IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се ебавайте с Императора,момчета!Той знае как да си подрежда нещата,но му липсва или,хайде,не му достига малко усет - какво да се прави,никой не е съвършен!

Коментар

• Импе, страшно ме кефиш с този тефтер, аз ако тръгна да копам в компютъра да търся стари покупки ще ми отнеме сигурно час, а при теб хоп и готово, ще взема и аз да въведа един тефтер
      tya

Коментар

• Не са. К`во, не вярваш ли - неговата кожа? Я потърси данни на какви нива се е търгувало Пампорово на 22.10.2003. !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Я пак провери може и да са ти безплатни...?

Коментар

• Ми голяма част от тях някъде на толкова съм ги... чакай да видя... да, неменно на два и половина кинта...

Коментар

• Естествено Даже се очудвам, че не си ги купил на 2.50 лв.

Коментар

• Нека излезе тримесечният - тогава вий ще съжалявате, че не сте купили сега.
                Мидасов - научи правописът, негоднико... помежду дрругото казах ли ти, че ми напомняш твоят адаш, героят на Джани Родари?

За мене не бери грижа - аз мога да изляза винаги на печалба, защото средната цена, на която съм ги пазарувал пампоровиците е малко над 12 кинта.
                Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lapaloma
                  Май бая народ иска да се нагуши с акцийки по 20 кинта, но не знам дали ще ги огрее.
                  А ти май неможа да си продадеш акциите на високите нива и сега ще си ги чукаш по оная работа.

Коментар

• Май бая народ иска да се нагуши с акцийки по 20 кинта, но не знам дали ще ги огрее.

Коментар

• Re: pampooo..

Първоначално изпратено от Mr_crash
                      Първоначално изпратено от Kilur
                      Vesnicite sa pulni sus statii za PAMPO i mnogoto turisti v nego. Po vsi4ko izglejda 4e sesona 6te e rekordno dobur
                      Kilur gledai da se otarvesh ot PAMPO do kraia na fevruari shtoto posle ....
                      Mai trebe da smenia nika sas Baba Vanga a?
                      за да има свободни да купува евтино чак до април ли е продължението ?

Коментар

• Re: pampooo..

Първоначално изпратено от Kilur
                        Vesnicite sa pulni sus statii za PAMPO i mnogoto turisti v nego. Po vsi4ko izglejda 4e sesona 6te e rekordno dobur
                        Kilur gledai da se otarvesh ot PAMPO do kraia na fevruari shtoto posle ....
                        Mai trebe da smenia nika sas Baba Vanga a?

Коментар

• Императоре,миналата седмица те предупредих,че РАМРО има спад от около 20% - помниш ли?Май спада продължава.Нещо да кажеш?

Коментар

• Импиратуре, а що вчера се присмива на ония от пощенска или както винаги се изказваш неподготвен

Коментар

• Първоначално изпратено от star
                              Нищо лично, но май предстои Голямото Спускане. Може малко да се забави, но според мен е неизбежно.
                              Toва е от 03.02.2006. Май се оказах прав. И не се заблуждавайте, че причината е в делото. Той е само поводът. Причината е изключително лошият годишен отчет

Коментар

• Мидасов - не омеквам - нямам намерение да се отказвам от дружеството - но това не пречи да се направи една врътка, нали?
                                авс - така е, но ще видим... позицията е сравнително ликвидна.

Коментар

Working...
                                X