IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Защо е набалончено? Хайде кажи ни сега....!
    За мечката всяка акция е набалончена. Всичко де що скочи е набалончено.

След няколко месеца или след години или бог знае кога, като/ако някоя акция падне много и ще каже: "видяхте ли че е набалончена"....

балони само в главите на някои хора...

По време на еуфорията от 2007г. като се продаваше на 18-19 лв. и си стоеше на едно място, а останалите акции скачаха с по 300-400% какво беше? Пак балон?

аман от разбирачи...
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
      Вие я гоните пък тя, горката, бяга от вас. Така е, като я набалончвате. Вместо да си стоите мирно и кротко, само дращите във форума и набалончвате, игралци. Да видим, как ще ви резнат крилцата накрая. Не е препоръка.
      Защо е набалончено? Хайде кажи ни сега....!
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
        и на алкомет имаше около 3 лв, но ...
        и трейс на 45 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
          Бива си го Биовета ,но що толкоз продавачи са навити да продават на около 9 лева ?
          и на алкомет имаше около 3 лв, но ...

Коментар

• Тук ще разберем дали има промяна, ако дадат дивидент. Надявам се хамериканците да ги цивилизоват. Иначе и производството и износа, и показателите са отлични

Коментар

• Бива си го Биовета ,но що толкоз продавачи са навити да продават на около 9 лева ?

Коментар

• Не, не, само на майтап )) Нали някои твърдят, че бфб било балонирано, как да стане ако и дружествата не са балонирани )))
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                  Вие я гоните пък тя, горката, бяга от вас. Така е, като я набалончвате. Вместо да си стоите мирно и кротко, само дращите във форума и набалончвате, игралци. Да видим, как ще ви резнат крилцата накрая. Не е препоръка.
                  сериозно ли твърдиш, че биовет е балон ?

Коментар

Добре се движим. Аз все още не мога да увелича позицията, тя само скача
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Да висим и отчета

Коментар

• Добре се движим. Аз все още не мога да увелича позицията, тя само скача

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение

А дали ще ни пуснат ?
                          E, то има.... до 9,25 лв. имаше вчера около 3000 бр.
                          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Не знам ама аз мисля да добавя още ...
                            А дали ще ни пуснат ?

Коментар

• Не знам ама аз мисля да добавя още ...

Коментар

• Да ви питам ,какво стана с Напредък ПФ (Напредък холдинг) навремето ,той се водеше мажов на Биовет ,точнаха ли го ?

Коментар

Working...
                                X