....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Никола , не е срамно да се объркаш и да си признаеш за това.
Именно в началото го сметнах без да извадя задълженията и получих
РОЕ=0,185
а иначе 1 689х лв.- печалба / 56 380 х лв. собствен капитал=0,02995
Разбира се това не е съвсем коректно , поради факта , че не е годишна печалба.прекалените страх и алчност не са добри съветници
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Разбира се не трябва да се забравя, че на този етап отчетите на Биовет не отразяват потенциала му, затова там се търгуват предимно очаквания и доста условни прогнози.
На запад имат интерес да привличат капитал с добри отчети.
У нас обратно - да не плащат данъци и дивиденти :-(
Но всяко нещо с времето си :-)прекалените страх и алчност не са добри съветници
Коментар
-
Това Василевич е вече друга работа. Намирането на такива компании и инфо за тях не е лесна работа, но с повече усърдие се успява. В България такива разбира се няма, но има няколко компании в Европа и Америка, които вършат работа. Разбира се не трябва да се забравя, че на този етап отчетите на Биовет не отразяват потенциала му, затова там се търгуват предимно очаквания и доста условни прогнози. Но когато очакванията се сбъднат ще е късно да се купува.
Никола постави ми диагноза моля те и препоръчай лечение. Според мен съм тежък, почти неизлечим случай, но все пак. Между другото май се впрягаш много, а няма смисъл.
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Верно е, че грам мисъл няма в главата ми и дрънкам само празни приказки, ще спирам вече, защото и това не е лесна работа. Вече само теб ще слушам и ще пълнея. Кажи сега освен Полимери и ДЗИ банката друго да купувам ли, или само те са достатъчни? Между другото, колко е РОЕ на ДЗИ банк, а РОА??????Много въпроси имам, ще чакам с нетърпение да ми отговориш.
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
Коментар