IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Императоре , ти както обичаш да търгуваш нисколиквидните нали имаш предвид, че ни чака благото "Регистрационен сегмет"!

Коментар

• Аха-а-а-а-а... значи Софиксов пълни лекичко, без да си признава... ама сега се издаде... :-)

Вирусов, то и аз искам ниски нива та да гепя още, ама няма да стане... Затова съм се насочил към друг отрасъл и друга компания, дето още евтина е, да.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И аз мисля, че тук скоро ще видим доста ниски нива....
        на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Аз съм търпеливо момче и не бързам. Днес изнервените пуснаха само 26 акции ама тия дни ще пуснат още.

Коментар

• Така си е , Имп , така си е...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
              Защото купувачите сме на по-ниски нива.

А продавачите рано или късно ще се изнервят и ще ни продадат евтинко
              Софиксов, по-добре пазарувай, докато можеш, че излезе ли тримесечният, само ще ги сънуваш тия нива.

Да.

Коментар

• интересно ми е какво ще раздвижи цената. определено се следи тази позиция, доста спекуланти са влязли, и всеки дебне..

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                  Защото купувачите сме на по-ниски нива.

А продавачите рано или късно ще се изнервят и ще ни продадат евтинко
                  А после - вие сте продавачи а ние почваме да ви чакаме да се изнервите.

Коментар

• айде и пампо нагоре!

Коментар

• Да и аз тоже мисля, че и сега цените добри за влизане са, да.

Коментар

• Long Term Investment - Short Term Investment that failed шегата на страна аз лично съм си купувал от тези с цел дългосрочно инвестиране. За съжаление не точно на цените на Императора . Дори и сегашните цени са прилични смятам !

Коментар

• О, за нищо - мисля перспективите са очевидни, макар и по-дългосрочни... :-)

Коментар

• Мерси, Импе, даваш ми кураж!
                            tya

Коментар

• Тя - много просто, неговата кожа - сборището на инвеститорите, което си направихме преди месец и нещо, показа го. К`ви инвеститори, 88% спекуланти. А Пампорово е по-скоро инвестиционна, отколкото спекулантска позиция, спекулантите предпочитат да се набутват в Развалината и Пушлякът.
                              Но като излезе тримесечният, ще се сетят за Пампорово.

На мен специално не ми дреме - аз на тая позиция (както и на повечето) играя дългосрочно и знам, че няма да съжалявам за пазаруването си по нея, да не говорим, че средната цена на която съм пазарувал Пампоровици е 12-13 кинта.

Да.

Коментар

• И аз мислех да пусна оферта и затова гледам и питам, момчета

Нали знаете, без вас сме наникъде, момиченцата
                                tya

Коментар

Working...
                                X