Не ми харесва приход, просто защото не беше вярно. Такова РОЕ няма, а и не смятам да раздавам безплатни уроци, още повече че става дума за елементарна сметка. И ще ти дам един жокер - не е правилно да изчисляваш РОЕ за тримесечие, а статиите, които си взел при изчисленията не са верни. Макар че има и такъв подход, той е напълно погрешен. Деня ми не е от най-хувавите, защото е понеделник, но поне ти се погрижи да стане по-забавен. Желая ти успех с полимери, в което толкова си се влюбил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Нетната неконсолидирана печалба на "Биовет" АД за първите девет месеца на тази година е 1,689 млн. лв., с 82,2% по-висока от същия пириод на миналата година, когато е била 927 хил. лв., показват данните от отчета на дружеството. Печалбата се повишава главно заради голямото увеличение на нетните приходи от продажби за периода.
Приходите от продажби достигат 43,695 млн. лв. срещу 36,036 млн. лв. за същия период на 2004 г. Финансовите приходи също се повишават и достигат 1,44 млн. от 741 хил. лв.
Не знам каква по-добра новина от тази сме очаквали?! Както винаги нашата борса реагира на отрицателни новини ,а при положителни баавничко докато се напълни на тънко.
Коментар
Коментар