IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дано са станали коректни- има потенциал

Коментар

• Тук ситуацията ми напомня на ХЕС преди година и половина. Нареждат се оферти на аска, за да плашат... а от долу някой тихо си пълни... Предстои да видим дали и ценово ще се развие така...

Коментар

• Отразяваме, отразяваме... спокойно
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Не отразявате позицията нещо...така бяхте и при емка-та година по-рано... да не съжалявате

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
            "На основание чл.4 и чл.12 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти във връзка с чл.100т от ЗППЦК, "Биовет" АД гр. Пещера уведомява своите акционери и всички заинтересовани лица, че на 03.12.2010г. бе заличена договорната ипотека върху недвижими имоти, собственост на „Биовет”АД, находящи се в град Пещера. Ипотеката бе учредена въз основа на взето решение по т.12 от дневния ред на проведено на 20.06.2008г. редовно годишно Общо събрание на акционерите за сключване на сделки по чл.114, ал.1 т.1, б.Б от ЗППЦК, изразяваща се в предоставяне на обезпечения от страна на „Биовет” АД, във връзка с Договор за банков кредит, сключен на 12 юни 2008 г. между „Адванс Пропъртис” ООД, в качеството му на заемател и „Банка Пиреос България” АД, (“Агент по заема” и „Първоначален заемодател 1”), „Пиреос Банк” С.А., Гърция, („Упълномощен водещ организатор на заема”), („Първоначален Заемодател 2”) и “Корпоративна банка” АД („Първоначален Заемодател 3”) и с размер на главницата равностойността в щатски долари на 160,000,000 (сто и шестдесет милиона) евро."
            Нямаше реакция на новината. Американците очевидно вече диктуват на братята какво да правят и да си махат тежестите от другите си бизнеси от Биовет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Куроператор Разгледай мнение
              ......
              Welcome back!

Да разбирам ли, че мечия пазар е свършил с твоята поява?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                Така е Бонди. Все още ли не си купил от хубавата ми акциийка или искаш малко по-евтино да влезеш. Споко до 20 лева за борй имаш време, щото таргета тук е към 30-40 лева парчето (разбира се, че съм в конфликт на интереси тук)

Хаха, направо закръгли на 100.
                __________________________________________________ __
                Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=46796

Коментар

• Де гаки,факи и сие де!!!

Коментар

Така е Бонди. Все още ли не си купил от хубавата ми акциийка или искаш малко по-евтино да влезеш. Споко до 20 лева за борй имаш време, щото таргета тук е към 30-40 лева парчето (разбира се, че съм в конфликт на интереси тук)
                      Е хе... докторе много на далече гледаш , дай да си поставим по- близки цели.
                      Кажи кога виждаш тук преотдоляването на първото препятствие около 12 лв.
                      Началото на февруари ?
                      Пък после ще говорим вече за 18 и повече лева

п.п. Алианц и ING нямат доколкото знам вече тук
                      Last edited by puf paf; 07.11.2010, 15:16.

Коментар

• Ами те по толкова са СОФБТ, се чака дивидент 7-8 лева. Тук от както са Братята няма

Коментар

• От твоята уста в божиите уши
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                            Те братята не прощават на наивниците

Коментар

• Те братята не прощават на наивниците

Коментар

Биовет, Алкомет, Табацикте, Юрий Гагрин БТ, Емка, Софарма и много, много други показват, че кризата за тях е приключила, някои от тях дори са с рекордни печалби и приходи. Това няма как дълго да бъде игноирано.

Така си е. Това е нормално, защото при Биовет и Алкомет почти 100% от продукцията е за износ. При другите не знам.

А и явно има връзка показването на печалбата с покупката на дела от Хювефарма от Сити.

Не може да не се съобразяваш с такъв инвеститор с такъв дял, дори и да си мажоритар.
                                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X