но до няколко месеца ще се пробуди и няма да има спирка. Голям потенциал има това дружество ...

Коментар

Working...
                                X