IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• komentar

Na tezi ceni triabva da si kragal idiot ili da ne si hodil nikade pledi za da ti haresa Pamporovo. Za spravka: www.zauchensee.cc , www.bergfex.at
    Ima flash karta, ski pass e 35 evro, ama ako razdelite broia na liftovete/pistite na cenata na kartata, shte vidite za kakav pladaneshki obir stava duma tuk v BG. Kakto i za mnogo dugi neshta... Kvo liftajiite da ne bi da vzimat 1000 evro zaplata???

Коментар

• За пенсионери има ли намаление???
      Моята пенсия е 110 лв !
      Само за пенсионери падащи си по-екстремни спортове .Разликите в цените ще се поемат от "Фонда за правене на икономии от пенсии" към МС и ще са за сметка на бъдещи периоди.
      МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• За пенсионери има ли намаление???
        Моята пенсия е 110 лв !
        Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Дневна карта за лифт в Пампорово струва 48 лв.
          12.12.2005 16:20

Дневна лифт-карта в Пампорово през новия зимен сезон ще струва 48 лева, съобщиха от "Пампорово" АД. Двупосочен билет за пътническите въжени линии в курорта ще се продава по 14 лв., а за деца до 14 г. - 9.50 лв. Поскъпването на лифт картите е със 77 процента в сравнение с миналогодишните стойности.

Увеличението на цените се обяснява с поскъпването на горивата и изравняването на тарифите за български и чуждестранни клиенти.

За сезонна лифт карта ще се плаща 1280 лв., а за 13-дневна - 530 лв. От "Пампорово" АД предвиждат 35 на сто намаление на лифт картите за постоянни клиенти и 20 на сто за ученици и студенти. Дневна карта за деца до 14 г. излиза 28 лв.

Тази година цените в Пампорово ще са малко по-ниски от тези в Банско. Миналата седмица от пиринския курорт обявиха цена от 50 лв. за дневна карта за сезон 2005-2006.
          МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Извинявай Анлагине, понякога не усещам кога има майтап, кога не, виж това с човечето е добър ориентир, ще го ползвам и аз.

Коментар

• В Пампорово очакват 30 процента ръст на туристите през зимния сезон
              Около 30 процента ръст на туристите се очаква в Пампорово през ски сезона в сравнение с миналата зима, каза Николай Илиев, изпълнителен директор на дружеството, собственик на лифтовите съоръжения "Пампорово" АД.
              С фойерверки и коктейл снощи бе открит новият зимен сезон в курорта. Очакваното увеличение на туристическия поток се изчислява според потвърдените записвания от туроператори и продажбите на ски-пакети.

Преобладаваща част от организираните туристи в курорта през зимата ще бъдат ирландски, английски, германски и руски ваканционни групи. Забелязва се увеличение на германските и руските туристи.

С десет нови туроператори контактуват в Пампорово от тази зима.

Коментар

• ALFA, направо ме озадъчи. Мислех, че си забелязъла как след всеки постинг тип "рибарски хумор" слагам по една :-) за да е ясен закачливият ми тон и добронамерен хумор, но карай. Ще преживей някак си критиките ти :-)

Коментар

• Аналгине, прочети мнениата на 44 и Килър преди моето "40 години" - чак тогава ще схванеш "рибарския хумор", аз ли трябва да те уча да четеш бе брате, умен си, готин, съвременен фарма ник имаш, ама чети малко по-подробно

Коментар

• Тука форума стана много литературен. Но пък поне е забавно.

Коментар

• Право казва Банго... по моите спомени това бе даже единственото място в пределите на Отоманската империя, дето имаше етнически мир и всеобща търпимост между всичките поданици на султанът. Българи и турци и гърци и арменци и индианци и арапи даже - всички се пързаляха по белите Пампоровски писти со весели викове, надпреварвайки се един друг, а после заедно смучеха кой ракийка, кой топъл шербет - на сладки приказки по капанчетата... Сам аз съм виждал Ангел войвода често там, а турците го поздравяваха с "Убава зима, бабаит ефенди!!!" - и го подкокоросваха да се надпързулват... което не им пречеше през топлия сезон пак да се гонят и пукат со пушките едни други... :-)
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango
                        Хора, какво говорите за преди 20-30г. Аз още по турско през 60-те години на 19-ти век, като прекарвахме зимно време стадата на юг към Беломорието, спирах да покарам ски с бъчвени дъски и още тогава нямаше никакви места. И Захари Стоянов преди да стане революционер, с медвенската си дружина, оставяха стадата в ниското и се качваха да карат. А напролет като тръгвахме отново на север и въпреки че нямаше сняг, пак нямаше места и пак беше пълно с хайдути, заели всички поляните за хапване и пийване преди новия хайдушки сезон.

Това беше за добро настроение и весел ден на всички.
                        И аз бях там, и аз карах ски.

Коментар

• Dano pravopisnata mi gre6ka e NAI GOLEMIQ PROBLEM ,az si mislih 4e vi pritesnqva 4e kartite za lift sa 48lv.
                          SAS ZDARAVE!!!!!

Коментар

• Хора, какво говорите за преди 20-30г. Аз още по турско през 60-те години на 19-ти век, като прекарвахме зимно време стадата на юг към Беломорието, спирах да покарам ски с бъчвени дъски и още тогава нямаше никакви места. И Захари Стоянов преди да стане революционер, с медвенската си дружина, оставяха стадата в ниското и се качваха да карат. А напролет като тръгвахме отново на север и въпреки че нямаше сняг, пак нямаше места и пак беше пълно с хайдути, заели всички поляните за хапване и пийване преди новия хайдушки сезон.

Това беше за добро настроение и весел ден на всички.

Коментар

• Goljam Maitap

Коментар

• Първоначално изпратено от 44
                                ot 20godini hodq na Panporovo nikoga e nqmal0o mesta za praznicite.no sled tova se oprazva.
                                Като ходиш от 20 години на ПаМпорово поне да му беше научил името

Коментар

Working...
                                X