IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
    Егати наглите Домуси
    Печалбата на Хювефарма за 2011г - 33 милиона
    Печалбата на Биовет за 2011г - 2,1 мил
    Доколкото разбирам визираш трансферни цени от Биовет към Хювефарма.

Ако има такива в кюпа са не само Домусчиеви а и Сити банк които държат 30% ...

И добрите братя Хамериканци ли излиза че ни джобят
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Егати наглите Домуси
      Печалбата на Хювефарма за 2011г - 33 милиона
      Печалбата на Биовет за 2011г - 2,1 мил

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение

Днес стартира произвидството в новия завод на Биовет в Разград - който УДВОЯВА производствения капацитет, на продуктовата гама, изнасяна в САЩ и западна европа!

Това е добра новина но за съжаление пазара едав ли ще го забележи.....

Коментар

Честно да ти кажа - от жалките игри на Стандарт ми е дотегнало... За днес мога да се обзаложа - че те са разпродавали Биовет...

Но не това ми е мисълта! Гневът ми е принципен! За БФБ! Че т.н. професионалисти- са тъпи и некадърни момченца/п.тенца.... които с бездейстивто си допуснаха реално да се ликвидира капиталовия пазар...

А иначе ОТЗК и Гамакабел - не бих купувал в никой случай сега! При толкова златни компании - буквално за петачета - не бих се захващал с болните овце!
          Атила, Kaто нямат постъпления на кеш, как да купуват. Ще е меко казано своенравно. Освен това пазарът изглежда силно неадекватен, т.е. как да разчитат, че инвестицията им ще бъде оценена подобаващо в бъдеще. Ами ако ги изненадат вложителите с изтегляния на дялове, какво да правят. Ще е много интересно, ако за половин година се поставиш на тяхно място и да пробваш да дадеш разумен отговор на народа, който идва при теб и поиска да си продаде дяловете. Тази работа не е като онази, да работиш със собствен капитал А освен това пък точно Биовет е малко спорна инвестиция, имайки предвид миналото и мажоритарите. А и този лудогорец.....
          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Вожде , от няколко дни пада Оловото ,сега и Биовет и Гамакабел.....
            Абе не си глупав сещай се....
            Честно да ти кажа - от жалките игри на Стандарт ми е дотегнало... За днес мога да се обзаложа - че те са разпродавали Биовет...

Но не това ми е мисълта! Гневът ми е принципен! За БФБ! Че т.н. професионалисти- са тъпи и некадърни момченца/п.тенца.... които с бездейстивто си допуснаха реално да се ликвидира капиталовия пазар...

А иначе ОТЗК и Гамакабел - не бих купувал в никой случай сега! При толкова златни компании - буквално за петачета - не бих се захващал с болните овце!

Коментар

хахахаха! така е в кочината БеГетовска!

Днес стартира произвидството в новия завод на Биовет в Разград - който УДВОЯВА производствения капацитет, на продуктовата гама, изнасяна в САЩ и западна европа!

И разбира се - олигофрените ще се изсерат върху акцията! мамицата им нещастна!

Нямам акции на БИОВЕТ! Но следя компанията! И скоро ще имам дял тук!

Яд ме е на съсипията! На тея нещастни боклуци, които разсипаха целия капиталов пазар!
              на тея нещастници, дето наричат себе си портфолиомениджъри, и които не могат да направят разлика между Химко и Оргахим!
              Вожде , от няколко дни пада Оловото ,сега и Биовет и Гамакабел.....
              Абе не си глупав сещай се....

Коментар

• хахахаха! така е в кочината БеГетовска!

И разбира се - олигофрените ще се изсерат върху акцията! мамицата им нещастна!

Нямам акции на БИОВЕТ! Но следя компанията! И скоро ще имам дял тук!

Яд ме е на съсипията! На тея нещастни боклуци, които разсипаха целия капиталов пазар!
                на тея нещастници, дето наричат себе си портфолиомениджъри, и които не могат да направят разлика между Химко и Оргахим!

Коментар

• Абе що не виждам признаци на радост в тази тема.
                  Дивидентец може да няма но чорбаджията излезе щедър на тема футбол че и купичките взеха.

Предлагам така и така няма дивидент ма да вземе да даде на миноритарите по една снимка с трофеите да направят за спомен ... зер и те са спонсори на Лудогорец зорлем

Коментар

• Да интересно кои купува наистина.

Отчета за Q1 бил добър даже:

Биовет АД отчита 26% ръст на продажбите на годишна база до 38,1 млн. лв. за първото тримесечие на 2012 г., показва отчетът на дружеството, публикуван чрез БФБ-София.

При продажбите на продукция увеличението е дори по-силно като достига 28% на годишна база до 36,9 млн. лв. за януари-март 2012 г.

При печалбата увеличението е с 45% на годишна база до 1 млн. лв. за първите три месеца на 2012 г. За цялата 2011 г. печалбата е 2,2 млн. лв.

Печалбата преди лихви, данъци, амортизации и обезценки (EBITDA) се увеличава с 15% на годишна база до 3,5 млн. лв. за януари-март 2012 г.

Компанията произвежда ветеринарно-медицински и хуманитарни продукти на площадките си в Пещера, Разград и Ботевград.

Над 90 % от ветеринарно-медицинските продуктите се реализират на външния пазар в над 60 страни основно в Европа, Азия, Южна и Северна Америка.

Основен акционер към 31 март 2012 г. е Хювефарма АД, което притежава 81,32% от капитала на дружеството, без промяна спрямо края на 2011 г. Няма други акционери с дял над 5%.

Коментар

• По лично мои груби сметки от 7-ми март, когато започна "патакламата" минаха под формата на големи сделки (предполагам пакети) 54 000 акции...

Интересно дали всички бяха на Стандард и кой купува.
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Дали консервативния на Стандард Асет МЕниджмънт се очисти тук вече .

Ако Да, акцията не потъна прекалено много все пак
                        Никак не е потънала даже. Дали ония не вдигат изкуствено та да влизат височко за разпродажби ?
                        Не може среднопритеглената за миналата година да е около 6лв при 3Х по голяма печалба,а сега да е почти 5 га Софикс е на историческо дъно. И онези не са почнали още с разпродажбите.
                        Струва ми се тук кота 3 от Май09 ще бъде подмината като трамвай.
                        Там ниско доле може и аз да се поослушам,макар да ми е срещу принципа за D/Еq под 0.5 Тука тройно повече дълг.
                        Ма за спорта...ще видим.

Коментар

• Дали консервативния на Стандард Асет МЕниджмънт се очисти тук вече .

Ако Да, акцията не потъна прекалено много все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            4 дни им дадоха, а това им е една от най-ликвидните позиции, почти сигурен съм, че са те
                            Ммне, май са били Елана. Първо надолу, после нагоре, странни лупинги...

Коментар

• 4 дни им дадоха, а това им е една от най-ликвидните позиции, почти сигурен съм, че са те
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Продава вероятно консервативния на Стандард Асет МЕниджмънт, нали ги натискат да изплатят тегления...
                                Не мисля, че те ще започнат да продават и тази седмица, но до края на март почти със сигурност ще се появят с гръм и трясък.

Коментар

Working...
                                X