Дано са станали коректни- има потенциал
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
Нямаше реакция на новината. Американците очевидно вече диктуват на братята какво да правят и да си махат тежестите от другите си бизнеси от Биовет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Куроператор Разгледай мнение......
Да разбирам ли, че мечия пазар е свършил с твоята поява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеТака е Бонди. Все още ли не си купил от хубавата ми акциийка или искаш малко по-евтино да влезеш. Споко до 20 лева за борй имаш време, щото таргета тук е към 30-40 лева парчето (разбира се, че съм в конфликт на интереси тук)
Хаха, направо закръгли на 100.__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеТака е Бонди. Все още ли не си купил от хубавата ми акциийка или искаш малко по-евтино да влезеш. Споко до 20 лева за борй имаш време, щото таргета тук е към 30-40 лева парчето (разбира се, че съм в конфликт на интереси тук)
Кажи кога виждаш тук преотдоляването на първото препятствие около 12 лв.
Началото на февруари ?
Пък после ще говорим вече за 18 и повече лева
п.п. Алианц и ING нямат доколкото знам вече тукLast edited by puf paf; 07.11.2010, 15:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеТе братята не прощават на наивниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеБиовет, Алкомет, Табацикте, Юрий Гагрин БТ, Емка, Софарма и много, много други показват, че кризата за тях е приключила, някои от тях дори са с рекордни печалби и приходи. Това няма как дълго да бъде игноирано.
Така си е. Това е нормално, защото при Биовет и Алкомет почти 100% от продукцията е за износ. При другите не знам.
А и явно има връзка показването на печалбата с покупката на дела от Хювефарма от Сити.
Не може да не се съобразяваш с такъв инвеститор с такъв дял, дори и да си мажоритар.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар