IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе само пенсионери ли има в този форум? ALFA ти на колко си? 55?
    Звучеше ми по-свежо :-)

Коментар

• V tozi moment na pazara Humora e mnogo nujen

Коментар

• от 40 години не съм стъпвала там. Тези лафове с годините са нещо като рибарски хумор

Коментар

• Ot 30 godini hodja v PAMPO- vinagi e bilo trudno s mestata po vreme na sesona. To ako njama6e nujda 6tjaha li da srojat tolkova novi hoteli.

Коментар

• ot 20godini hodq na Panporovo nikoga e nqmal0o mesta za praznicite.no sled tova se oprazva.

Коментар

• Ne znam kude 6te hodjat Surbite , no na PAMPO njama ve4e mesta. Vsi4ko e rezervirano.

Коментар

• 44, напълно си прав за БГ и западните курорти. Точно тези факти и сравнения ги коментирахме в ето тази тема:

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=5275

Въпросът е, че тази част от комшиите, които няма да отидат в Алпите, се пренасочват от Банско към Пампорово, според Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите. А реалните съотношения и разпределения на туристите ще се разберат съвсем скоро.

Коментар

• s tezi ceni na Panporovo,ne e li po dobre na sarbite da otsko4at do Alpite,minalata godina platih za lift-karta v Swis 30franka,razlikata ot Panporovo e svetlinni godini.

Коментар

• Македонци и сърби се преориентират към Пампорово, съобщи председателят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите

14 декември 2005 | 10:04
                    Агенция "Фокус"

Пампорово. Македонци и сърби се преориентират към Пампорово, тъй като Банско става непосилно скъпо за тях, каза председателят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите Благой Рагин. Пампорово посреща сезона с 1000 нови легла с 3 и повече звезди. За първа зима ще посреща гости „Орловец" с 480 легла. Предстои откриването на „Белмонд" с 200 легла, „Резиденс хотел Малина" със 100 легла. Братя Диневи пускат „Манастира 3" с апартаменти за продажба „втори дом". В „Манастира 3", който се намира непосредствено до пистите в района на Студенец, ще се предлага и цялостно СПА обслужване. „Пампорово"АД, което е собственик на спортните съоръжения, е инвестирало 1,5 млн. лв. в рехабилитация на повредените от наводненията писти. Пускат се и 4 нови писти от 5 км, с което общата дължина на трасетата в курорта става 25 км. Направена е реконструкция на триседалковия лифт от Малина до връх Снежанка и той ще бъде с капацитет 2 000 души на час. Закупена е и нова снегопочистваща машина. Според председателя на сдружението на пампоровските хотелиери „Пампорово XXI век Теорги Георгиев, за последните 2 години в курорта са инвестирани над 55 млн. евро.

Коментар

• Razpitah turoperator bil sus studenti v PAMPO- goljam kupon e bilo. Po negovite dumi njama nikakvi svobodni mesta za Nova Godina

Коментар

• Щях, Алфичке - но отде да знам, пак подцених овчата психика... :-(
                        Иначе, както казах, дори и нива от 18 кинта за Рила са абсурдни.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре, ако си беше останал на RILA, щеше да имаш много повече от врътнята с Пампорово (Рила е 5 лв. над Пампорово)

Коментар

• Почти никаква съпротива от мечките на ниво"26"... "30" е въпрос само на време... около месец, според мен.

Коментар

• 4estito- pusnahme Lifta predi borovec i bansko. Za 8mi dekemvri vsi4ko e prepulneno. Pojelavam vi uspeh.

Коментар

• ... аз може би няма да продам в близките години.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X