IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не ми харесва приход, просто защото не беше вярно. Такова РОЕ няма, а и не смятам да раздавам безплатни уроци, още повече че става дума за елементарна сметка. И ще ти дам един жокер - не е правилно да изчисляваш РОЕ за тримесечие, а статиите, които си взел при изчисленията не са верни. Макар че има и такъв подход, той е напълно погрешен. Деня ми не е от най-хувавите, защото е понеделник, но поне ти се погрижи да стане по-забавен. Желая ти успех с полимери, в което толкова си се влюбил.

Коментар

• ....

Коментар

• Сега пък говориш за приходи, тебе въобще един счетоводен термин ясен ли ти е? Направо ме изненадващ, аз не те карам да влагаш пари, където и да е, всеки си решава сам. Поздравявам те за избрания подход и ти желая успех.

Коментар

• ....

Коментар

• Оше по-забавна ми е оценката ти, че при 27% РОЕ компанията била калпава, де да беше толкова, нямаше да има предлагане на тези цени. А по мои сметки верното РОЕ е някъде между твоето и на василевич число, но на мен ми го дават готово в определен интервал от -безкрайност до +безкрайност ;-)

Коментар

• ....

Коментар

• Не знам какви изчисления са ви в главите и на двамата, ама сте далеч от истината, особено Никола, имах по-високо мнение за теб. Раздаваш акъл и правосъдие наляво и надясно, а едно РОЕ не можеш да сметнеш.

Коментар

• За да добиеме реална представа за значението на този показател -РОЕ трябва да го сравним с сродни предприятия в този бранш.
                  За България аз не мога да намеря друго такова подходящо.
                  прекалените страх и алчност не са добри съветници

Коментар

• ПРАВ СИ!

Коментар

• ....

Коментар

• ГРЕШКА ИЗВИНЯВАЙ!

Коментар

• Nikola , kak го изчисли това 27% ?
                          По мои изчисления е ROE = 0.0185

Коментар

• ....

Коментар

• Нетната неконсолидирана печалба на "Биовет" АД за първите девет месеца на тази година е 1,689 млн. лв., с 82,2% по-висока от същия пириод на миналата година, когато е била 927 хил. лв., показват данните от отчета на дружеството. Печалбата се повишава главно заради голямото увеличение на нетните приходи от продажби за периода.

Приходите от продажби достигат 43,695 млн. лв. срещу 36,036 млн. лв. за същия период на 2004 г. Финансовите приходи също се повишават и достигат 1,44 млн. от 741 хил. лв.
                              Не знам каква по-добра новина от тази сме очаквали?! Както винаги нашата борса реагира на отрицателни новини ,а при положителни баавничко докато се напълни на тънко.

Коментар

• Ще по4акаме, ще видим.

Коментар

Working...
                                X